Jump to content

Discuții între participanți

JustMed
 Share

Recommended Posts

Main champion, acolo trebuie sa specificam cu cine o sa jucam nu ? nu prea mi se pare bine , daca eu stiu cu ce joaca adversaru meu imi iau un campion exact pt el sau daca asta nu o sa fie valabil, imi iau magic/armor ...

O întrebare . Am 1 GB de Ram , 2.26 GHz , Intel® Celeron® CPU 2.26 GHz .îmi merge jocu' ?

In mod normal da. Incearca si vezi, il downloadezi de la ei de pe site direct.

https://signup.leagueoflegends.com/en/signup/index

Prima data iti fac cont, pe urma downloadezi si astepti o vreme pana se instaleaza si se iau toate patch-urile. Cand butonul PLAY se va activa inseamna ca poti intra.

O întrebare . Am 1 GB de Ram , 2.26 GHz , Intel® Celeron® CPU 2.26 GHz .Îmi merge jocu' ?

PC Requirements

CPU 2 GHz CPU

RAM 1024 meg memory

Hard Drive approximately 1.3 gig of hard drive space

Video Card must support shader model 2.0

- nvidia: GeForce 5 or better

- ati: any 9xxx after and not including the 9250, any Xxxx after and including the X300

- intel: no clue, if you have an idea let me know

Video card memory recommended minimum is 512 meg at the moment

Internet connection required at all times currently, Dial-up will not work currently

Pai da, dar nu o sa puna unu de level 30 cu unu de level 1(de exemplu) ... o sa fie echilibrat :).

O sa fie echilibrat pana intr-un anumit punct :). La un moment dat vor fi nevoiti sa puna level 30 vs level 10

Ceea ce a zis silver + daca nu-ti convine nu te baga, zici repede ca e aiurea, nici macar nu a inceput si e naspa...

Aiurea =/= naspa, pune mana pe dex.

Edited by Johnny

E aiurea campionatul asta. Cine are level 30 o sa aiba avantaj fata de cei cu level mic, o sa poata sa joace cu un champion cu care a jucat mereu, pentru care are runes si masteries.

Nu e aiurea deloc. Aşa se fac şi campionatele oficiale de LoL. Te poţi înscrie indiferent de level, dar, de asemenea, vei juca contra orice player, chiar dacă are level mai mare ca al tău sau nu.

Level-ul mare te ajuta doar in early game deoarece ai mai multe puncte de masteries, slot-uri pentru rune si cateva spell-uri gen "flash" sau "ignite".In late game va domina cel feedat sau cel care a farmat mai mult. Daca stii juca, nu conteaza level-ul.

Sper ca sezonu 2 o sa fie 2vs2.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.