Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Am inteles ca, Cuneo nu mai este aliata noastra.

Sunt 3 Aliantze acum ?

p.s: Cand se baga v3.4 ?

cea cu alianta acuma s-au fcaut niste modificari care sunt mai ciudate asta cosntand in : corleone,tataglia,stracci,cuneo vs barzini,paterno

este foarte ciudat dar na ce sa facem

poate ca ar fi o idee buna de 3 aliante..ca sunt 6 si nu pare asa cinstit 4 vs 2 :))

nu stiti cand se baga v3.4?...

am ping-ul f mare si cand intru pe sv nu dureaza mult pana iau crash :| sau trebuie sa dau eu ca se blocheaza chatul si tot...

sau, stiti vre-un mod sa pot face sa scada lagul? :D

poate ca ar fi o idee buna de 3 aliante..ca sunt 6 si nu pare asa cinstit 4 vs 2 :))

nu stiti cand se baga v3.4?...

am ping-ul f mare si cand intru pe sv nu dureaza mult pana iau crash :| sau trebuie sa dau eu ca se blocheaza chatul si tot...

sau, stiti vre-un mod sa pot face sa scada lagul? :D

nu exista nici un mod pentru a scadea lagul pentru ca lagul e de la net deci nu jocul ti-l provoaca ci netul daca ai ceva moduri in joc ar fi bine sa le scoti pentru ca si alea creeaza ceva lag sau daca asculti radio in winamp si aia iti face lag nu ai ce sa faci si eu am aceasta problema si nu pot juca pe b-zone dar ce sa fac

A da scuze eu am inteles altfel de mod (cum sunt skinurile, masinile ....) scuzati dar am inteles gresit.

Scuzati de post dar m-am simtit umpic mai #cenzurat# ca am inteles gresit :(

Sal sunt nou pe aici si as vrea sa stiu:

1. Cum se inchide telefonul dupa ce suni pe cineva?

2. Cum fac bani usor si rapid :D

3. De ce nu pot sa conduc nici o masina am dat examenul si lam luat zice ca trebuie sa trec la alt level sau ce :-?? ce trebuie sa fac? Help.

Sal sunt nou pe aici si as vrea sa stiu:

1. Cum se inchide telefonul dupa ce suni pe cineva?

2. Cum fac bani usor si rapid :D

3. De ce nu pot sa conduc nici o masina am dat examenul si lam luat zice ca trebuie sa trec la alt level sau ce :-?? ce trebuie sa fac? Help.

1. Ca sa inchizi, scrii /h. Daca nu merge foloseste: /phone 2. Daca nici /phone 2 nu merge, scrii /phone 1 si dupa /phone 2.

2. Pentru level mic (1-5) BusDriver (treci prin 'cerculetele rosii si primeti bani) sau Farmer (te duci la ferma si treci prin 'cerculete) .

3. Anumite masini sunt ale mafiilor, politiei, armatei, F.B.I.-ului, Medicilor, Pompierilor, Taximetrilor, baietii de la Tow Car Company. Tu ca civil poti conduce doar masini normale (de civili)

Bafta si Bun venit pe server !

Ora: 04:05 PM

Data: 20.12.2009

Inchis din cauza ca: se lucreaza la SQL

Cat va dura?: doua ore sau mai putin

Va reveni imediat,ai putina rabdare :)

P.S.: de fiecare data cand este serverul offline este anuntat motivul si data cand revine,pentru a vedea aceste informatii intra la sectiunea Server announcements :)

SQL (Structured Query Language - Limbaj Structurat de Interogare) este un limbaj de programare specific lucrului cu bazele de date, devenit un standard în domeniu (standardizat ANSI-ISO), fiind cel mai popular limbaj utilizat pentru creearea, modificarea, regăsirea şi manipularea datelor de către SGBD-urile (Sistemele de Gestiune a Bazelor de Date) relaţionale. © Wikipedia

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.