Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Sumele maxime pe ora:

Level 1-2 payday 3600

Level 3-4 payday 7200

Level 5-6 payday 10800

Level 7-8 payday 14400

Level 9-10 payday 18000

Level 11-12 payday 21600

Level 13-14 payday 25200

Level 15-20 payday 28800

Level 21-30 payday 32400

Level 31-40 payday 36000

Level 41-50 payday 39600

Level 51-60 payday 43200

Level 61-70 payday 46800

Level 71-85 payday 50400

Level 86-100 payday 54000

Level 101-120 payday 57600

Level 121-140 payday 61200

Level 141-160 payday 64800

Level 161-185 payday 68400

Level 186-210 payday 72000

Level 211+ payday 75600

Cont premium = bonus de 25% din suma.

Salut am si eu o nelamurire...! in legat de contu meu....cosmin921 dece, am primit ban si care este motivu vreau sa-l aud si dovezele..! imi zice ca am facut infractiuni inlegale..m-am tot gandit ce am fauct eu si nu imi amintesc absolut nimic, eu unu nam facut nimic poate ma confundati ca mai sunt cosmini acolo! si poate are unu ciuda pe mine si mea facut post poate si-a facut un cont exact ca al meu sa imi faca post! vreau sa vad poze dovezi de ce am loat eu ban..!

Va urez o zi cat mai frumosa!

Va multumesc pentu intelegere si vreau sa imi rezorvati problema!

Va multumesc!

Salut am si eu o nelamurire...! in legat de contu meu....cosmin921 dece, am primit ban si care este motivu vreau sa-l aud si dovezele..! imi zice ca am facut infractiuni inlegale..m-am tot gandit ce am fauct eu si nu imi amintesc absolut nimic, eu unu nam facut nimic poate ma confundati ca mai sunt cosmini acolo! si poate are unu ciuda pe mine si mea facut post poate si-a facut un cont exact ca al meu sa imi faca post! vreau sa vad poze dovezi de ce am loat eu ban..!

Va multumesc!

Ai vrut sa vinzi un cont,level 4 si este interzis,revin cu edit si iti arat si dovada.

Va multumesc!

Uite si dovada:http://forum.b-zone.ro/topic/95360-reclamatie-cosmin921-afaceri-ilegale-spam/

Pentru asta ma! ca dau un cont :-J doamne n-am mai vazut oameni crede-am ca am fauct ceva inlegal! dar si cum pot sa mil recuperez contru ce trebuie sa fac..?

nu-l mil dati ni-l mil da-i dar joc pe celalant cont! trebui sa imi fiti si recunascatori cati jucatori am aduc eu pe b-zone! dar in fine..! am si eu o rugaminte daca se poate

Pentru asta ma! ca dau un cont :-J doamne n-am mai vazut oameni crede-am ca am fauct ceva inlegal! dar si cum pot sa mil recuperez contru ce trebuie sa fac..?

nu-l mil dati ni-l mil da-i dar joc pe celalant cont! trebui sa imi fiti si recunascatori cati jucatori am aduc eu pe b-zone! dar in fine..! am si eu o rugaminte daca se poate

In primul rand invata limba romana apoi intra pe astfel de jocuri.

In al doilea rand poti face cerere unban dar slabe sanse sa ti-l scoata,roaga-te de mamica poate iti da 10 euro pentru unban.

Imi poate spune si mie cineva de unde pot lua un mod i ncare sa se vada in dreapta sus bani si armele diferit?Stiu ca exista unul dar nu stiu de unde sa il iau si cum sa il fac.Imi poate explica cineva?

Fai o cerere aici:http://forum.b-zone.ro/topic/93721-cerere-modspack/ sau cauta aici:http://forum.b-zone.ro/forum/61-general-discussion/

Am downloadat acest mod http://forum.b-zone....54927-blue-mod/ .Am bagat modu in gta si cand am intrat in samp mia dat eroarea asta http://postimage.org/image/frqr0jq1z/ . Ma poate ajuta cineva??

Nu ai versiunea 1.0 de GTA San Andreas.Ia-ti de pe internet varianta HOODLUM sau, daca ai jocul original, cauta pe internet metode de a scadea versiunea din 2.0(sau cat ai tu) in 1.0 pentru ca modurile sa functioneze.

I want to give financial and my car . :-<

I'm thinking of retiring from the server :42:

. Reasons: not accepted into any family or tax driver and a doctor etc. :((

.

I'm a good man and not years of lying. When I say my country is Morocco gave not accept foreign #-o

Call me in game.

Nu inteleg de ce la skill 4 fish inca prind pesti de 1 lbs? N-ar trebui sa prind de 80-90? Adica prind peste 60-70, dar rar si de multe ori sub 20. Care mai e faza cu skillul daca tot prind mici..

Cum pun spoiler la signature pe forum ?

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.