Jump to content

Brothers in Arms: Road to Hill 30

everzor
 Share

Recommended Posts

Franciza "Brothers in Arms" este alcatuita pana acum din cele 3 jocuri dezvoltate de Ubisoft, primul din serie fiind bine-cunoscutul"Road to Hill 30". Jocul a venit ca o inovatie in lumea shooterelor, prezentand, pe langa o grafica destul de buna si un story-line pe parcursul caruia nu ai cum sa te plictisesti, si o optiune noua (cel putin asa am vazut-o eu): posibilitatea de a-ti forma 2 divizii alcatuite din 3 soldati, aflate in subordinea ta.

2lxi2jp.jpg

Povestea-l urmareste pe sergentul Matt Baker si intreaga Divizie 101 Aeroportata in aventura sa prin Normandia, in Al Doilea Razboi Mondial. Jocul a fost creat prin reconstituirea scenelor din Ziua D cu ajutorul a sute de fotografii oficiale, harti autentice si declaratii ale martorilor oculari.

Sursa:

wizoo.ro

Jocul incepe practic cu ultima misiune, in care parasutistii americani se afla sub un asalt nemtesc de amploare, in timp ce se straduiesc sa tina o pozitie strategica pentru trupele lor. De acolo, jocul se intoarce cu cateva zile in urma (nu-mi mai amintesc exact cate) si parcurgi memoriile sgt. Matt Baker de la Ziua D pana la Hill 30.

kb9gra.jpg

amcxmp.jpg

Story-line-ul e destul de dragut, in sensul ca printre cutscene-uri sgt. Baker se ataseaza de oamenii sai si cu cat pierde mai multi oameni cu atat ii vine mai greu. Iar greul il duci chiar tu in timpul bataliilor. Dar mai bine ar fi sa descoperiti singuri asta, eu l-am jucat si mi s-a parut superb, ceva nou si inovativ in lumea shooterelor WW2.

2qjhces.jpg

Cerinte minime de sistem:

Brothers in Arms: Road to Hill 30:

Developer: Gearbox Software

Publisher: Ubisoft

Supported OS: Windows 2000/XP;

Processor: 1 GHz Pentium III or AMD Athlon (2.5 GHz Pentium IV or AMD recommended);

RAM: 512 MB (1 GB recommended);

Video Card: 32 MB DirectX 9.0c compliant;

Sound Card: 16-bit DirectX 9.0c compliant sound card ;

DirectX Version: DirectX 9.0c (included on disc)

DVD-ROM: 4X DVD-ROM (8X or better recommended)

Hard Drive Space: 5 GB

Multiplayer: Broadband with 64 kbps upstream (128 kbps recommended)

Supported Video Cards at Time of Release:

ATI® Radeon® 8500/9000/X series;

NVIDIA® GeForce™ 4/FX/6 series (GeForce 4 MX not supported)

Trailer:

Eu l-am jucat (acum 2 ani parca) si mi s-a parut superb. Dar mie in general imi plac jocurile ce reconstituie WW2, insa acesta a avut ceva special si nu m-am plictisit deloc cat timp l-am parcurs pana la final. Il recomand fara nicio retinere.

Sursa:

cerinte de sistem:

wizoo.ro

poze: google.ro

video: youtube.com

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.