Nimeni Altu Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Pentru cei ce vor,semnatura,faceti aici o cerere.Acest serviciu este pentru cei ce nu pot aplica la Photoshop,Cereri,adica nu indeplinesc cerintele. Foarte usor. Semnaturile arata cam asa Eu pot face cu alte modele,depinde de cerintele dumneavoastra! O poza este 5k,nu e mare avere. Model de cerere: Nick: Level: Ce text vrei sa fie inclus in acea semnatura?: Marime: Sunteti de acord cu pretul?: Alte aprecizari: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeadShot1 Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Nick:HeadShot Level:9 Ce text vrei sa fie inclus in acea semnatura?:HeadShot Marime:cat pentru o signature Sunteti de acord cu pretul?:da Alte aprecizari: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nimeni Altu Posted December 21, 2011 Author Share Posted December 21, 2011 Nick:HeadShot Level:9 Ce text vrei sa fie inclus in acea semnatura?:HeadShot Marime:cat pentru o signature Sunteti de acord cu pretul?:da Alte aprecizari: oke.uite pozele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattew Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 Nick:Mattew. Level:17 Ce text vrei sa fie inclus in acea semnatura?: Mattew Marime:normala Sunteti de acord cu pretul?:da Alte aprecizari: Ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nimeni Altu Posted December 21, 2011 Author Share Posted December 21, 2011 Nick:Mattew. Level:17 Ce text vrei sa fie inclus in acea semnatura?: Mattew Marime:normala Sunteti de acord cu pretul?:da Alte aprecizari: Ms uite pozele: headshot,sterg pozele daca nu dai banii,ai la dispozitie 2 ore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robbert Posted December 21, 2011 Share Posted December 21, 2011 Nick: Rubby Level:20+ Ce text vrei sa fie inclus in acea semnatura?: Rubby Marime: Pai sa o pun ca signature. Sunteti de acord cu pretul?:da Alte aprecizari: Danke. 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQ Cappalini Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Nick: Cappalini Level: 15+ Ce text vrei sa fie inclus in acea semnatura?: Cappalini & hAhA Marime: Ca si celelalte. Sunteti de acord cu pretul?:Desigur. Alte aprecizari:- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nimeni Altu Posted December 25, 2011 Author Share Posted December 25, 2011 Ma scuzati pentru inactivitate,am fost la un verisor.. Uitati pozele: Pentru capalini: Pentru rubby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoomBaQ Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Nick: [K.G.B]Razvan_B Level: 11 (60/48) Ce text vrei sa fie inclus in acea semnatura?: Razvan_B Marime: Cat pentru un signature Sunteti de acord cu pretul?: Da Alte aprecizari: Hai ca faci ciubuc Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaTaLiNn9 Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Nick: CaTaLiNn Level: 24 Ce text vrei sa fie inclus in acea semnatura?: CaTaLiNn si ceva cu Tow Truck Company Marime: pt signature nu stiu sigur Sunteti de acord cu pretul?: da Alte aprecizari: multumesc astept Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaSe ViP Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Model de cerere: Nick Mr.Big: Level: 20 Ce text vrei sa fie inclus in acea semnatura?: Mr.Big , Dar in loc de power by , Scrie Do not look back ( daca se poate ) Marime: pentru semnatura Sunteti de acord cu pretul?: da Alte aprecizari: le doresc pe toate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nimeni Altu Posted December 27, 2011 Author Share Posted December 27, 2011 Imi pare rau dar inchid acest serviciu,din cauza inactivitatii.....sorry again sper sa va pricepeti in photoshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciupanezu Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Nick: CiupaNezu Level: 65 Ce text vrei sa fie inclus in acea semnatura?: CiupaNezu / National Guard Marime: Signature Sunteti de acord cu pretul?: Da Alte aprecizari: Le vreau pe toate! Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL o y d Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Nick: Mr.Danny. Level: 21 Ce text vrei sa fie inclus in acea semnatura?: Mr.Danny./National Guard Marime: Signature Sunteti de acord cu pretul?: Da Alte aprecizari: Frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
K H A L I F A Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Nick : Toretto.Corleone . Level : 30 + . Ce text vrei sa fie inclus in acea semnatura ? : Toretto si Uzzi . Marime : Signature . Sunteti de acord cu pretul ? : Da , pot sa platesc si dublu daca e nevoie . Alte precizari ? : Le vreau pe toate si la Toretto si la Uzzi . Multumesc ! P.S : I-am facut eu cererea deoarece el are suspend , urmeaza si cererea mea , sper sa fie onorate ambele . Nick : Costea_Silviu . Level : 24 + . Ce text vrei sa fie inclus in acea semnatura ? : Costea_Silviu / Dragonu' Ak47 . Marime : Obisnuita pentru un signature . Sunteti de acord cu pretul ? : Da , platesc si mai mult daca e nevoie . Alte precizari ? : Le vreau pe toate ! Multumesc ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQ Cappalini Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Nick: CiupaNezu Level: 65 Ce text vrei sa fie inclus in acea semnatura?: CiupaNezu / National Guard Marime: Signature Sunteti de acord cu pretul?: Da Alte aprecizari: Le vreau pe toate! Multumesc! Nick: Mr.Danny. Level: 21 Ce text vrei sa fie inclus in acea semnatura?: Mr.Danny./National Guard Marime: Signature Sunteti de acord cu pretul?: Da Alte aprecizari: Frumos Nick : Toretto.Corleone . Level : 30 + . Ce text vrei sa fie inclus in acea semnatura ? : Toretto si Uzzi . Marime : Signature . Sunteti de acord cu pretul ? : Da , pot sa platesc si dublu daca e nevoie . Alte precizari ? : Le vreau pe toate si la Toretto si la Uzzi . Multumesc ! P.S : I-am facut eu cererea deoarece el are suspend , urmeaza si cererea mea , sper sa fie onorate ambele . Nick : Costea_Silviu . Level : 24 + . Ce text vrei sa fie inclus in acea semnatura ? : Costea_Silviu / Dragonu' Ak47 . Marime : Obisnuita pentru un signature . Sunteti de acord cu pretul ? : Da , platesc si mai mult daca e nevoie . Alte precizari ? : Le vreau pe toate ! Multumesc ! Nu puteti sa cititi ce a scris baiatul mai sus?A zis ca vrea sa inchida topicul pentru ca e inactiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nimeni Altu Posted December 29, 2011 Author Share Posted December 29, 2011 Cer TC!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
I0N3L Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Nick:IoNeL14 Level:7 Ce text vrei sa fie inclus in acea semnatura?:IoNeL Marime:normala Sunteti de acord cu pretul?:Da Alte aprecizari Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nimeni Altu Posted January 27, 2012 Author Share Posted January 27, 2012 Esti surd ma? Am zis TC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nizza Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 Model de cerere: Nick: Nizza. Level: 23. Ce text vrei sa fie inclus in acea semnatura?: Nizza Marime: Potrivita Sunteti de acord cu pretul?: Da Alte aprecizari: Vreau primul sau al doilea model, pe un font transparent. P.S: Daca imi faci ca a doua, sa nu apara "Powered by", ci doar "nizza" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.