Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

@ DaryuS. - Vorbesti doar prostii, tu, ai inteles ce a intrebat omul asta ?

( Daca el are rent cu 1$ si aduce 6 chiriasi si daca are voie sa schimbe apoi cu 5,000 $ ) .

- Da, ai voie. Dar, iti garantez eu ca nu va mai sta nimeni cu rent la tine.

Il poti cumpara de pe www.clienti.b-zone.ro.

Acesta costa 8€ .

Ai unele avantaje : - Se salveaza Respect Point ( ex : Ai 10/8 si daca dai /buylevel si ai cont premium vine 2/12 , nu vine 0/12 )

- Numarul orelor de contract la un job secundar este micsorat cu 3 ore, deci poti da [/quitjob] dupa doar 2 ore

- La fiecare 5 ore jucate primesti +1 RespectPoint si +1 Rob Point.

Si cam atat important.

Eu am o problema... Cand intru imi spune ca trebuie sa imi schimb parola. Eu vin aici dar nu stiu unde este optiunea. Va rog ajutati-ma cat mai repede! IUBESC B-ZONE, si vreau sa joc cat mai repede! YOU ROCK!

Am primit ban pentru sparegere de conturi, vreau si eu sa imi raspunda cineva care stie mai bine: daca donez sa imi scoata banul, imi ramane masina si casa si ce am avut pe cont ?

Daca platesti si banul iti va fi scos dar vei incepe de la 0.

Fara bani/casa/masina/bizz.

Ai grija data viitoare cum mai spargi conturi.

Am primit ban pentru sparegere de conturi, vreau si eu sa imi raspunda cineva care stie mai bine: daca donez sa imi scoata banul, imi ramane masina si casa si ce am avut pe cont ?

Daca ai spart conturi nu stiu de ce mai donezi sa ti se scoata banul :-??, nu avem nevoie de oameni ca tine pe aceasta comunitate.

Am o intrebare

Cum pot sa imi schimb numele de pe forum

De exemplu la mine scrie 'DanielX' ce trebuie sa fac ca sa il schimb?

Sus, langa "Sign Out" este numele tau de pe forum. Dai click pe el si selectezi " My settings ". Iar pe lista aceea, cauti " Change Display Name " ( a 4a obtiune ) si de aici te descurci.

Daca detin o casa si rentu meu este de 1$ aduc 5-6 chiriasi si dupa schimb rentu la 5,000$ se intampla ceva?

Daca dai 'teapa' si ai rent cu $1 iar aproape de payday pui unul mult mai mare exista sansa sa iti ia Spawn casa :) sau un admin lvl 5 :-"

Sus, langa "Sign Out" este numele tau de pe forum. Dai click pe el si selectezi " My settings ". Iar pe lista aceea, cauti " Change Display Name " ( a 4a obtiune ) si de aici te descurci.

Mersi :D

Daca dai 'teapa' si ai rent cu $1 iar aproape de payday pui unul mult mai mare exista sansa sa iti ia Spawn casa :) sau un admin lvl 5 :-"

Mai de mult, un player pe nume Raul a facut asa, si Spawn sau Gabb i-a zis ca la urmatoarea data ii scoate casa la licitatie.

Dar pana la urma urmei, e casa ta ? Poti pune rent si 1$ si 10.000$. Daca nu-i convine, sa-si ia rent altundeva.

De ieri imi merge in lag serveru, voi aveti lag?

Probabil iti merge greu netu.

Eu nu am avut nici o problema cu lagul , mai intreaba in particular si alti playeri si vezi ce iti raspund.

Probabil iti merge greu netu.

Eu nu am avut nici o problema cu lagul , mai intreaba in particular si alti playeri si vezi ce iti raspund.

Netul imi merge bine, Totusi a cam plouat zilele astea si cred ca d'asta merge greu..Mersi mult

Guest MrRocky

am numele Mr.Rocky in joc dc nu pot intra zice ca parola este "random" si ca sa intru pe www.b-zone.ro/rpg si.... zice mai departe ca sa-mi resetez parola sau ceva de genu ma poate ajuta cineva????

@MrRocky - Când ţi-ai făcut contul ai introdus o adresă de email . Intrii aici şi dai " password recovery " .

@Rashi15 - Intră aici şi dăi " faction stats " - " faction members " şi alegi la ce facţiune vrei să vezi membrii / lideru'.

Dc nu putem vedea lideri? cu o comanda de ex /leaderson sau /leader sau /liderii

Pentru ca nu a fost setata aceasta comanda.

Totul depinde de Andrei/Alexander/Bobo.

Mai mult Andrei ca se ocupa cu script-ul

Inca o intrebare pt. ca is nou...am vazut ca sunt 2 sv. de samp b=zpme ci 1 ce sa intamplat ca nu merge ip nimika...dc?

Te rog sa refaci propozitia , nu inteleg absolut nimic despre ce vorbesti si nu inteleg despre care server vorbesti.

Astept un edit, din partea ta

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.