Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Frate a zis ca nu se va da WIPE.

ce tot insisti asa , chiar iti doresti asa de mult

Wipe

Nu mai faceti posturi inutile. ca tot voi o sa

fit

i

sanctionati..

[/b][/color]

Cum a spus si @SiouX nu mai postati aiurea

Kelton a spus clar aici : http://forum.b-zone.ro/topic/8001-downtime/page__st__20#entry1381050

Official I have a simple question. Is there a problem I am an Arab :(

How I would like to enter the family At the same answer does not accept Foreign :((:((

:((:((

:((

It doesn't matter.If you know english and that leader knows english too, he can accept you.There are a lot of foreigners playing on this server, 2 of them are admins, a lot of them are faction members.You just have to learn english as good as possible(to be easy for you to communicate with others) and you can play here without having any big problem.

Cum se poate folosi codul promotional in caz ca vreau sa depun banii de la o bank in contul vostru ?

Eu zic ca cel mai bine l-ai contacta pe danisteptu (http://forum.b-zone.ro/user/6782-danisteptu/)si te ajuta el cu tot.. asa ca explicatie apare un patrat in care trebuie sa scri codul promotional..

Cum se poate folosi codul promotional in caz ca vreau sa depun banii de la o bank in contul vostru ?

Mai intai, te duci la banca, ii depui banii in contu' lui Bobo sau Dani, si-ti da o chitanta. Faci poza la ea, si poza o dai lui Bobo sau Dani, depinde cui i-ai transferat parnosu'. Dupa, cand comanzi, unde scrie pretu', e Cod Promotional, si tu scrii aia cu Bday2012.

nai inteles...deci..pot in loc de 8 euro cum scrie acolo ca trebuie sa platesc pentru un cont premium....sa dau 6 euro..si sa fac poza la chitanta?.....ca eu depun banii dintr-o bank in contul lor..

nai inteles...deci..pot in loc de 8 euro cum scrie acolo ca trebuie sa platesc pentru un cont premium....sa dau 6 euro..si sa fac poza la chitanta?.....ca eu depun banii dintr-o bank in contul lor..

Da mei omule, un cont premiu e 8€ dar tu platesti exact cat e cu codul promotional, adica 6€. trimiti chitanta cu plata de 6 euro la bobo / cine mai e, si aia e.

eu iti recomand sa discuti cu bobo inainte de toate, sau sa deschizi un tichet. iti faci cont acolo si deschizi tichet http://clienti.b-zone.ro/submitticket.php

Eu ti-am zis cel mai bine vorbesti cu danisteptu si nu te mai complici dai banii si te rezolva el! asta e cea mai buna varianta!

Salut, am si eu o nelamurire si sper ca ma puteti ajuta, am fost o vreme plecat si am uitat sa salvez parola contului intr-un notepad, avand altele pe cap am uitat-o, am intrat pe servar cu alt nume iar un admin mi-a spus sa intru pe b-zone.ro/rpg daca se poate sa imi dati un link unde pot sa aflu.Multumesc.

Daca mai sti e-mailul pe care ti-a fost facut contul , intra pe www.b-zone.ro/rpg , si acceseaza butonul " Password Recovery " si de acolo sunt sigur ca te vei descurca....

Daca nu , dai un PM lui Kelton care sa detina numele contului si cat mai multe informatii desprea acest cont si dovezi cum ca acest cont a fost al tau .

Neata,am doua intrebari:

1.Cum depun bani in banca?

2.Toti mechanicii vad cat cineva scrie service mechanic?Eu nu am vazut nici o cerere de la un jucator de cand sunt mechanic trebuie sa skill 5, sa fii in apropiere?...

3.Daca plec de la mecanici si fac alta munca mai raman cu skil-ul? in caz ca vreau sa ma intorc.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.