Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Salutare aLLZ

Acuma am alta problema am reusit sa ma loghez

Dar cand bag parola

Ma lasa in cer,da nu-mi arata personaju

Doar asa imi arata LS de SUS si am 5000$ si dupa 10 minute imi scade viata :|

Ce as putea sa fac??

Da o poti afla.Ii trimiti PM lui Andrei sau Alexander cu date despre contul respectiv ( nick, level, bani, foste factiuni etc.) iar in scurt timp vei afla parola.

Salut am o nelamurire daca mi-am uitat parola de la un cont mai vechi o mkai pot afla???

Acum nu mai trebuie sa-i deranjezi pe Alexander sau Andrei, a fost introdusa o noua metoda pentru a afla parola uitata.

Intri pe

www.b-zone.ro/rpg

apoi dai la "Password Recovery", mai departe te descurci singur.

Guest pulk

eu am primit ban pentru ca unu a crezut cas avocat si mia dat bani k sal scot din jail eu nu miam dat seama de undes banii asa ca iam impartit unor incepatori..........el spune ca lam inselat,dar chiar daca il inselam....in lumea reala te baga la inchisoare pentru inselatorie nu ti se da ban.........nu mi se pare realist dak el e atat de fraier incat sa dea bani oricui.....nu e normal........sa nu ma intelegeti gresit,eu va respect foarte mult pentru tot ce faceti pe server si cum lati construit,dar ar trebuii sa fie mai realist....multumesc :)>-

eu am primit ban pentru ca unu a crezut cas avocat si mia dat bani k sal scot din jail eu nu miam dat seama de undes banii asa ca iam impartit unor incepatori..........el spune ca lam inselat,dar chiar daca il inselam....in lumea reala te baga la inchisoare pentru inselatorie nu ti se da ban.........nu mi se pare realist dak el e atat de fraier incat sa dea bani oricui.....nu e normal........sa nu ma intelegeti gresit,eu va respect foarte mult pentru tot ce faceti pe server si cum lati construit,dar ar trebuii sa fie mai realist....multumesc :)>-

Hai sa fim seriosi "i'am impartit unor incepatori" . Nu cred ca ai facut asta , la orice inselatorie aici se resplateste cu BAN.

poi in lumea reala nai cum sa iei ban asta e faza :)))) :-J

poi in lumea reala nai cum sa iei ban asta e faza :)))) :-J

In lumea reala te baga la racoare | amenda | dosar penal | asa ca in Sa:Mp inselatoriile se rasplatesc cu ban ;) Multa bafta.

Salut, am si eu o nelamurire :D Cum se cheama modul acela la samp care Ai banii altfel, mod grafitty si albastrii, acolo sus, si time la fel si ora... Dau + :D

este un mod pe harta,,dar acel mod este peentru alt server..acolo se folosesc toate denumirile din san andreas single player..te sfatuiesc sa nu il iei pentru ca te incurci in toate acele denumiri..

Comy : In primul rand este foarte importanta vechimea si experienta acumulata pe server.E important sa cunosti tot ce tine de server si de asemenea e foarte important sa stii cum sa reactionezi in multe situatii.Si normal,sa ai si ceva experienta si cunostinte in "viata de admin".

Supranatural : Payday-ul este aleatoriu.Din cate am inteles,el creste odata cu level-ul si probabil in functie de cat timp ai jucat in ora respectiva.Insa,in principiu n-are un algoritm anume dupa care sa creasca sau sa scada.

Salut, din cate stiu atunci cand ai contul premiun punctele de "respect" care depasesc lvl curent se mentin dupa buylevel ptr urmatorul lvl, intrebarea mea este: Daca acum nu am cont premiun si depasesc punctele de respect iar apoi activez contul premium dupa buylevel raman punctele depasite? ex: am 150/100 si nu am cont premium, dar maine imi activez contul, cele 50 raman?

Salut, din cate stiu atunci cand ai contul premiun punctele de "respect" care depasesc lvl curent se mentin dupa buylevel ptr urmatorul lvl, intrebarea mea este: Daca acum nu am cont premiun si depasesc punctele de respect iar apoi activez contul premium dupa buylevel raman punctele depasite? ex: am 150/100 si nu am cont premium, dar maine imi activez contul, cele 50 raman?

Da. Pe mine m-a ajutat acum ... 5 luni Spawn sa dau buylevel, activand contul premium, si au ramas.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.