Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Deocamdata vad ca nici o factiune pasnica nu mai recruteaza...Ce joburi imi recomandati in afara de gunoier ca am fost?

Trucker / farmer

Iti recomand Trucker ; Garbage man ; Farmer.

A zis fara garbage.

Dar nu ni le ia Kelton de pe cont si le da reset la TD (in cazul masinilor) si le vinde la licitatii?

In cazul bunurilor personale(nu bani), acestea sunt scoase la licitatie(masinile sunt scoase de pe server) daca proprietarul este inactiv mai mult de o luna(din cate stiu).Licitatiile au loc doar pentru case si business-uri, masinile sunt scoase complet de pe server, avand posibilitatea de a reintroduce acel model de masina pe server doar prin intermediul Dealershipului, in caz ca acela era ultimul model de pe server.

Banii raman in cont pana cand proprietarul contului sau cineva care a spart acel cont umbla acolo.

Dar nu ni le ia Kelton de pe cont si le da reset la TD (in cazul masinilor) si le vinde la licitatii?

21. Inactivitatea neanuntata mai mare de 1 luna de zile din partea unui jucator va duce la scoaterea bunurilor acestuia la licitatie. Tot inactivitate se considera si faptul ca respectivul jucator se logheaza odata la 1 saptamana, 1 luna, etc. doar pentru a avea un last loging time curent. Nu se considera inactivitate statul pe /sleep in joc.

Regula 21 de la Alte Reguli :) mai cititi regulamentul.

Salut, am revenit cu inca o intrebare. Mi-am luat jobul Car Mechanic recent si sunt curios care sunt preturile cu care ar fi ok sa dau repair/refill? Am vazut in acest topic ca e $200 repair si $500 refill, am aplicat aceste preturi unui anumit jucator, dupa care acesta a remarcat 'ce ratat esti', sau ceva de genul.

Am gresit eu la preturi sau care a fost problema acelui jucator? Mi-a scris 'You refilled X's car with 15% for $500'.

Salut, am revenit cu inca o intrebare. Mi-am luat jobul Car Mechanic recent si sunt curios care sunt preturile cu care ar fi ok sa dau repair/refill? Am vazut in acest topic ca e $200 repair si $500 refill, am aplicat aceste preturi unui anumit jucator, dupa care acesta a remarcat 'ce ratat esti', sau ceva de genul.

Am gresit eu la preturi sau care a fost problema acelui jucator? Mi-a scris 'You refilled X's car with 15% for $500'.

Ei bine, se pare ca ai skill 1 la mechanic.Nu este bine deloc sa dai refill si repair asa scump cand ii umpli rezervorul respectivului cu doar 15 procente.Mecanicii factiunii Tow Truck Company ofera 100% cu doar 300$ din cate stiu deci...ei vor fi mult mai cautati.Totusi, poti oferi cu 500$ refillul la skill 5, nu la skill 1.

sfatul meu este deoarece inca nu ai skill 5 fa in urmatorul mod pana la skill 5 poti da refill cu 1$ si repair cu 100$,sau daca vrei sa faci mai repede skill 5 da si ref/rep cu 1$ foloseste si /jobduty sa preiei comenzi,in general daca dai cu 1$ o sa ia mai multe deci faci skill mai repede plus ca daca dai cu 1$ elimini concurenta

Sfatul meu este sa dai cu 300$ si sa stai la intersectia de la intrarea in las venturas pentru ca multi isi repara masinile la materiale.

Revin cu alta intrebare...Ce este mai profitabil mechanic skill 5 sau arms dealer?

Si la mechanic cand folosesc comanda /duty sau /jobduty zice " You can't use this command"...de ce imi da mesajul asta?

Cred ca arms dealer este mai profitabil deoarece multa lume vrea arme, dar nici jobul mecanic nu este rau, daca stai la intrare in LV faci ceva bani.

[/duty] ii doar pentru departament si [/jobduty] ii numa la mecanic.

Multumesc pentru raspuns, deocamdata mai astept raspunsuri.

P.S: Eu sunt deja arms dealer...si nu prea sunt vanzari...dar daca stai la intrarea in lv mai vine cineva cu bani si iti face vanzare de 10k, sau mai trec cei care dau rob....sau ma mai duc la event deagle...acolo chiar faci bani, dar trebuie sa fii pregatit pentru materiale. M-as reorienta spre mechanic dar mai astept sfaturi!

P.S: Eu sunt deja arms dealer...si nu prea sunt vanzari...dar daca stai la intrarea in lv mai vine cineva cu bani si iti face vanzare de 10k, sau mai trec cei care dau rob....sau ma mai duc la event deagle...acolo chiar faci bani, dar trebuie sa fii pregatit pentru materiale. M-as reorienta spre mechanic dar mai astept sfaturi!

Ai rabdare, nu e graba sa ajungi la 1000+ posturi.Ce sfaturi sa-ti dam?Stii sill-urile, stii cele mai bune joburi ce sfaturi mai vrei?:|

Cu arms dealer este putin mai greu deoarece dm nu este permis pe server,arme poti da asa doar la cei care dau rob sau la eventuri,mafile sunt cele care folosesc cel mai des arme insa ele au arms dealeri propri.Asa ca eu te-as sfatui sa alegi car mechanic lumea are nevoide de ref/rep si iau si de 2 ori ref/rep,daca mai vrei un job banos mai poti alege garbageman se iau cam 10k pe tura si o tura este intre 10-15min deopinde cat de repede te misti

Pentru ca sa isi bata joc de cei care au muncit pentru a avea o masina , nu ti-ai dat seama ca totul e bazat pe euro aici ?

Ce-ai muncit bha tu, ce ai muncit? ai stat AFK? du-te tare...

e geniala ideea cu masini pe euro, oricum multi faceau afaceri ilegale, cumparau bani, etc.

si-au batut joc de aia care vindeau banii pe bani reali.

Ce-ai muncit bha tu, ce ai muncit? ai stat AFK? du-te tare...

e geniala ideea cu masini pe euro, oricum multi faceau afaceri ilegale, cumparau bani, etc.

si-au batut joc de aia care vindeau banii pe bani reali.

Da , foarte tare ideea , o sa furi bani de la maicata sa iti cumperi o masina intr-un joc , genial :)) Si stai linistit, cand jucam eu sa-mp tu jucai Mario , get a life .

E clar ca o sa fi primul care-si cumpara :))

Asta e si problema , unii s-au chinuit 1-2 ani sa ajunga la o masina buna si acum o sa vedeti toti copii de 12-13 ani si cu lvl 3 cu masini scumpe .. :) Pacat

Da , foarte tare ideea , o sa furi bani de la maicata sa iti cumperi o masina intr-un joc , genial :)) Si stai linistit, cand jucam eu sa-mp tu jucai Mario , get a life .

E clar ca o sa fi primul care-si cumpara :))

Asta e si problema , unii s-au chinuit 1-2 ani sa ajunga la o masina buna si acum o sa vedeti toti copii de 12-13 ani si cu lvl 3 cu masini scumpe .. :) Pacat

kid, eu nu trebuie sa cer nimanui bani, imi castig proprii bani din propria munca.

zici ca dai bani intr-un joc, dar tu care stai 24/24 si esti mare afacerist, si ai luat jocul mai serios decat viata, merita sa dai un ban sa-ti iei masina sa fii boss.

nu o sa fiu primul pentru ca deja am un Club frumos cu care ma multumesc.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.