Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Se pune noua versiune ?

Runneeri, vezi cum vb ba, cui ii zici tu sa taca, sau vrei sa-ti fac un frate :-W ?

Warn up + 10%

Tie iti zic sa taci.

Nu se pune noua versiune ca altfel anunta.

A PICAT HOSTU!!

Warn up + 10%

Ma la fraps iti trebuie licenta sa poti filma cat vrei tu :| zau acuma nu totul e gratis.

Ieri Bobo zicea ca muta aia PC-urile prin firma ca e dezordine dar din cate vad 'azi ii da drumu' ... am intrat in ziua numarul doi si serverul nu este on ... se pierd playeri asa din pacate si UPTIME :|

Mda.. zici tu de arth si egaming dar ei nau playeri cu experienta ca noi + ca pe serverele alea se promit premii dalea aiurea cand ajung la 100 toti lvl up sau 1mil ? Asta da economie pe servere.... oricum daca aveam un host ca la L... era perfect

Cred ca nimeni nu stie exact , cand se da drumu la server , oricum am pierdut playeri si o sa mai pierdem daca o tinem tot asa , vad ca nu prea le pasa de serverul de samp .. caci daca le pasa acum era ON .

da e adevarat...ca suntem playeri cu experienta...dar daca newby ..intra pe server la noi...si tot vad ca sa inchide...ei se duc pe altele...daca cei de la arth si egaming se milogesc de playerii de lvl 1 sa ramana si le dau bani si lvl ...treaba lor..desi asta e o mare prostie..in loc sa faci un ban frumos adica sa stii ca e muncit de tine ...macar noi suntem cinstiti..si nu ne milogim de playerii de lvl mic ...asta e bun rau cum o fi hostu ..suportam..daca suntem fideli b-zone nu plecam nicaieri...cum au facut..multi..nu dau nume

Ai zis bine .... Da na.. toti isi pierd rabdarea na acuma ninge la mine in bucuresti daca nu eram racit ma duceam pe afara.. da acuma stau in casa si nam ce face poate 1-2 ne mai uitam la un film , vb pe mess cva dar... daca e sa astepti , near trb un host profesionist ca cel de la Krond sau cum se numea firma

intradevar....:\.....gata cu off-topic :)

Speram ca se va deschide azi..:\...

OFF : :)).si eu cand am avut o comunitate de Cs..tot la krond am avut hostate serverele..si nu m-am plans deloc. totul mergea bine :>

ON : La fraps sunt fel de fel de crackuri....din cate stiu eu..si merge full-time.....mi-a zis un prieten, Speram ca se va deschide srv azi.

intradevar....:\.....gata cu off-topic :)

Speram ca se va deschide azi..:\...

OFF : :)).si eu cand am avut o comunitate de Cs..tot la krond am avut hostate serverele..si nu m-am plans deloc. totul mergea bine :>

ON : La fraps sunt fel de fel de crackuri....din cate stiu eu..si merge full-time.....mi-a zis un prieten, Speram ca se va deschide srv azi.

Ultimul off sper... Si eu am avut comunitate adica am fost Administrator pe 5 srv de CS si avem hostul de la Krond timp 8 luni n-am avut decat o intrerupere ca se schimbau niste routere sau ne schimba pcu cva in gen.

On:Sper ca pana la 2 se deschide

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.