Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Cowon C2 - un PMP cu touchscreen pentru nostalgici


Mr.Robot
 Share

Recommended Posts

Cowon C2 - un PMP cu touchscreen pentru nostalgici

 

 

 

 

Parcă e greu să crezi că încă se mai produc dispozitive precum cel de mai jos. Telefonul mobil şi în mod special smartphone-ul au preluat de mult timp rolul player-ului MP3 şi al PMP-ului. Cei drept, nu toate terminalele mobile oferă o calitate audio excepţională şi de aceea unii încă mai apelează la un MP3 player de calitate. Cowon C2 calcă pe urmele lui D2 şi D2+. Designul compact şi lipsa butoanelor ne spune că avem de-a face cu un ecran sensibil la atingere. Acesta are o diagonală de 2.6" şi o rezoluţie de 320x240 de pixeli. Din păcate, ecranul touch este de tip rezistiv, o alegere ciudată din punctul nostru de vedere.

 

 

cowon-c2-1.jpg?width=440&height=353

Cowon C2 - un PMP cu touchscreen rezistiv

 

Autonomia a fost unul din punctele forte ale playerelor MP3 şi Cowon C2 nu se dezice. Bateria integrată este cotată cu 55 de ore de redare audio şi 10 ore de redare video. Pentru că nu strică, dispozitivul vine şi cu o ieşire video A/V. El va putea fi comandat în versiuni de 4 GB, 8 GB sau 16 GB, însă un slot microSD permite dublarea memoriei. Preţul şi data de lansare nu sunt încă anunţate, Cowon C2 urmând să fie disponibil cu cel puţin trei culori ale carcasei.

 

 

cowon-c2-2.jpg?width=440&height=253

Cowon C2 - o autonomie de 55 de ore nu este rea deloc

 

 

Sursa:

Go4it

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.