Steve Taylor Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 deci am decis sa fac si eu un topic nu imi pasa ca iau warn up deci nu imi mai pot tine gura in continuare si mai ales toti sunt nelamuriti de asta deci e o mare prostie la rob , deci sa nu mai apara la FBI / LSPD / NG ca a dat cineva rob , daca e cineva prin zona si vede exista /call 112 >> police >> problema si asa sa se faca la rob mie mi se pare mai rolplay , si daca cineva ne-a dat de gol ca dam rob sa vina gabori dupa noi si sa ne intrebe daca ne predam + noi dam rob degeaba 58k iei si 10k merg la gabori mie nu mi se pare corect , pai in real life de fiecare data te alegi cu 50 milioane la un jaf sau cum ? skill1=150 intre 200 skill2=250 - 300 skill3=350 - 400 skill4=450 - 500 skill5=550 - 600 astept pareri !!!! + nu aveam unde sa imi spun nelamurirea ca Propuneri pt server e lock !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gang Mihai Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 nu se va accepta a fost inainte asa da peste cap economia acum iei 200k la skill 5, cu putin noroc Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlM Posted January 17, 2012 Share Posted January 17, 2012 deci am decis sa fac si eu un topic nu imi pasa ca iau warn up deci nu imi mai pot tine gura in continuare si mai ales toti sunt nelamuriti de asta deci e o mare prostie la rob , deci sa nu mai apara la FBI / LSPD / NG ca a dat cineva rob , daca e cineva prin zona si vede exista /call 112 >> police >> problema si asa sa se faca la rob mie mi se pare mai rolplay , si daca cineva ne-a dat de gol ca dam rob sa vina gabori dupa noi si sa ne intrebe daca ne predam + noi dam rob degeaba 58k iei si 10k merg la gabori mie nu mi se pare corect , pai in real life de fiecare data te alegi cu 50 milioane la un jaf sau cum ? skill1=150 intre 200 skill2=250 - 300 skill3=350 - 400 skill4=450 - 500 skill5=550 - 600 astept pareri !!!! + nu aveam unde sa imi spun nelamurirea ca Propuneri pt server e lock !!!! Bun,in primul rand limba engleza si romana pentru tine sunt o enigma,dar sa trecem pe asta.Robul nu a fost mereu 58k acesta este direct proportional cu skillul la rob,inainte dadeai rob si era random suma primita. Doi la mana,daca departamentele nu ar mai vedea pe cine da rob si s-ar baza pe ideea ta de a anunta la 112 cine a dat rob,inseamna ca ar fi numai wanted 6. In alta ordine de idei,N.G spre exemplu se ocupa de w3+,ceea ce implica in special robberi,runneri,daca s-ar face cum zici tu inseamna ca "le-ai lua painea",este o idee foarte proasta si nu cred ca se va lua in considerare la update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L emptYmdY Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Noi nu jucam nici macar un begin of RPG si tu deja propui ceva care se intampla pe serverele de Hard RP. Nu mai comparati atat viata reala cu jocul asta. Si mie mi se pare ca suma random pe care o primim la rob ar trebui schimbata, adica...ori se pune o suma pe care o vor lua toti (nu mai mult sau mai putin) ori se face ceva in functie de skill. *Daca topic'ul de propuneri e inchis si nu se mai accepta propuneri, probabil se intampla cu un scop, zic eu, nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Taylor Posted January 18, 2012 Author Share Posted January 18, 2012 pai daca nu e bine asa sa se puna putini mai multi bani omg. pai atunci dam in continuare rob degeaba maxim 100k la skil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beelzebub Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Mie mi-ar placea....dar..nu cred ca va fi asa.....am level 12 aproape si nu am dat rob inca,pentru ca nu se merita...m-am hotarat ca pentru 50k sa nu mai dau... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianCrT Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Bun,in primul rand limba engleza si romana pentru tine sunt o enigma,dar sa trecem pe asta.Robul nu a fost mereu 58k acesta este direct proportional cu skillul la rob Nu cred ca tu stapanesti engleza si/sau romana prea bine "Sa trecem pe asta"... Ilie inainte a fost exact cum spui tu dar economia a fost data peste cap foarte rau si din aceasta cauza s-a renuntat la idea de a primi sume foarte mari la un /rob...si chestia cu " sa nu apara ca am dat rob" nu cred ca este prea corect, adica x primeste wanted 6 fiindca a omorat 6 playeri la un event deagle spre exemplu si tu ai jefuit banca si amandoi primiti aceiasi pedeapsa... Cred ca s-a cam lamurit cum sta treaba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CipiGroza Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 nu mai deschideti topicuri aiurea. nu va convine nu mai dati rob si cu asta basta. Gabb a zis pe live atunci seara ca vor aparea modificari la acest sistem de /rob. Asteptati si gata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.