Jump to content

Explodarea Masinilor

Rolls

Recommended Posts

Codati sunt vinovati nu este bug, chiar acum 3 ore eram la RENT CAR LS imi cumparasem o masina si codatu le-a explodat si si-a dat TP la mine, dupaia a disparut. Am dat report si a luat ban.

La fel s-a intamplat si la cnn Ls si la pay`n spray de langa cnn ls...si la primarie...nu cred ca e de la vreun cod, daca aproape in toate zonele LS ( probabil si in SF/LV, acolo nu am vazut)

asta patesc si eu azi eram pe la hq TTC si deodata au inceput sa bubuie toate masinile

Si eu ! Si am dat report , a venit Oantzah si le-a respawnat pe toate :|...credeam ca e de la mn ,dar vad ca si voi aveti problema...

a fost doar un simplu bug , toti am patit asta aseara ( mai ales la rent car lv - ls ) , dar dupa ce adminii au respawnat toate masinile , totul a fost ok !

P.S. Se mai creeaza si buguri de felul acesta , care pot fi rezolvate cu usurinta in game de catre un admin !

Și mie mi se întamplă la fel...mi s-a întămplat și în zona burger, la apartamente, toate mașinile au bubuit, am dat report, dar nu mi s-a răspuns.

E vorba de un codat care face acest lucru mașinilor, nu de bug. În caz că aveți o mașină personală și nu e un admin disponibil să o respawneze, trebuie să dați F/Enter la ea și să muriți ca șofer când explodează. Acest lucru va respawna mașina.

Vă rog nu mai postați pentru +1 că nu ajutați cu nimic.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.