Jump to content

O intrebare intrebatoare

AdrianCrT

Recommended Posts

Buna tuturor, nu stiu daca mai exista acest topic, daca mai exista ma scuzati, oricum sa trec la subiect.

Am luat de la un prieten un cont si nu stiu in ce factiuni a mai fost (nici el nu stie, pentru ca si el la randul lui l-a cumparat), pot sa vad undeva daca a mai facut parte din vreo factiune? (si daca se poate ce rank am avut in acestea?)

Buna tuturor, nu stiu daca mai exista acest topic, daca mai exista ma scuzati, oricum sa trec la subiect.

Am luat de la un prieten un cont si nu stiu in ce factiuni a mai fost (nici el nu stie, pentru ca si el la randul lui l-a cumparat), pot sa vad undeva daca a mai facut parte din vreo factiune? (si daca se poate ce rank am avut in acestea?)

Mai bine taceai , nu ai voie sa cumperi conturi.

Frate nush de ce nu iti faci tu un cont al tau de la lvl 1 sa ii sti tot ce a fost si ce n-a fost pe e, pe asta poti sa`l dai inapoi pt ca vei lua ban

@ Page Up: NU ai voie sa /cumperi/cumperi bani/afaceri cu euro , etc, in Sa:Mp risti Ban permanent. Bafta

Guest Shadowfax02

Cum sa primeasca ma ban? :))

Nici macar nu stiti despre ce cont se vorbeste aici.A zis "am luat de la un prieten un cont" ,n-a precizat ce cont.Si chiar daca ar fi facut-o ,nu primea ban.Mi-as putea face oricand un cont pe forum cu numele zuzu07 ,de exemplu ,si zic ca am cumparat contul cu userul pe server ,zuzu ,si nu mai stiu in ce factiuni am fost.Ce faceti ,il banati? =))

Doamne! Ce copii....14 ani...

Cum sa primeasca ma ban? :))

Nici macar nu stiti despre ce cont se vorbeste aici.A zis "am luat de la un prieten un cont" ,n-a precizat ce cont.Si chiar daca ar fi facut-o ,nu primea ban.Mi-as putea face oricand un cont pe forum cu numele zuzu07 ,de exemplu ,si zic ca am cumparat contul cu userul pe server ,zuzu ,si nu mai stiu in ce factiuni am fost.Ce faceti ,il banati? =))

Doamne! Ce copii....14 ani...

uite asta da reply :)

dupa noul regulament in care zice ca daca injuram un player pe messenger/skype bla bla luam ban.

iaca imi fac si eu un id la misto, hai sa zicem :-? kaiac_shmenaru, si ma apuc sa injur sa`mi bag si sa`mi scot despre toti si toate de pe server.

hai sa fim seriosi :) sa gandim catusi de putin, rational.

intrebare : cum o sa arate un post la complaints cu motivu : X m`a injurat pe mess ... ? poza cu crop din pagina de messenger ? da ce alea nu se pot edita ? nu se poate face fake ? :-J .........

Nu prea ai voie să primeşti conturi , mai ales că acel cont e cumpărat după cum spui tu.

Dacă ne spui şi numele tău , poate cei care îl cunosc pe fostu' deţinător al contului ştiu mai multe detalii...

Fostul meu nick este Candy.Ady sincer nu am stiut ca nu am voie sa cumpar/primesc conturi...va rog sa ma credeti, sper sa nu primesc ban...

P.S. Voi citi 100% regulamentul inca o data.

Cu asta ai zis tot, te-ai prostit singur. Sigur vei lua ban, degeaba te mai uit, bucurate cat mai poti, nu ai voie sa cumperi conturi.

Baieti chiar am cautat in regulament daca este voie sau nu sa primesti conturi si sincer nu am gasit nimic...daca se poate postati un link sa pot vedea si eu unde scrie acest lucru...

Am inapoiat contul....acum am reintrat pe vechiul cont ( Candy.Ady )...sincer eu nu am vazut in regulament sa scrie ca nu ai voie sa cumperi/primesti/vinzi conturi...dar ma rog am dat contul inapoi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.