Jump to content

probleme Placa video ATI radeon HD 4650

Recommended Posts

Buna ziua. Sincer sa fiu , nu ma prea pricep la componentele unui calculator , cat de bune sau cat de slabe sunt dar am intampinat o problema destul de grava. De cateva zile , a inceput sa-mi faca foarte multe figuri de genul Click aici! . Mi-am chemat ieri un verisor pentru a-mi reinstala windowsu si l-am intrebat dece imi apar acele chestii iar el a spus ca e din cauza placii video , e dusa. Vreau sa ma asigur de la mai multe persoane ca e stricata placa video , nu am chef sa dau banii aiurea pe una noua. Altii imi spuneau ca e din cauza modului snow , l-am reinstalat si tot asa face. De exemplu , cand intru in sa:mp , stau cateva minute si se blocheaza in jur de 10 secunde , apoi revine la loc.

Va rog sa-mi spuneti ce sa fac. Mersi frumos !

Edited by FreddyxD

1. Intai verifici daca firul de la monitor e bine infipt si strans la ambele capete.

2. Incerci cu alt monitor

3. Incerci cu alt fir

4. Daca primele 3 pct situatia e neschimbata... cumperi placa video noua biggrin.gif

Edited by Edwin

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.