Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Salut.Ma ajutati si pe mine?Am vazut ca aproape toti playerii le apare acolo in stanga can scrie ceva ora,mintul si secunda, iar mie nu-mi apare.Si la playeri le apare si numele cu scrisul ingrosat la mine apare subtire si la uni au peisaj de iarna strazile sunt altfel as vrea sa-mi ziceti si mie cum ati facut asa ca vreau si eu.

Pentru ora / minut si secunda, scrie: /timestamp in Gta si-ti va merge.

Seteaza rezolutia mai bine.

Au mod snow, d-asta.

Salut.Ma ajutati si pe mine?Am vazut ca aproape toti playerii le apare acolo in stanga can scrie ceva ora,mintul si secunda, iar mie nu-mi apare.Si la playeri le apare si numele cu scrisul ingrosat la mine apare subtire si la uni au peisaj de iarna strazile sunt altfel as vrea sa-mi ziceti si mie cum ati facut asa ca vreau si eu.

Uite aici un tutorial cum sa pui mod de iarna -> http://forum.b-zone.ro/index.php/topic/43794-tutorial-snow-modninsoare/

Chestia cu scrisul ingrosat, nu prea stiu cum e, stiu ca daca ai S0BEIT(cod) iti apar numele ingrosate, daca vrei sa-ti apara ora mai in josul ecranului, scrie [/time]

Am si eu o intrebare la care stiu raspunsul,dar vreau sa il aflu si pe al vostru.

De ce atunci cand ai TD-uri mai multe la o masina ii scade pretul considerabil?De exemplu Stallion cu 5 TD - 18 mils,Stallion cu 7 TD - 17 mils.?

Eu cred ca aceste Td-uri afecteaza mintea bolnavilor la cap,voi ce spuneti?

Eu sincer niciodata nu am dat valoare unui TD.Adica, la cat tine un player o masina, nu cred ca schimba foarte mult numarul de TD.10-20k in plus la asigurare, nu ar trebui sa schimbe pretul masini cu 1-2 milioane.Prefer sa platesc asigurarea de 100.000x decat sa dau 1 milion in plus pentru ca are putine TD-uri :)

Uite aici un tutorial cum sa pui mod de iarna -> http://forum.b-zone....ow-modninsoare/

Chestia cu scrisul ingrosat, nu prea stiu cum e, stiu ca daca ai S0BEIT(cod) iti apar numele ingrosate, daca vrei sa-ti apara ora mai in josul ecranului, scrie [/time]

La s0beit apare numele scris subtire :))

Scrisul mai ingrosat e de la rezolutie :)

Am si eu o intrebare la care stiu raspunsul,dar vreau sa il aflu si pe al vostru.

De ce atunci cand ai TD-uri mai multe la o masina ii scade pretul considerabil?De exemplu Stallion cu 5 TD - 18 mils,Stallion cu 7 TD - 17 mils.?

Eu cred ca aceste Td-uri afecteaza mintea bolnavilor la cap,voi ce spuneti?

Tot ce fac TD-urile e sa creasca pretul asigurarii cu 10$ fiecare, atat, doar ca playerii pun mult prea mult pret pe asta. Un Faggio la dealership e 3 milioane, unii playeri il vand cu 2,7, sa zicem, daca e nou, iar daca are 5 TD, de exemplu, pretul ii scade considerabil, pana la 2 milioane. Nu ai ce sa le faci, asigurarea e doar cu 50$ mai mare in cazul asta, dar playerii scad sume mari din pret pentru fiecare 10$, e foarte aiurea :)).

Parerea mea e ca e cel mai bine sa strangi bani pana ai de o masina care-ti place si pe care ai de gand sa o pastrezi, apoi sa o cumperi, pentru ca daca iti iei ceva apoi faci schimburi pentru a progresa pierzi din bani in timp (datorita TD-urilor), si in plus, in cash o sa gasesti mai repede decat schimb, cred eu..cel putin in momentul de fata.

Este un non sens. Singurul scop al TD este sa creasca foarte putin valoarea asigurarii. Mai precis 1 TD = $10 in plus la asigurare.

Tot ce fac TD-urile e sa creasca pretul asigurarii cu 10$ fiecare, atat, doar ca playerii pun mult prea mult pret pe asta. Un Faggio la dealership e 3 milioane, unii playeri il vand cu 2,7, sa zicem, daca e nou, iar daca are 5 TD, de exemplu, pretul ii scade considerabil, pana la 2 milioane. Nu ai ce sa le faci, asigurarea e doar cu 50$ mai mare in cazul asta, dar playerii scad sume mari din pret pentru fiecare 10$, e foarte aiurea :)).

Parerea mea e ca e cel mai bine sa strangi bani pana ai de o masina care-ti place si pe care ai de gand sa o pastrezi, apoi sa o cumperi, pentru ca daca iti iei ceva apoi faci schimburi pentru a progresa pierzi din bani in timp (datorita TD-urilor), si in plus, in cash o sa gasesti mai repede decat schimb, cred eu..cel putin in momentul de fata.

