Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

am si eu o intrebare cine se pricepe la Emergency Light Mod de la dawnload pana la folosirea in game stie cineva ?

si daca cineva stie si chiar vrea sa ma ajute sa imi dea pm ca vreau sa intre la mine in pc pt a mil face cap coada eu am incercat si nu am reusit si nu doar o data de vro 4 5 ori ..

Multumesc

Erau un tutorial făcut expre pentru acest mod, cu toate cele ( download, tutorial ). Dacă ai da un search în acestă categorie ar fi imposibil să nu găsești.

Cine ar putea sa`mi dea si mie ip-ul de la serverul de filmari?

La asta te referi? Este cel de fun si e gol mai mereu: 93.115.207.238:7778

Am totusi si eu o intrebare. Joc aici de mult timp, am facut level 20 si tot am stat cu orele prin jail. Am vazut ca sunt 3 celule, unele aglomerate, unele libere. Dupa ce criteriu te baga in celula 1,2,3 ? Se ia dupa timp, dupa nivelul wanted-ului sau ceva?

Este permis sa jucam de exemplu Fifa / Conquiztador / Counter etc ... pe bani in Game ? Astept un raspuns pentru a nu face vreo prostie .

Joci pe riscul tau daca vrei sa joci , daca castigi si adversarul tau nu iti da banii asta inseamna ca ai luat teapa.

Guest SergiuZ27

Am o problema. Va rog mult sa ma ajutati. Pe la inceputul lunii Iulie mi-am instalat SAMP si am jucat. Am jucat si pe serverul B-Zone RPG. Dupa vreo saptamana cred, mi l-am dezinstalat (am facut curat prin PC). Iar acu 2 zile, mi l-am reinstalat din nou, si cand am intrat pe serverul B-Zone mi-a cerut parola. Si chiar nu mi-am mai amintit. Nu stiu nici ce nume am avut , ca a trecut timpul. Si nu stiam la "Password Recovery" ce nume sa bag. Si am tot incercat parole pana mi-a zis ca sunt banat. Ar putea un administrator sa imi stearga IP-ul din lista sau ceva? Va rog mult ca chiar vreau sa joc. Astept raspuns. [-o<:D

Am o problema. Va rog mult sa ma ajutati. Pe la inceputul lunii Iulie mi-am instalat SAMP si am jucat. Am jucat si pe serverul B-Zone RPG. Dupa vreo saptamana cred, mi l-am dezinstalat (am facut curat prin PC). Iar acu 2 zile, mi l-am reinstalat din nou, si cand am intrat pe serverul B-Zone mi-a cerut parola. Si chiar nu mi-am mai amintit. Nu stiu nici ce nume am avut , ca a trecut timpul. Si nu stiam la "Password Recovery" ce nume sa bag. Si am tot incercat parole pana mi-a zis ca sunt banat. Ar putea un administrator sa imi stearga IP-ul din lista sau ceva? Va rog mult ca chiar vreau sa joc. Astept raspuns. [-o<:D

Sfatul meu: Timite-i un PM lui Andrei cu informatii despre cont (nume level, varsta in joc, cati bani ai avut, job current, factiuni anterioare, etc.).

Guest SergiuZ27

Sfatul meu: Timite-i un PM lui Andrei cu informatii despre cont (nume level, varsta in joc, cati bani ai avut, job current, factiuni anterioare, etc.).

Deci crede-ma ca nu mai stiu. Sunt total pe dinafara cu informatiile care le aveam. Nu am dat asa o mare importanta nivelului, banilor etc. Pur si simplu am dezinstalat jocul si acum cand vreau sa intru imi cere o parola.

Deci crede-ma ca nu mai stiu. Sunt total pe dinafara cu informatiile care le aveam. Nu am dat asa o mare importanta nivelului, banilor etc. Pur si simplu am dezinstalat jocul si acum cand vreau sa intru imi cere o parola.

Toate parolele au fost resetate de catre Mastertrap , poti da recovery password de pe www.b-zone.ro/rpg.

Trebuie sa ai un e-mail inregistrat pentru ati recupera parola.

Guest SergiuZ27

Toate parolele au fost resetate de catre Mastertrap , poti da recovery password de pe www.b-zone.ro/rpg.

Trebuie sa ai un e-mail inregistrat pentru ati recupera parola.

Si la "Nume" scriu numele actual ? Pentru ca cel din trecut nu mi-l mai amintesc #-o

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.