Jump to content

Ce va atrage la B-Zone ?

lex

Recommended Posts

Pe mine ma atrage foarte mult faptul ca am avut sansa sa cunosc niste oameni de treaba care nu isi bat joc de tine daca esti incepator ci din contra.

Mie intr`un fel imi place ca nu ne vedem pe harta , imi place ca nu putem da /w pentru ca este mult mai RP. Mie mi`a placut mai demult ? Nici pe departe , am incercat sa ma obisnuiesc cu faptul ca nu exista /w ci doar /call.

Eu prin sa:mp am descoperit foarte multe lucruri .

Cel mai important ar fi : Sa ma comport mai adecvat.

PS : Pe b-zone am inceput si eu sa joc prima data sa:mp . Am jucat de prin may cu alt nick.

LOL! eu nu stiu ce ma atrage la B-Zone, dar stiu ca in prima clipa in care am intart pe el m-am indragostit de el si il iubeam :X ca pe maicamea, atunici cand am dat de B-Zone auzisem si eu de srv Role Play, si am cautat servere Role Play si nu mi-a placut nici unu pana cand am dat de B-Zone :X , imi place si imi va palcea in tot-deauna, crek si la 60 de ani m-as juca pe B-Zone =)) dak ar mai exista, Doamnea Ajuta sa mai fie B-Zone si cand voi avea eu 60 de ani, crek m-as trezi dimineata, mi-as lau proteza dentara din paharul cu apa as baga-o in gura si m-as duce sa joc B-Zone =))) :b-emo:

Pe mine ma adus Anthyc, eram pe old sharp si primesc un /w, vrei sa incerci un server de samp tare ? Alea alea, si ma cucerit pe loc :D Asta-i adevarul :)

Sincer pentru mine un server cu lag mare este un server mort ceea ce nu am vazut la b-zone. In perioada de proba lvl 1 - 2 =) am stat sa vad cum se comporta playerii si mai ales adminii de pe server cu playerii in general nu cu mine in special. Din cate am vazut atunci adminii sunt excelenti si mi-au demonstrat pe parcurs ca (dupa mine) isi merita "postul".

Asta ma atrage la B-Zone :X

Pe mine B-Zone nu ma atrage doar pentru ca este singurul sv mare pe care nu am ban ma rog pe LinkM fac in fiecare zi reclama ca banu la ei tine max 6 ore.Mie im place B-Zone din cauza playerilor pt ca Egaming as putea spune ca este chiar mai bine organizat dar il strica playeri eu de cand joc samp am hoinarit toate sv romanesti mai mari si mai mici si pana la urma am ajuns aici pe B-Zone unde exista doar 2 MARI probleme 1.Admbot 2.Iti iei prea usor ban mai ales pt 3 warnuri cum am luat eu 3 warnuri pe tuborg 2 de la kip ca faceam jf mia dat unu ca faceam dupaia ma amenintat si mam potolit dadeam cu pumni in grati si sa bagat in pumni mei mai aveam 100 sec din 6000 si mia mai dat un warn + fort demorgan inca 3600 sec si am ramas patat cu 2 warnuri foarte ''comunicativ'' esti tu Kip nu am mai vazut asa om comunicativ.Ieri am luat al treilea warn pt jf de la lexutzu si am de astaeptat O SAPTAMANA voi nu credeti ca e cam mult?macar 3 zile nu o saptamana.Ms pt intelegere. :)>-:b-emo:

Frate, nu stiu ce maturitate vezi tu ...

Edit : Unora ... nu a tuturor ca din cate am vazut acum cu trecerea timpului sunt si Multi " Noobi " insa nu in sensul foarte rau a cuvantului ci pur si simplu incepatori cum ar veni ... !! :(

pai ma atrage:

- no lag

- multi playeri

- admini buni si activi

- econimia srv

- nu sunt codati

- este amdbot daca face multe lucruri bune

- si multe altele

P.S: Sper ca b-zone sa intreaca toate srv care exista pana acm si mai ales #cenzurat# si #cenzurat# si sa aveam multi multi playeri =D> Haiiii B-zone

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.