Jump to content

GTA: San Andreas [Speedometer 1.0]

South BAWGXVII

Recommended Posts

Nu arata corect.

Cu intruder ajung la 160 si cu buffalo la 180. :)

Ilogic..

Defapt, viteza maxima a intruder-ului chiar este 160 (am verificat in handling.cfg).Cat despre Buffalo, in handling.cfg scrie ca viteza maxima este 200.

Totusi, niciun speedometer nu este capabil sa-ti arate viteza exacta, deoarece calculele acestuia sunt doar relative.

@Joseph - Nici nu indraznesc sa intreb cum de topic-ul tau a luat "pinned", din moment ce tu, pe langa ca prezinti un mod foarte simplu, care nu este facut de tine, nici macar nu esti in stare sa oferi suport celor care au probleme din cauza acestuia.

dar, pentru unii care au modul blue pentru : ceas, bani, lifebar ... nu cred ca va merge.eu de ex de la modul acela am toate fisierele mentionate mai sus :

vorbis.dll

vorbisFile.dll

vorbishooked.dll

dupa cum se vede -> http://imageshack.us/f/267/modyt.jpg/

Te rog frumos,pui si un link de unde sa downloadez si eu modul Blue ...pentru ceas , bani etc ...

Te rog frumos,pui si un link de unde sa downloadez si eu modul Blue ...pentru ceas , bani etc ...

mi s`o stricat hardu la laptop acu 2 saptamani ....

abia l`am reparat si nu mai am nimic .... am incercat hard disk recovery dar degeaba .. e praf

cand o sa fac rost de ele , o sa postez .

iti spun eu merge si daca ai modul blue si modul nou de grafica, merge totul eu am alt speedometru care imi arata bord elecronic in ce treapta este masina, bord cu ac cu km/h sau mp/h. si nu am probleme

am patit si eu sa mi se blocheze san andreasu , in tutorialul care l-a prezentat autorul , este o greseala , am avut noroc ca am vazut problema fiindca m-am uitat in redame din ce am downlodat.

el a scris " 3) goto modelstxd folder in the GTA:SA folder and copy file speed.txd to there. " si defapt era 3) goto models->txd folder in the GTA:SA folder and copy file speed.txd to there.

Daca editati si faceti cum am spus eu , va merge fara probleme.

Salut ! :)

Merge perfect , ptr. cei la care se blocheaza, citit pasul 3, Hank cand a tradus a omis pasul asta si sigur asta e problema. Scrie si in Readme. Mult succes

GJ, chiar daca este doar un copy-paste mie mi-a fost de folos, multumesc!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.