Jump to content

Problema windows

Share

Recommended Posts

Nume: Tommy

Varsta: 16 ani

Ce problema ai?: Nu merge copy paste , nu merge skype , nu vad ce scriu pe messenger , nu se vad aplicatiile in bara de start.

O scurta descriere a situatiei: Mi-am downloadat fifa 2008 pentru a juca in campionat si a trebuit sa dau restart si am dat restart cand sa deschis pc inainte sa intre in windows mi sa facut ecranul albastru si mi-a aparut Checking de disk si daca nu vroiam sa verifice disk dadeam orice tasta daca vroiam sa verifice lasam si am lasat sa se verifice ... si am stat cam 5 minute dupa care mi-a intrat in windows si nu a mai mers copy paste , skype , sa vad pe messenger si sa vad aplicatiile.

Cand se verifica a sters niste fisiere si dupa a dat replace singur.

Screenshot: Gen asa ... http://imageshack.us/photo/my-images/88/checkdiskutilityrunning.jpg/

Alte precizari: Vreau sa rezolv cat mai repede problema.

Posibil check-ul sa fi corupt niste fisiere din sistem. Deschide Command Prompt si scrie sfc /scannow, apoi da enter. Ar trebui sa gaseasca toate fisierele corupte si sa le repare.

Daca nu merge asa, incearca cu un System Restore pe zilele trecute, inainte de disk check.

Edited by syN

Multumesc pentru toate solutiile care le-am primit de la voi am incercat fiecare solutie si nimic insa am reinstalat windowsul :)

Topic Closed by Nick15

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.