Sleke Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 SSX 2012 SSX este un joc de snowboarding, anunţat de Electronic Arts cu ocazia premiilor VGA, care va fi lansat pentru Xbox 360 şi PlayStation 3. Jucătorii se vor alătura unei echipe care se află în căutarea celor mai periculoase şi spectaculoase pârtii de pe Pământ, urmând să călătorească în locaţii precum Himalaya sau Antarctica. În SSX Deadly Descents, jucătorii vor avea parte de sărituri din elicopter, avalanşe şi costume wingsuit. Faţă de ediţiile precedente, jocul din 2012 va avea o imagine mai întunecată, asemănătoare cu cea din seria Call of Duty. SSX Deadly Descents este dezvoltat de EA Canada şi este aşteptat să ajungă pe rafturile magazinelor în prima parte a anului 2012. Data lansării : Platformă - > PlayStation 3, Xbox 360 America de Nord - 28 Februarie, 2012 Europa - 2 Martie, 2012 Sursa : wizoo.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elite Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Abia astept GRAFICA este super dar cred ca o sa coste mult pe PS3 ca eu am PS3 cel mai mult am dat pe un joc 150 Lei ca le iau de la un prieten. mai ieftin la mana a 2 ... ON: Felicitari pentru efort !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rich Posted January 3, 2012 Share Posted January 3, 2012 Un joc foarte tare, de abia il astept. O grafica foarte buna. Felicitari, ai pus informatii multe si utile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts