Jump to content

TheBarziniFamily - In viitor

DiiDii
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: TheBarziniFamily - In viitor

Gen: trailer

Durata: 2:16

Data lansarii: 4.01.2012

Scurta prezentare: Uitativa si descoperiti singuri

Link catre clip:

Mersi, nici eu nu cred ca o sa il prindem, dar sa fim pesimisti

Încurci cuvintele, dragă. Sau "optimiști" sau "să NU fim pesimiști".

PESIMÍSM

s.n. Atitudine a omului care privește cu neîncredere viața și pe semenii săi și care consideră că toate situațiile au un deznodământ fatal; concepție filozofică, opusă optimismului, potrivit căreia răul, iluzia, suferința predomina în lume și nu pot fi înlăturate, fiindu-i inerente. ♦ Sentiment de tristețe, de amărăciune și de neliniște; stare sufletească de deprimare. – Din fr.

pessimisme,

germ.

Pessimismus.

Titlul clipului: TheBarziniFamily - In viitor

Gen: trailer

Durata: 2:16

Data lansarii: 4.01.2012

Scurta prezentare: Uitativa si descoperiti singuri

Link catre clip:

Ce pot sa zic, nu este prea reusit, si nu ti-o zic in nume de rau Die :), am fost colegi si nu cred ca merita sa o fac. Sincer imi plac ideile insa sunt cam exagerate cateva. In fine, daca pe viitor o sa vrei sa excelezi, contact me :). O sa te invat ceea ce am invatat si eu pana acum.

E ciudat ca incepe cu acea planeta care se transforma intr'un B , un efect 3D si dupa apare scrisul ala urat rau de tot ... Ultima faza,aia cu politia de pe aeroportul abandonat e cumva inspirata din 2 fast 2 furious ? Cand ies cateva jeep'uri si imping masinile [ trebuia sa folosesti Huntley nu monster truck] si dupa ies masinile alea mici... E frumos dar eu as numi The Barzini Family - In trecut , am fost in SF, acum suntem in LV .. Cam pustiu si cam putina actiune.. Unu care trage dupa un Feltzer si in jur nimic ? In rest masini [nu zic,imi plac masinile,dar ,o mafie nu se rezuma doar la masini ] ..Trebuia sa fie un duel ceva... Scuze,tot respectul , 5/10 [ai picat]!

Prea intecat .. Inainte sa faci un film ar trebui sa inveti sa te mai joci cu programe de facut filme,nu doar Windows Movie Maker , sa'l postezi in 1080 P [ HD ] ...Eventual un mod HD , cleo,gasesti ca GTA INSIDE si GTA GARAGE sunt mari..

Edited by Real Slim Shady

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.