Robbert Posted January 12, 2012 Share Posted January 12, 2012 Nick-ul tau: Rubby Descrierea bugului: Comanda /carradio are cam vreo 4 bug-uri. 1. Cand esti cu cineva in masina, poate asculta doar Taraf FM sau Pro FM care se aude nasol si incet. 2. Cand dau /carradio, nu mai merge sa dau ESC, treb' sa cobor din masina ca sa pot da. 3. Cateodata se aud 2 radio-uri simultan. 4. Doar la un radio Taraf FM scrie jos cum se numeste melodia care canta, sa scrie la toate radio-urile. Screenshot(s): Nu am facut, nu cred ca as putea dovedii prin niste screenuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vicsido Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 1. Cand esti cu cineva in masina, poate asculta doar Taraf FM sau Pro FM care se aude nasol si incet. La mine canta bine.. Dar se poate doar TarafFM si ProFM fara plugin`uri, cu plugin`uri merg toate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robbert Posted January 13, 2012 Author Share Posted January 13, 2012 La mine canta bine.. Dar se poate doar TarafFM si ProFM fara plugin`uri, cu plugin`uri merg toate. Dar Andrei spunea ca nu mai este nevoie de acel plugin pentru a asculta radio . Link to comment Share on other sites More sharing options...
CipiGroza Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Dar Andrei spunea ca nu mai este nevoie de acel plugin pentru a asculta radio . Dar Gabb a zis in alt topic ca trebuie instalat. ti`l dau eu pe mess daca vrei. faza cu ESC mie nu mi`o face. nu stiu cum de tu ai bugurile astea Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlM Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 1.Faza cu "Esc" mi-o face si mie uneori. 2.Instaleaza pluginu daca vrei toate posturile. 3.Uite aici ce a spus Gabb : http://b-zone.ro/forum/topic/86610-radio-online/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robbert Posted January 13, 2012 Author Share Posted January 13, 2012 Degeaba, am instalat si pluginu' ala si tot nu se aude cica. http://postimage.org/image/tpcgbvheb/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 2. Cand dau /carradio, nu mai merge sa dau ESC, treb' sa cobor din masina ca sa pot da. Asta e o problema de conexiune , datorita conexiunii radio-ului si al lagului jocul nu poate executa comanda pe care o doresti ESC deoarece tu cand apesi tasta, jocul primeste comanda mai tarziu si nu o poate realiza 3. Cateodata se aud 2 radio-uri simultan. De asemeni , datorita conexiunii radio-ului , tu cand selectezi radio-ul dorit este posibil sa nu iti raspunda si tu selectezi altul. eh , acea conexiune cu postul de radio care nu ai ascultat-o revine la un moment dat de aceea este posibil sa asculti 2 posturi in acelas timp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.