Momaie Jvilta Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 noul gm ,, punetil frate din nou pe cel vechi era mult mai misto toti playery spune asta ,, in asta e prea multi stalpi pe strazi e naspa asa , prea multe buguri , culorile parca tot alea erau mai frumoase , era mai original , mai frumos cum era inainte .. acu cum vreti voi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fearleSs07 Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 noul gm ,, punetil frate iara pe cel vechi e mult mai misto toti playery spune asta ,, in asta e prea multi stalpi pe strazi e naspa asa , prea multe buguri , culorile parca tot alea erau mai frumoase , era mai original , mai frumos cum era inainte .. acu cum vreti voi Sunt de acord cu tine..sincer era mai smecher ce`l vechii, aici sunt cam multe buguri, asta e Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAWZ Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Inca un topic aiurea .. Bug-urile se vor rezolva , oricum nu a fost o schimbare foarte mare . E normal sa faca asa strazile vin sarbatorile si bradul de la primarie. Singurul lucru este culoarea de pe /f este cam greu de citit de pe albastrul ala inchis . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Momaie Jvilta Posted December 23, 2011 Author Share Posted December 23, 2011 nu ma refer la primarie , ma refeream pe la lspd stalpi aia sunt naspa Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Daca toti pleyeryy spune asta , puneti-l ma pe ala vechi .. pai , nu-i asa ? Va obisnuiti voi si cu GM-ul asta , asa ati fost si cand s-a schimbat tema forumului Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zww Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Frate,s-ar putea ca unele chestii gen brad-ul acela si chestiile de la LSPD sa fie scoase dupa anul nou & Craciun,asa ca stai calm. Si asta nu e un nou GM,ci sunt cateva update-uri noi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xBlake Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 E bun GM actual. Si bugurile se vor rezolva, stai calm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dez Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Momaie mai treci si pe la orele de romana:))Si da,noul GM e destul de naspa,cel vechi inapoi:XPlus ca la asta nou ati pus numerele astea de telefon mai lungi,iar drumul de mats l-ati facut mai mare:| Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnnIvErSaLL Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Momaie mai treci si pe la orele de romana:))Si da,noul GM e destul de naspa,cel vechi inapoi:XPlus ca la asta nou ati pus numerele astea de telefon mai lungi,iar drumul de mats l-ati facut mai mare:| Eu zic sa nu mai critici pe altii ca si tu esti in aceeasi situatie. Si nu este vorba de niciun GM, au fost doar niste update-uri. @ DeZs1OKe - Las'o mai usor cu spam-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Taylor Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 scz ca dau un reply aiurea si eu dar e mai misto gm asta care se baga acuma sau cel vechi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrakeNN Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Nu am vrut sa ma bag, dar intradevar la gm'ul asta singurul defect care il cred eu e culoarea de pe /f, te dor ochii sa citesti ce scriu colegii tai, in rest mi se pare ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Jefferson Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 playery spune asta ,, in asta e prea multi stalpi pe strazi e naspa asa E frumos măi frate, dacă nu-ţi place nu juca, e frumos mai ales Bradul acela de la LSPD, vesteşte Craciunul pe serverul nostru.Te rog eu mult, documentează-te dintr-o carte de română cum se vorbeşte corect gramatical, ia-l ca pe un sfat nu ca o critică. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasper Capone Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Băi ăștia de vă dați profesori de limba și literatura română, duceți-vă frate și citiți cărți și lăsați-ne pe noi ăștia mai "reduși" să ne jucăm liniștit. Până la urmă omul și-a exprimat părerea, doar deaia se numește categoria "General discussion", pentru a discuta chestii legate de server. Topic făcut aiurea sau nu, el a vrut să afle și părerea celorlalți jucători și poate, să atragă atenția ownerilor cu privire la noile update-uri suferite de server. În Încheiere, nu mai caracterizați persoanele aiurea, fiecare este unic în felul lui și fiecare are posibilitățile sale. Trebuie să îi acceptăm așa cum sunt, nu să îi criticăm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dez Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Eu zic sa nu mai critici pe altii ca si tu esti in aceeasi situatie. Si nu este vorba de niciun GM, au fost doar niste update-uri. @ DeZs1OKe - Las'o mai usor cu spam-ul. Eu i-am zis-o in gluma lui Momaie,se pare ca tu esti ala care face pe desteptul pe aici si ii critici pe limitati deoarece ai fost tu in nu stiu cate factiuni si te baga lumea in seama. Cu ce spam sa o las mai usor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beelzebub Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 noul gm ,, punetil frate din nou pe cel vechi era mult mai misto toti playery spune asta ,, in asta e prea multi stalpi pe strazi e naspa asa , prea multe buguri , culorile parca tot alea erau mai frumoase , era mai original , mai frumos cum era inainte .. acu cum vreti voi Asta e mai frumos,zic eu,s-a saturat si lumea de acelasi gm,nu crezi?Lasa sa mai fie si ceva nou,nu tot acelasi simplu GM PS:Mai treci pe la scoala pretenas ca nu le prea ai cu Romana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Momaie Jvilta Posted December 24, 2011 Author Share Posted December 24, 2011 Asta e mai frumos,zic eu,s-a saturat si lumea de acelasi gm,nu crezi?Lasa sa mai fie si ceva nou,nu tot acelasi simplu GM PS:Mai treci pe la scoala pretenas ca nu le prea ai cu Romana! vaaii tu desteptule Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIoodY Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Amice nu te uti la tine ? Esti patetic ! Bugurile se vor rezolva. Omul m-ai evolueaza si el, nu sta pe loc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lizz Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 E bine cum e acum oricum o sa se rezolve bug-urile toate la timpul lor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLe007 Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Este un GameMod superb mie sincer imi place mai ales cum este la LSPD dar nu o sa ramana aceste obiecte doar le-a pus Gabb sa fie un aspect de sarbatori pe server. Dar ce sa stiti voi (cel care a facut topicul) voi doar SA:MP [PC] mai citeste si tu dintr-o carte sau caute pe Google. Este Craciunul ! Nasterea Domnului, Momaie nu cred ca sti ce e aia " Nasterea Domnului " cauta pe Google sau daca iti este lene dute pana la bunica/mama/tata tau si intreabai ce e aia Invierea Domnului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Momaie Jvilta Posted December 24, 2011 Author Share Posted December 24, 2011 Amice nu te uti la tine ? Esti patetic ! Bugurile se vor rezolva. Omul m-ai evolueaza si el, nu sta pe loc. patetic esti tu ca esti prost si comentezi acelasi lucru care la comentat inca 10 playery , spartule Este un GameMod superb mie sincer imi place mai ales cum este la LSPD dar nu o sa ramana aceste obiecte doar le-a pus Gabb sa fie un aspect de sarbatori pe server. Dar ce sa stiti voi (cel care a facut topicul) voi doar SA:MP [PC] mai citeste si tu dintr-o carte sau caute pe Google. Este Craciunul ! Nasterea Domnului, Momaie nu cred ca sti ce e aia " Nasterea Domnului " cauta pe Google sau daca iti este lene dute pana la bunica/mama/tata tau si intreabai ce e aia Invierea Domnului. uiteti alt but , eu am zis stalpi de pe la banca si el imi zice de lspd , si cica stiu doar de samp si pc , pai eu crezi ca sunt ca tine no lifer ma butule ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South ZeliscU Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 patetic esti tu ca esti prost si comentezi acelasi lucru care la comentat inca 10 playery , spartule uiteti alt but , eu am zis stalpi de pe la banca si el imi zice de lspd , si cica stiu doar de samp si pc , pai eu crezi ca sunt ca tine no lifer ma butule ? Uita'te mai intai la TINE, dupa sa vorbesti de altii... 1. NU STI SA SCRI BINE ROMANESTE! 2. Cel mai jalnic om de pe server .. auzi si tu nick " Momaie" 3. DUTE FRATEEEE LA VACA lasa sampu...SINCER, evolutia asta e prea grea pentru tine.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIoodY Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Momaie te stie tot serveru ca esti un but fara viitor, asa ca nu te mai crede "coco" si vezi de treaba ta, deocamdata trei sferturi din playeri te stiu ca un mare "manglitor" nu mai este nevoie sa zic. Salut ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Momaie Jvilta Posted December 24, 2011 Author Share Posted December 24, 2011 zeliscu la tine dupa avatar imi dau seama ca esti in cacat in viata reala , si tie bloody , daca crezi ca ma intreseaza ce crezi tu si alti te inseli grav , e doar un joc nu ma cunoasteti in viata reala , cand moi cunoaste atunci sa vorbesti asa , da ce sa faci toti sunt smecheri infata la tastatura Link to comment Share on other sites More sharing options...
P h a n t o m Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 Este un GameMod superb mie sincer imi place mai ales cum este la LSPD dar nu o sa ramana aceste obiecte doar le-a pus Gabb sa fie un aspect de sarbatori pe server. Dar ce sa stiti voi (cel care a facut topicul) voi doar SA:MP [PC] mai citeste si tu dintr-o carte sau caute pe Google. Este Craciunul ! Nasterea Domnului, Momaie nu cred ca sti ce e aia " Nasterea Domnului " cauta pe Google sau daca iti este lene dute pana la bunica/mama/tata tau si intreabai ce e aia Invierea Domnului. Tin sa-ti atrag atentia ca Nasterea Domnului si Invierea Domnului nu sunt acelasi lucru. *In alta ordine de idei, cred ca majoritatea noilor update-uri sunt destul de reusite, scoaterea comenzii /tv si schimbarea culorii de la Family Chat fiind singurele care pe langa ca sunt neplacute, nu erau nici macar necesare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South ZeliscU Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 zeliscu la tine dupa avatar imi dau seama ca esti in cacat in viata reala , si tie bloody , daca crezi ca ma intreseaza ce crezi tu si alti te inseli grav , e doar un joc nu ma cunoasteti in viata reala , cand moi cunoaste atunci sa vorbesti asa , da ce sa faci toti sunt smecheri infata la tastatura Uita'te mai intai la avatarul tau....dupa sa vorbesti ma "cacatule" Dute si uita'te in oglinda bai wank'are.. dute TARE M'am saturat de copii, ca voi care in fata monitorului sunt mari ZMEI...Dar daca te intelnesti pe strada cu ei...nu stiu pe unde sa mai fuga.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.