Pai tocmai asta ziceam si eu.Aceasta viziune asupra masinilor cu multe TD il au numai bolnavii mintal.

Salut Alin aceast topic este pt. intrebari si nelamuriri ce tin de server-ul RPG.

Totusi sunt putin in dubii la ceea ce ai intrebat tu, intrebarea mea este cum de te-ai logat pe forum daca nu sti prola ?

Incearca sa ii dai un PM unui Global Moderator, Administrator sau Founder iar ei sigur te vor ajuta.Bafta !

sall

1.cum imi dau seama daca o masina este personala?

2.cum se procedeaza daca cineva vrea vanda ceva(ex:masina personala)<(cum imi dau seama in cazul asta ca e personala)?am citit pe forum dar nu prea inteleg

3.pun aceste intrebari pt ca am patito.A zis cai personala si de fapt era de la rent

4.cine ma poate ajutain plan financiar ma numesc GONZO in joc si am nr 6517241

MULTUMESC

[-o< (VA ROG AJUTATIMA)

sall

2.cum se procedeaza daca cineva vrea vanda ceva(ex:masina personala)<(cum imi dau seama in cazul asta ca e personala)?am citit pe forum dar nu prea inteleg

3.pun aceste intrebari pt ca am patito.A zis cai personala si de fapt era de la rent

MULTUMESC

[-o< (VA ROG AJUTATIMA)

1. O masina este personala atunci cand scrie ceva gen: This car is owned by X.

2. Exista comanda /sellcarto, prin care el vinde masina, si tu dai /accept car, dar trebuie sa ia banii cash.

3. Daca e de la rant scrie: This car is rented by X. Si nu merge /sellcarto. Si la fiecare afacere trebuie sa ai un admin de fata, pentru diverse lucruri, precum ai patit. Dai /report pentru admin.

Salut!

sall

MULTUMESC

[-o< (VA ROG AJUTATIMA)

Vad ca ti s-a raspuns deja, dar hai sa iti detaliez putin.

O masina persoana de obicei are un carplate (numar de inmatriculare) diferit de cele civile, sau de masinile de la rent. Masinile de la rent car au numarul de forma "RNT XXX" unde "XXX" e un numar format din 3 cifre, le identifici usor dupa asta, cele civile au "YYY XXX", unde "XXX" e un numar din 3 cifre, iar "YYY" sunt 3 litere oarecare. Masinile personale se vand folosind comanda /sellcarto [nume] [suma], sau /sellcarex [nume] [suma] pentru schimb, deci nu e nevoie sa dai tu /pay sau /transfer. Cand cineva vrea sa iti vanda masina iti va da o comanda de genul "X wants to sell his car to you for 1000$, to accept type /accept car X" (nu mai stiu exact cum scrie..;))), iar tu trebuie sa dai /accept car [nume] daca o vrei, si banii iti vor fi luati automat.

In legatura cu ajutorul financiar, m-am uitat la contul tau, si pentru level 5 nu stai asa de rau, nu cred ca ai nevoie de ajutor.

multumesc ca mi-ai zis ....Va rog eu frumos un admin poate ca sa imi dea refund la respect-uri pentru ca mie nu imi convine ca sa fac 350 de ore si apoi dintr-o data sa le pierd, va rog eu frumos se poate?

multumesc ca mi-ai zis ....Va rog eu frumos un admin poate ca sa imi dea refund la respect-uri pentru ca mie nu imi convine ca sa fac 350 de ore si apoi dintr-o data sa le pierd, va rog eu frumos se poate?

Nu se va face asa ceva, gandeste-te ca daca la tine s-ar proceda asa, alti playeri care au vazut asta vor face acelasi lucru si atunci contul premium nu va mai fi cumparat de o parte din playerii care initial doreau sa isi achizitioneze unul.

Acele puncte sunt pierdute...nu mai ai ce sa faci.Ai noroc ca nu erai level mare.

sal mersi pentru raspunsuri

1.cine stie cat castiga un politist?

nu foarte bine

Daca vrei sa fi politist trebuie sa faci asta din pasiune nu pentru banii.

-Acesta castiga 10 la suta din valoarea amenzilor aplicate, am impresia ca acum castiga 100% deoarece am prins o perioada d`asta prin pd;

-Salariile de baza

-Mita

cand cineva isi cumpara o masina de exemplu era unu care avea cea mai scumpa masina infernus si ea costa in jur de $975.000.000

asta care a luato chiar avea atatia bani??

cum dumnezeu a facut atatia bani??

Am 3 intrebari simple:

De ce isi da serverul restart la fiecare 10 minute?

Are probleme?

Daca are probleme de ce nu il opriti sa il reparati?

PS: Raspunsurile in bataie de joc primesc report :).

Nu se da restart din 10 in 10min, cateodata, cand se fac mici UPDATE-uri, si cand apar buguri, gen chat ca la servere de FUN

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.