Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Cum imi pun modurile in samp?

Adica am gasit un mod pt. sosele si nu stiu unde sa'l pun.

Descarca programul Spark de Aici.Cand ai terminat,deschide programul dai open si selecteaza gta3.img din folderul de la gta/models.Apoi ia cu mouse fisierele de la sosele si punele peste celelalte care iti apar acolo.Dai save si gata.

Succes sper sa mearga.

Am si eu o intrebare.La forum sub avatar apare un titlu (Ex:Supreme Member).Il pot schimba?Daca da,va rog sa imi spuneti cum.

Descarca programul Spark de Aici.Cand ai terminat,deschide programul dai open si selecteaza gta3.img din folderul de la gta/models.Apoi ia cu mouse fisierele de la sosele si punele peste celelalte care iti apar acolo.Dai save si gata.

Succes sper sa mearga.

Am si eu o intrebare.La forum sub avatar apare un titlu (Ex:Supreme Member).Il pot schimba?Daca da,va rog sa imi spuneti cum.

Deocamdata nu il poti schimbi,o vei putea face doar atunci cand vei putea strange sase "buline " la avatar,tu ai 3

O simpla intrebare de ce nu avem voie cu parkour mode ?

Este considerat hack deoarece cu unele parkour mod poti sari mai tare,peste cladiri,poti fugi mai rpd.

Am si eu o intrebare,de unde pot lua un HUD mod pentru interfata gta-ului?Va rog sa imi dati link.

salutare tuturor. am si eu o mica problema. am incercat sa fac un cont pe numele ratzza dupa care am luat ban pentru 3 parole gresite si am aflat dupa scoaterea banului k este luat, acum nu mai pot schimba numele, cand intru ma pune sa bag direct parola. cum pot sa bag alt nume pentru a creea cont sau cu cine trebuie sa vorbersc?

salutare tuturor. am si eu o mica problema. am incercat sa fac un cont pe numele ratzza dupa care am luat ban pentru 3 parole gresite si am aflat dupa scoaterea banului k este luat, acum nu mai pot schimba numele, cand intru ma pune sa bag direct parola. cum pot sa bag alt nume pentru a creea cont sau cu cine trebuie sa vorbersc?

Trebuie sa schimbi numele , pentru asta trebuie sa vorbesti cu Bobo/Razr/Alexander , trebuie sa platesti 3 euro.

Pentru mai multe detalii , intra pe http://clienti.b-zone.ro/

Buna. Am si eu o intrebare . Unde se salveaza pozele care le fac ? In screenshot nu se salveaza , nu stiu unde... in nici un folder care apartine Rockstar Games , in care e si samp-ul.

Buna. Am si eu o intrebare . Unde se salveaza pozele care le fac ? In screenshot nu se salveaza , nu stiu unde... in nici un folder care apartine Rockstar Games , in care e si samp-ul.

Buna , cand faci o poza cu F8 pozele tii se vor salva in My Documents/GTA San Andreas User Files/SAMP/screens si acolo iti vor aparea toate pozele efetuate in joc.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.