Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Serverul nu cred ca a cazut acum , pentru ca forumul este on si user panel merge si spune ca nu e nimeni on...

Hostu cade atunci cand nu merg serverele b-zone si forumul...poate se face un update..vom vedea..acum nu moare nimeni daca face o pauza de cateva ore de samp :|

Dc nu merge serverul??

datimi un raspuns.

Si am cerut din joc ajutor si nu am primit niciun raspuns.ziceam ca am nevoie de bani ..ca nu prea ma descurc...PLs ROG SA MI SE RASPUNDA!!! PLS

Dc nu merge serverul??

datimi un raspuns.

Si am cerut din joc ajutor si nu am primit niciun raspuns.ziceam ca am nevoie de bani ..ca nu prea ma descurc...PLs ROG SA MI SE RASPUNDA!!! PLS

Puteai citi mai sus..nu era necesar un post..

Serverul nu cred ca a cazut acum , pentru ca forumul este on si user panel merge si spune ca nu e nimeni on...

Hostu cade atunci cand nu merg serverele b-zone si forumul...poate se face un update..vom vedea..acum nu moare nimeni daca face o pauza de cateva ore de samp :|

dar mie nu mia mers nici ieri...si la a doua intrbare dc numi raspunde nimeni?pls

Simplu.Toata lumea vrea bani InGame.Daca nu ai bani de level, Si ai pana in level 7. Cand revine serverul contacteaza un Admin.Si acesta iti v-a da bani.Daca nu raspunde nimeni "/Call 6677776 " si te voi ajuta eu.

daca vrei poti sa bagi id meu ca sa vb si sa ne lamurim ..doar daca vrei ...id meu misu_lobont1996

ok am facut cumi miai zis..am dat /report si am cerut ajutor ..dar nam primit nik..

si in leg cu serveru dc unii au zicat pe la 2 si ceva?si yo eram atunci si numi mergea?

si te voi contacta in joc nume meu e GONZO..

nu inteleg ce vrei sa spui prin:."Daca nu ai bani de level, Si ai pana in level 7"?

dc.numi raspunzi??

Multumesc MrYonutz si P4ul RPG, amandoi ve=ti primi rep_up.png

Am instalat un Notepad, destul de ciudat...http://img710.images...80/25892508.jpg

Daca are cineva un Notepad ca a lui Yonutz, sa-mi dea kitul de instalare, sau sa mi-l dea pe mess, sau sa uploadati undeva(in arhiva pe 2shared.com)

Cred ca diferenta intre cum se vede la mine si cum se vede la tine, este Windoes-ul. Eu am Windows 7. Dar, din cate vad, acum se vede bine chatlog-ul tau si nu cred ca este vreo problema cum arata notepade-ul.

Notepad-ul vine la pachet cu windows-ul, trebuie sa il ai. Il gasesti in Star=>All programs=>Accesories=>Notepad.

stiti cand isi revine serveru??

Fraţilor, obişnuiţ-vă. B-zone are host GRATIS, ce tot vă plângeţi... poate cel care ţine hostu' are probleme cu vremea, curentu' sau cine ştie ce, aşteptaţi şi o să revină curând.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.