Jump to content

Atentie !

DanieI

Recommended Posts

Am facut acest topic pentru a va atentiona inca odata in legatura cu teparii.Stateam linistit pe mess,cand deodata un pusti pe nume "gabb" m'a adaugat in lista.Am vrut sa vad ce vrea,si a bagat niste aberatii cum ca vrea sa modifice ceva la contul meu.Vreau sa va spun ca,daca patiti asa ceva sa NU DATI NIMANUI PAROLA.Daca un admin vrea sa modifice ceva la accountul vostru,vor afla parola din logs,asa ca aveti mare grija.

" Sa nu dati parola contului nimănui. Admini nu au niciodata ce face cu aceasta, oricine va cere detalii despre cont afirmând ca este admin, minte. Faceti poze si postati-l."

SS: http://postimage.org/image/6i6dnhhqf/

O seara placuta.

Edit pentru Gang: Da,stiam de sectiunea aceea,doar am vrut sa le reamintesc.

Ai reactionat bine ca l-ai postat aici , chiar daca nu era nevoie , pentru ca mai era deja un topic. Si avand in vedere cum ai reactionat , puteai si tu sa fii putin mai matur si sa nu-l iei la injurat :). Pur si simplu , faceai screen la conversatie si nu-l bagai in seama.. nu era nevoie de injuraturi , toata lumea isi da seama ca omu' acela e chiar batut in cap!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.