Guest Randomy Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 (edited) Salut, vreau si eu niste pareri legate de cum imi vor merge jocurile ce vor aparea in anul acesta (Max Payne 3, Prototype 2, GTA 5... stiti voi...). Nu sunt cel mai breaz cand vine vorba de pc-uri si de aceea vreau sa vad daca ar trebuii sa-mi fac griji pentru anul acesta sau daca situatia e ok. (daca merg macar pe rezolutie setata pe "normal" si cu anti aliasing scos la un framerate bun sunt fericit). PC: Lenovo H420 Procesor: i3 2100 -3.15 GHz Placa video: Nvidia G-force GTS 450 1GB DDR5 PS: Am facut umpic de youtube reasearch si am observat ca nu exista joc scos pe piata care sa nu fie dus la high cu 40-150fps de aceasta placa. Edited January 6, 2012 by Randomy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr Jok3r Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Ar trebui sa iti faci griji pentru GTA 5. ON: Ai un PC foarte bun Bafta !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CLouD Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Nu vei avea probleme, s-ar putea la gta 5 să nu poti juca chiar la rezolutie maximă, dar aici nu sunt 100% sigur. Restul jocurilor vor merge la grafică maximă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 PC destul de bun, cum zic si restu la GTA V s-ar putea sa fie ceva probleme. Ti-a mers "L.A Noire" pe PC ? Daca da va merge si GTA V, de exemplu mie nu mi-a mers ( singuru joc de pana acum ) , se misca in 5 FPS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Randomy Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 (edited) PC destul de bun, cum zic si restu la GTA V s-ar putea sa fie ceva probleme. Ti-a mers "L.A Noire" pe PC ? Daca da va merge si GTA V, de exemplu mie nu mi-a mers ( singuru joc de pana acum ) , se misca in 5 FPS L.A. Noire merge prost din cauza tranzitiei de pe consola pe PC, am vazut si oameni cu alienware care nu pot sa il duca dar depinde ce noroc ai... mie imi merge bine cu tot pe high. ON: Multumesc pentru pareri, ma simt mult mai bine ! Puteti da TC, m-am convins. Edited January 7, 2012 by Randomy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Poate fi si din cauza asta, voi vedea cand apare urmatorul joc Rockstar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 (edited) Alo baietii, voi ati citit bine despre ce placa video este vorba ? 450GTS nu 450GTX Este o diferenta mare intre 450GTS si 450GTX !!!!!!!!!!!!!!!! 450GTX-ul ruleaza majoritatea jocurilor dar 450GTS nu prea, + ca procesorul tau nu este facut pentu gaming, este facut pentru altceva. Nu ai mentionat nici ce fel de rami si cati ai...2,4,8gb ram ? pe 800,1030,1333,1600,2000 mhz ? .......... Majoritatea jocurilor ti le vor rula pe medium pe rezolutia : 1024 x 768 . ( din propria experienta ) Edited January 7, 2012 by Radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Frecventa Procesorului este in regula,ai un procesor bun. Placa video este un model cam vechi..dar buna. in curand vor aparea windowsuri pe 128 bytes,vor aparea placi video care se vor masura in NUCLEI si asa mai departe. Momentan nu ai de ce sa iti faci griji. Din cand in cand sa mai faci si cate o actualizare la 3-4luni la BIOS si totul va fi oK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick15 Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Salut, vreau si eu niste pareri legate de cum imi vor merge jocurile ce vor aparea in anul acesta (Max Payne 3, Prototype 2, GTA 5... stiti voi...). Nu sunt cel mai breaz cand vine vorba de pc-uri si de aceea vreau sa vad daca ar trebuii sa-mi fac griji pentru anul acesta sau daca situatia e ok. (daca merg macar pe rezolutie setata pe "normal" si cu anti aliasing scos la un framerate bun sunt fericit). PC: Lenovo H420 Procesor: i3 2100 -3.15 GHz Placa video: Nvidia G-force GTS 450 1GB DDR5 PS: Am facut umpic de youtube reasearch si am observat ca nu exista joc scos pe piata care sa nu fie dus la high cu 40-150fps de aceasta placa. Ia incearca BF3 sa vezi L.A. Noire merge prost din cauza tranzitiei de pe consola pe PC, am vazut si oameni cu alienware care nu pot sa il duca dar depinde ce noroc ai... mie imi merge bine cu tot pe high. ON: Multumesc pentru pareri, ma simt mult mai bine ! Puteti da TC, m-am convins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts