Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

1.Ce inseamna "Rob"?

2.Cum inchid telefonul?

il inchizi de tot cu [/turn off] si cu [/turn on] il deschizi cum spunea [f4l]blade, daca vorbesti cu cineva la telefon si vrei sa ii inchizi scri [/h] (/hangup)

Salut ,sunt nou pe aceasta comunitate.Spuneti-mi si mie de la ce magazin se cumpara telefon va rog frumos.

De la orice magazin 24/7, folosesti comanda /buy si iti alegi produsul.

Daca nu gasesti magazinul, poti cere ajutor pe /report.

Salut ,sunt nou pe aceasta comunitate.Spuneti-mi si mie de la ce magazin se cumpara telefon va rog frumos.

Telefon primesti de cand te inregistrezi, in cazul in care doresti sa-ti cumperi un alt numar, mergi la un 24/7, cum ti-a spus Rizi.

Telefon primesti de cand te inregistrezi, in cazul in care doresti sa-ti cumperi un alt numar, mergi la un 24/7, cum ti-a spus Rizi.

De la orice magazin 24/7, folosesti comanda /buy si iti alegi produsul.

Daca nu gasesti magazinul, poti cere ajutor pe /report.

Am reusit sa imi cumpar telefon,cand mi-am facut contul am incercat sa sun un amic si imi spunea ca nu am telefon.Multumesc

Am reusit sa imi cumpar telefon,cand mi-am facut contul am incercat sa sun un amic si imi spunea ca nu am telefon.Multumesc

Iti spunea probabil ca nu ai carte de telefon (PhoneBook).

Atunci cand iti creezi un cont nou primesti un numar de telefon, poti doar sa fi sunat, nu poti sa suni. Pentru asta trebuie sa-ti cumperi un telefon.

Cum fac bara RPG,care se cere la aplicatii Taxi Cab Company?

Intri aici http://b-zone.ro/rpg/my-stats.php iti scri nickname-ul,dai click pe trimite si copiezi codul.

Salut. am si eu o intrebare.

Am job de Lawyer, imi cumpar accept. Daca-mi schimb job-ul si revin la Lawyer imi ramane accept-ul?

Da,iti ramane.

Care e treaba cu rob ce trebuie sa faci acolo. Iti trb puncte ceva ca sa dai rob.Multumesc

Prin comanda [/rob] spargi banca trebuie sa fiti 4 oameni si sa ai minim level 7 daca esti pasager si minim level 10 daca conduci, in momentul in care ai spart banca primesti wanted 6 fara drept de predare si un checkpoint pe harta unde trebuie sa ajungi. Pentru a da rob iti trebuie 20 de ore jucate de la ultimu rob, le poti vedea scriind [/stats], la rob points, pentru a vedea ce skill ai la rob [/skill 9], cu cat ii mai mare skill-ul cu atat ei mai mult.

Prin comanda [/rob] spargi banca trebuie sa fiti 4 oameni si sa ai minim level 7 daca esti pasager si minim level 10 daca conduci, in momentul in care ai spart banca primesti wanted 6 fara drept de predare si un checkpoint pe harta unde trebuie sa ajungi. Pentru a da rob iti trebuie 20 de ore jucate de la ultimu rob, le poti vedea scriind [/stats], la rob points, pentru a vedea ce skill ai la rob [/skill 9], cu cat ii mai mare skill-ul cu atat ei mai mult.

mersi

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.