Jump to content

Server-Down

Dez

Recommended Posts

Cand o sa dati odata drumul la server?:))am 51/52 rp de 5-6 ore si de fiecare data cand sa fac 52/52 voi dati rollback:))

Rezolvati odata problemele va rog,si incercati sa ascultati si parerile playerilor la ce ar trebui mofificat pe server daca tot lucrati la server.

Apropo,mi`am adus aminte,de ce cand dam rob primim asa putin?50k?:))Si numai e ca inainte 100k+...ca na w6 pt 50k?:|

1. Incearca tu sa lucrezi atat cat lucreaza Gabb la server intr-o zi ca azi si atunci sa mai comentezi despre server.
  2. Iei 50k la rob deoarece nu ai skill-ul necesar sa iei mai mult.
  3. Parerilor playerilor se asculta,dar cele mai multe dintre ele sunt tampite.

1. Incearca tu sa lucrezi atat cat lucreaza Gabb la server intr-o zi ca azi si atunci sa mai comentezi despre server.

+1 , dar uneori chiar sunt enervante roll-back'urile ~X( si mai ales pentru cei care nu sunt acasa si'au lasat AFK.

Acum 10 minute am dat pe B-zone rpg. la User Panel si am dat pe online si erau 4 admini (Hooliganu, Kaiac, Royce si Kelton). Acum am dat din nou si se pare ca sunt 5, a mai intrat si GABB, deci problema va fi rezolvata.

Terminati ma cu faze gen ''incearca sa lucrezi tu cat lucreaza Gabb'' . El e scripterul, el sa-l faca, nu noi.

In loc sa va bucurati de Craciun voi stati si asteptati sampul.

pai ce sa faci astias face craciuni revelionu tot pe samp

Ca tu nu tot aici il faci.. :-J Stii ce e de mirare la voi ? Stati zi si noapte pe ' sa:mp / forum ' si tot voi aveti gura mare.. Si cand posteaza un om simplu, pune o intrebare, gata sariti toti cu gura pe el.. Cand voi sunteti mai ceva ca el. " Asta e ROMANIA " Scuzati-mi postul, dar asa si este.

@ Momaie - Ai grija la limbaj, nu ma cunosti, nu te cunosc.. Mergi la scoala si invata sa te exprimi, habar n-ai sa scrii romaneste. Sunt multi ca tine.. Craciun Fericit ( pe sa:mp, celor ca tine )

Ca tu nu tot aici il faci.. :-J Stii ce e de mirare la voi ? Stati zi si noapte pe ' sa:mp / forum ' si tot voi aveti gura mare.. Si cand posteaza un om simplu, pune o intrebare, gata sariti toti cu gura pe el.. Cand voi sunteti mai ceva ca el. " Asta e ROMANIA " Scuzati-mi postul, dar asa si este.

lumea lasa afk , cat despre ASTA E ROMANIA , yo ma mandresc ca sunt roman , daca vedeti spanioli =)) .. asa e in toate tarile , da ce sa sti tu daca nai iesit din satu tau , vezi ceva la tv crezi ca doar in romania se intampla asata :)) , in toate tarile sunt tupeisti infata la pc , ratati , smecheri , gays , etc :)) ..

lumea lasa afk , cat despre ASTA E ROMANIA , yo ma mandresc ca sunt roman , daca vedeti spanioli =)) .. asa e in toate tarile , da ce sa sti tu daca nai iesit din satu tau , vezi ceva la tv crezi ca doar in romania se intampla asata :)) , in toate tarile sunt tupeisti infata la pc , ratati , smecheri , gays , etc :)) ..

Cu greu descifrez ce vrei sa spui.Omu' a pus o intrebare.Nu inteleg de ce sariti toti cu faze gen "no-lifer","stai si petreci craciunu' in sa:mp". Unii,din tupeu,dati in nesimtire.

Sarbatori fericite tuturor alaturi de cei dragi!

ma dar voi si in seara de craciun jucati samp

fratilor lasti-o mai moale , si eu cand joc mai mult sunt pe afara cateodata las cracteru asa sau afk si pe afara eu intr-o zis acord 2-3 ore la samp doar afk

e doar un joc ,

mergi cu colinda sau capra

:))

SARBATORI FERICITE LA TOTI !!!!!!!

ma dar voi si in seara de craciun jucati samp

fratilor lasti-o mai moale , si eu cand joc mai mult sunt pe afara cateodata las cracteru asa sau afk si pe afara eu intr-o zis acord 2-3 ore la samp doar afk

e doar un joc ,

cum a zis momaie

mergi cu colinda sau capra

:))

in final un om destept , credeam ca deja sa dus speranta de tot , da se pare ca oameni ca ilie inca mai sunt in picioare :X :X :X:))

Terminati ma cu faze gen ''incearca sa lucrezi tu cat lucreaza Gabb'' . El e scripterul, el sa-l faca, nu noi.

In loc sa va bucurati de Craciun voi stati si asteptati sampul.

Bine zis piticule, acum Gabb si Mastertrap21 incearca sa repare serverul,cand veti vedea ca e on, intrati pana atunci nu mai faceti +1. De craciun mergeti undeva, stati acasa ca ..........

