DoNtz Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 Salut vreu sa intreb daca se poate cumpara bani sau level as fi interesat de un 50 mils si lvl 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadowfax90 Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 E interzis ! ban 0 sa cumpar de la owner sau de la admini ca si contul premiu duar nu de la pleyeri N-auzi ,bre,ca n-ai voie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoNtz Posted December 25, 2011 Author Share Posted December 25, 2011 sa cumpar de la owner sau de la admini ca si contul premiu duar nu de la pleyeri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tazu Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 Daca faci asa ceva IN-GAME primesti ban permanent pentru "Afaceri-ilegale".. Acuma , nu stiu , nu cred ca se permite asa ceva , nu stiu , e doar parerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoNtz Posted December 25, 2011 Author Share Posted December 25, 2011 Am intrebat deci se poate sau nu se poate ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CR3ATIVe Posted December 25, 2011 Share Posted December 25, 2011 Regulamentul spune clar: . Înșelătorii și afaceri ilegale • Orice tentativă de înșelăciune se va sancționa cu ban permanent (în această categorie nu intră decât înșelăciunile care au la mijloc mulți bani). Aceeași pedeapsă o vor primi și cei care acționează în grup pentru a înșela pe cineva (ex. X îi ia mașina lui Y prin înșelăciune și o trimite lui Z; X și Z vor primi ban iar Y își va recupera mașina). • Vânzarea bunurilor din joc (mașină, casă, bani etc.) pe bunuri materiale în realitate este strict interzisă. Cei care sunt prinși că vând sau cumpără, vor primi ban permanent. • Nu este permisă vânzarea conturilor pe server sau pe forum. Cei care sunt prinși că o fac pe server sau pe forum vor primi ban permanent. Atenție: Cei care încearcă să achiziționeze un cont să fie foarte atenți pentru că jucătorul își poate recupera contul oricând prin e-mail. Iar B-Zone.Ro iti poate pune la dispozitie pentru serverul de RolaPlay urmatoarele: http://clienti.b-zone.ro/cart.php?gid=2 Prin urmare, Nu, nu se poate asa ceva. Sarbatori fericite. Peace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoNtz Posted December 25, 2011 Author Share Posted December 25, 2011 k uite si utilizatori de trb Pace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beelzebub Posted December 26, 2011 Share Posted December 26, 2011 Doamne,deci asta e cel mai aiurea topic pe care l-am vazut vreodata! Deci,de ce vrei tu level 10 si 50 mil?Cand te poti apuca frumos de contul care il ai si sa il cresti,sa faci tu level 50 si 500 mils...stai si tu si munceste cum fac si altii,ca asa cu euroii din realitate e prea simplu,fara munca,si mai iei si ban,asa ca apuca-te tu frumos de contul tau... Sarbatori fericite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.