Jump to content

[ Prezentare ] aDaTa

aDaTa
 Share

Recommended Posts

• Nick-ul tau: aDaTa
  • Prenume: Mihai
  • Varsta: 14
  • Locatia: Timisoara
  • Ocupatie: Student (elev)
  • Jocul(rile) preferat(e): San Andreas (of course :) ) , GTA IV , NFS: Most Wanted, NFS: Underground 2, Counter-Strike Source, Counter-Strike 1.6, Crossfire, ProjectBlackout, Prototype, Just Cause 2, mai sunt, dar nu imi vin acum in minte.
  • Hobby-urile tale: Ciclism, sa:mp, bowling, si, cam atat.
  • Interese: Sa iau rank 4-5 la o factiune, nu doresc (momentan) admin, lider, este o responsabilitate mult prea mare, si nu cred ca sunt pregatit inca.
  • O descriere despre tine: Un baiat de 14 din Timisoara, cu plete :) , inteligent, indulgent, dar cea mai buna descriere a mea o faceti chiar voi.
  • De unde ai aflat de B-Zone Community?:
  • - Am jucat sa:mp mai intai pe un server cu media 75-150 de playeri, am luat admin acolo, tot bine si frumos, si intr-o zi ownerul spune: "x (adica eu) e varza, nu stie nimic" (eram cu bigears). Nu era o farsa, a spus-o chiar pe bune (mi-a spus-o si in fata :| )....
  • - In fine, apoi in Septembrie 2011 (dupa 2-3 saptamani de cautat comunitati bune) am intrat cu alt nick aici si am facut intr-o luna lvl 5 si am intrat in F/P (lider: psihidelick, sau ceva de genul). Am iesit dupa 2 saptamani, si am intrat in Paterno Familly (lider: [F4L]Oaccc, nu mai stiu cum se scria). Am fost in vacanta la bunici, si cand am venit, contul banat pe motivul: cheats ... Cineva mi-a spart contul si s-a cam distrat: plangerile cu limbaj indecent, DM si DB "curgeau" pe forum ...

- Acum am revenit din nou, deoarece m-am distrat foarte bine prima data si vreau sa o fac din nou!

• Alte precizari?: Daca vreti semnatura ca a mea, va fac si voua :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.