Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Am si eu o intrebare

Dc sa scos sa nu se mai deie bani in timp ce esti pe sleep?

Poi asta era cam singura cale de a mai face niste banuti ca in rest nimic.

Sansa celor mici de a face niste banuti pt o masina ceva s`a dus de rapa.

Alta modalitate de a face ceva banuti (si nu vorbesc de 4-5k) eu nu cunosc:)

Am si eu o intrebare

Dc sa scos sa nu se mai deie bani in timp ce esti pe sleep?

Poi asta era cam singura cale de a mai face niste banuti ca in rest nimic.

Sansa celor mici de a face niste banuti pt o masina ceva s`a dus de rapa.

Alta modalitate de a face ceva banuti (si nu vorbesc de 4-5k) eu nu cunosc:)

Foarte simplu.Nu mai stai pe /sleep...In timp ce muncesti..vei primi si paycheck.deci..Sunt aceleasi "sanse" sa faci bani..

Daca era dupa mine as fi scos de tot comanda /sleep...Dar nu vreau sa ma bag unde nu imi fierbe oala..deci..

Din cate am inteles comanda /rob a fost scoasa din cauza aparitie a multor buguri in legatura cu aceasta comanda . Intrebarea mea este : a fost scoasa definitiv sau se ca baga inapoi cand se vor rezolva bugurile sau la un viitor update ?

Din cate am inteles comanda /rob a fost scoasa din cauza aparitie a multor buguri in legatura cu aceasta comanda . Intrebarea mea este : a fost scoasa definitiv sau se ca baga inapoi cand se vor rezolva bugurile sau la un viitor update ?

Cel mai probabil se va baga inapoi, altfel nu vad de ce ar fi lasat la /stats rubrica cu Rob point.

Foarte simplu.Nu mai stai pe /sleep...In timp ce muncesti..vei primi si paycheck.deci..Sunt aceleasi "sanse" sa faci bani..

Daca era dupa mine as fi scos de tot comanda /sleep...Dar nu vreau sa ma bag unde nu imi fierbe oala..deci..

da ma omule dar in 5-6 ore cat stau eu on si ma joc crezi ca fac bani? asa seara mai lasai pe sleep si mai faceai acolo un banut gramada asa toti care is civili nu poate sa viseze macar la un sunrise veci(la un payday de 4-5k )

da ma omule dar in 5-6 ore cat stau eu on si ma joc crezi ca fac bani? asa seara mai lasai pe sleep si mai faceai acolo un banut gramada asa toti care is civili nu poate sa viseze macar la un sunrise veci(la un payday de 4-5k )

Deci sa inteleg ca tu vrei masina de la lvl 3-4? Nici o sansa.Cei care au masini de la lvl asta inseamna ca au fost ajutati de cineva , ori "s-au ajutat singuri" (daca intelegi unde bat) ...Daca in 5-6 ore strangi 200.000$ inseamna ca in maxim o luna iti cumperi masina.Asta doar daca muncesti..incearca si asa...Sa sti ca nu esti singurul care nu primeste bani la payday..deci...

Nici acuma nu va convine? inainte va plangeati ca nu aveti bani de o masina pentru ca cea mai ieftina era 60.000.000$ sau ceva de genu,acuma puteti sa va luati de la 3.000.000$ si nici asa nu va convine.Munciti si o sa ajungeti sus.

Rubby, este unul "font blue" sau ceva de genu` asta mai frumos... asta nu stiu cum se numeste, poti cauta "san andreas fonts download" pe Google.

Nizza, am căutat si am găsit vreo 3... dar nu ca astă... eu îl vreau pe ăsta...

Guest angerfist300

am o nelamurire am facut si eu lwl 3 dar nu prea stiu cum s afac bani is angajat la garbageman dar faci putini bani daca m-ar ajuta careva sami dea un sfat mai bun i-asi fi recunoscator

Salut Angerfist300. Încearcă să faci Skill la Car Jacker sau să devi Fermier / Şofer pe tir. De la level 5 + încearcă o facţiune paşnică gen " Taxi Cab Company - Eşti Taximetrist " sau " Tow Car Company - Tractezi maşini " .

am o nelamurire am facut si eu lwl 3 dar nu prea stiu cum s afac bani is angajat la garbageman dar faci putini bani daca m-ar ajuta careva sami dea un sfat mai bun i-asi fi recunoscator

Acum poti incerca ca joburi secundare Farmer sau Trucker, apoi la lvl 5 poti incerca News Reporter sau Tow Truck Company. Si mai departe cred ca te vei descurca

Intra intr-o factiune pasnica !

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.