grasu12 Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeThaL Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 calumea Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 Sa-ti spun sincer, naspa toate mai ai de lucrat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizzard Posted August 13, 2009 Share Posted August 13, 2009 prima e cea mai reusita..insa textul nu se potriveste , incearca alta culoare.. mai vezi cateva tutoriale te ajuta mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
grasu12 Posted August 13, 2009 Author Share Posted August 13, 2009 Mda..nu am citit nici un tutorial..asta ce am invatat si eu de pe la fratemiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
South M i h a i Posted August 15, 2009 Share Posted August 15, 2009 Sunt simple ... ai aruncat niste c4d pe sig si l`ai lasat asa . Incearca sa bagi niste efecte ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blain Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 mda, mai ai foarte mult de lucrat. in primul rand, foloseste smudge. in al 2-lea rand, RENUNTA LA TEXT! si, nu mai arunca c4d-uri asa aiurea .. parerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eS eNdz0rw0w Posted August 16, 2009 Share Posted August 16, 2009 frumoase Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woozie Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 prima e frumoasa..dar cum au zis si altii ..textul strika..nu se potriveste galbenu ala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF suzeTa Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 frumoase bv pt efort Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNark Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Imi place foarte mult prima cum ai adaugat rosul p masina:X Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenjiKasen89 Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 prima imi place...mai incearca altele mai frumoase Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferdenez Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 ultima e unpic mai diferita decat celalalte Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 pentru un incepator sunt destul de bune , cateva propuneri : - Incearca sa nu mai pui 5/6 rendere , pune 1/2 si lucreaza-le . - Nu mai folosi dimensiuni asa mari , incearca sa faci bannere ( 375x125 ) - Try more tut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeGaLiZe Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Nu mai da sfaturi gresite , alea nu sunt rendere ( grafferule ) habar nu ai ce vorbesti se numesc c4d-uri sau brush-uri . Omul lucreaza la ce dimensiuni doreste. la 375x125 , nu e banner este signature. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Nu mai da sfaturi gresite , alea nu sunt rendere ( grafferule ) habar nu ai ce vorbesti se numesc c4d-uri sau brush-uri . Omul lucreaza la ce dimensiuni doreste. la 375x125 , nu e banner este signature. Unii au primit graffer pe pile . BANNER = SIGNATURE , esti bun. RENDER = orice poza decupata #cenzurat#. poze cu jucatori decupati , c4d . Nu vreau sa ma cert cu tine , daca nu le ai nu da sfaturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeGaLiZe Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Tu crezi ca toata lumea este la fel de desteapta ca tine ? tu sti macar ce dimensiune este intre un banner and signature ? RENDER , ce poza vezi tu decupata acolo este un render adica ( casa , animal , om , masina , telefon , Tv ) La majoritatea sunt , c4d , render and text , nuwb. Graffer pe pile zici vrei sa facem un concurs de creatii ? sa vedem care merita graffer si care nu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JustMed Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Tu crezi ca toata lumea este la fel de desteapta ca tine ? tu sti macar ce dimensiune este intre un banner and signature ? RENDER , ce poza vezi tu decupata acolo este un render adica ( casa , animal , om , masina , telefon , Tv ) La majoritatea sunt , c4d , render and text , nuwb. Graffer pe pile zici vrei sa facem un concurs de creatii ? sa vedem care merita graffer si care nu ? Pun pariu cu tine pe 100k , daca faci o creatie in paint si eu una in PS , pun la pariu ca castigi , pe mine nu ma stie nimeni in comunitate , pe tine te stiu toti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabzaky Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Prima si a 3-a sunt reusite ... la celelalte zic eu ca mai ai de lucrat !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts