Jump to content

Top 10 Telefoane ale anului 2011

Kev1nster
 Share

Recommended Posts

În urma voturilor de pe Facebook, Samsung Galaxy S II a fost smartphone-ul care a adunat cele mai multe voturi . Aşadar, neoficial, putem spune că este telefonul anului 2011. Rămâne de văzut ce va decide juriul de la Mobile World Congress, eveniment ce va avea loc anul viitor, în perioada 27 februarie - 1 martie.

sgs-ii.jpg?width=440&height=358lupa-go4it.pngSamsung Galaxy S II

Clasamentul complet arată astfel:

1. Samsung Galaxy S II (543 de voturi)

2. Apple iPhone 4S (256 de voturi)

3. Samsung Galaxy Nexus (65 de voturi)

4. Motorola RAZR XT910 (44 de voturi)

5. HTC Sensation (41 de voturi)

6. Nokia N9 (37 de voturi)

7. Sony Ericsson Xperia Arc (25 de voturi)

8. Nokia Lumia 800 (14 voturi)

9. LG Optimus 2x (12 voturi)

10. Motorola Milestone 3 (4 voturi)

În urma acestui clasament, Samsung Galaxy S II a intrat în lupta pentru titlul de produsul anului 2011.

sursa: go4it.ro

Hmm , 4S este un telefon super bun si galaxy II la fel .. Dar este o diferenta foarte mare de voturi intre ele , Galaxy isi merita locul unu cu voturile alea , dar Iphone'ul ar trebuie sa aiba cam 450-500 de voturi.. Oricum , Samsung este chiar un telefon performant , are multe aplicatii importante dar si destula memorie..

Sper ca la Craciunul urmator sa imi permit si eu unul.

I phone 4 S de care s`a vorbit atata are doar jumatate din Voturile lui Samsung Galaxy S II ... nu prea imi vine se cred + ca 4s este primul telefon care soate aplicatia aceea cu "Talk with Phone".

Toate telefoanele cu android [ da, si unul de 450 ron ] poti sa ii dictezi telefonului ce sa scrie si sa caute prin telefon . Parca si cu google maps puteai face asta.

Evident doar in Engleza.

ON:

Merita Galaxy S2 primul loc, dar eu prefer 4S.

In buzunar S2 imi este extrem de incomod pe langa 4S.

Asa ca am ales Iphone 4 eu [ deh, criza ] in fata lui Galaxy S1+ din cauza ,, buzunarului '' si simplitatii iOS'ului.

Toate telefoanele cu android [ da, si unul de 450 ron ] poti sa ii dictezi telefonului ce sa scrie si sa caute prin telefon . Parca si cu google maps puteai face asta.

Evident doar in Engleza.

ON:

Merita Galaxy S2 primul loc, dar eu prefer 4S.

In buzunar S2 imi este extrem de incomod pe langa 4S.

Asa ca am ales Iphone 4 eu [ deh, criza ] in fata lui Galaxy S1+ din cauza ,, buzunarului '' si simplitatii iOS'ului.

S2 costa pana in 20 de milioane, iar iPhone intrece 30. Iar daca te referi la propriu, S2 e de 2 ori mai subtire decat 4S, iar meniul este foarte simplu, iOS este prea mare si prea mult alb si picaturi de ploaie.

Neah, il poti customiza pe nenea Ios.

Ce, ca pe Ios nu ai nspee mii de milioane cu widgets?

I don't care. M-am saturat de toate setarile si toate kikiturile specifice Androidului.

Iti dau exemplu, cand i-am dat lui mama telefonul actual cu Android sa incurcat repede pe cand in Iphone nu.

+ ca arata superb Iphone 4.

+ retina display face toti banii in Filme HD .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.