Eu unul nu pot sa cred ca de fiecare data cand serverul este inchis pentru maintenanta sau datorita unor buguri ce necesita rezolvare (tot spre binele nostru, al jucatorilor), este deschis un astfel de topic in care unii se plang de server, unii ii critica pe cei ce se plang, desi gandesc la fel ca ei, altii vin cu niste comentarii "inteligente", dar din pacate ininteligibile, facandu-se singuri de ras, apoi mai apar si cei care critica gramatica respectivilor s.a.m.d., rezultand un mare bâlci.

Da, serverul e inchis. Si? Este o chestie anuntata, se rezolva un mare bug, cand e gata, va reveni!

Da, se da rollback o ora, doua, cinci.. care e problema? Nu e ca si cum ti se ia painea de pe masa, e un joc, banii aia virtuali ii recuperezi. Voi in loc sa jucati ca sa va distrati, va creati o viata virtuala in joc si va rupeti de realitate, ca nu va inteleg (pe unii)?

Majoritatea care se plang ca se da rollback, o fac doar cu gandul la banii din joc. Iar asta demonstreaza ca jucati doar pentru bani, traiti doar pt. bani, sunteti dependenti de ei in orice situatie v-ati afla. Dar faptul ca si in joc sunteti dependenti de ei, e patetic, ma scuzati ca v-o spun.

N-aveti decat sa faceti spam in continuare, asta stiti sa faceti cel mai bine. In loc sa mergeti cu colinda, sa iesiti pe-afara, sau daca nu va puteti desprinde de PC, uitati-va la un film, ceva.. daca stati si faceti gura aici, serverul nu va reveni de la sine.

Injurati-ma cat vreti, asta-i realitatea. V-am pupat!

Da fratie,dar anul trecut cand am mai jucat,aveam skill 1 si luam intre 100k-150k:|Mrg nu asta e problema principala...Eu nu m`am plans ca Gabb nu`si face treaba,dar daca tot schimba lucruri,macar sa mai asculte si parerile player-ilor care joaca pe server.Ca doar nu`l fac placut doar pentru ei..Oricum eu n`am comentat sub forma de repros:))Asa ca nu`ti mai arde neuroni pe comentarii dinastea rautacioase.

Eu unul nu pot sa cred ca de fiecare data cand serverul este inchis pentru maintenanta sau datorita unor buguri ce necesita rezolvare (tot spre binele nostru, al jucatorilor), este deschis un astfel de topic in care unii se plang de server, unii ii critica pe cei ce se plang, desi gandesc la fel ca ei, altii vin cu niste comentarii "inteligente", dar din pacate ininteligibile, facandu-se singuri de ras, apoi mai apar si cei care critica gramatica respectivilor s.a.m.d., rezultand un mare bâlci.

Da, serverul e inchis. Si? Este o chestie anuntata, se rezolva un mare bug, cand e gata, va reveni!

Da, se da rollback o ora, doua, cinci.. care e problema? Nu e ca si cum ti se ia painea de pe masa, e un joc, banii aia virtuali ii recuperezi. Voi in loc sa jucati ca sa va distrati, va creati o viata virtuala in joc si va rupeti de realitate, ca nu va inteleg (pe unii)?

Majoritatea care se plang ca se da rollback, o fac doar cu gandul la banii din joc. Iar asta demonstreaza ca jucati doar pentru bani, traiti doar pt. bani, sunteti dependenti de ei in orice situatie v-ati afla. Dar faptul ca si in joc sunteti dependenti de ei, e patetic, ma scuzati ca v-o spun.

N-aveti decat sa faceti spam in continuare, asta stiti sa faceti cel mai bine. In loc sa mergeti cu colinda, sa iesiti pe-afara, sau daca nu va puteti desprinde de PC, uitati-va la un film, ceva.. daca stati si faceti gura aici, serverul nu va reveni de la sine.

Injurati-ma cat vreti, asta-i realitatea. V-am pupat!

Cum am mai zis intr`un quote..Eu n`am facut topicul asta sub forma de repros ca sa vina toti smardoii pe aici si sa faca pe smecheri ca sunt dupa un ecran si pot da si ei comentari fara respect pline de nesimtire si lipsite de sens,eu am facut topicul deoarece cand iei o decizie sau schimbi ceva(ce fac admini acum) ar trebuii sa asculti si o parere gen a mea sau a cui ii mai vine sa o imparta,iar asa..pentru ca ai fost curios,eu unul,am fost astazi cu steaua,ieri cu colindul..si acum seara,cand n`am ce face,mai bine stau pe sa:mp si ma rup de realitate ca un non-lifer decat sa stau si sa`i ascult pe ai mei certandu`se iar..

Sa sti ca sunt fel si fel de oameni pe pc.Oameni care n`au reusit sa traiasca in viata reala si oameni care nu suporta viata reala si trebuie sa gaseasca o cale de iesire.

Faza cu bani bani bani si traim numai dupa bani e lipsita de sens,e o fraza data fara scop de un om care n`a intentionat sa`i dea un scop.Deoarece nu am deschis topicul asta sa ma plang ca pierd bani,ca bani vin si pleaca,l`am deschis numai sa`mi impart parerea cu ceilalalti membri(zic iar NU SUB FORMA DE REPROS) de pe server eventual un admin(daca ar citi topicul).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.