Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Salutare!

Am si eu o problema , de ce nu imi merge barele alea de la my stats ? Imi apare asta de jos .. Ce trebuie sa fac ? THX

Object not found!

The requested URL was not found on this server. The link on the
seems to be wrong or outdated. Please inform the author of
about the error.

If you think this is a server error, please contact the
.

Error 404

samp.dreamservers.ro

Apache/2.4.3 (Unix) OpenSSL/1.0.1c PHP/5.4. Ce

Salutare!

Am si eu o problema , de ce nu imi merge barele alea de la my stats ? Imi apare asta de jos .. Ce trebuie sa fac ? THX

Object not found!

The requested URL was not found on this server. The link on the
seems to be wrong or outdated. Please inform the author of
about the error.

If you think this is a server error, please contact the
.

Error 404

samp.dreamservers.ro

Apache/2.4.3 (Unix) OpenSSL/1.0.1c PHP/5.4. Ce

Momentan acele bare nu functioneaza sau se lucreaza la ele.

Isi vor reveni singure,doar ai rabdare.

Salut . De ce nu ma pot conecta la server? Imi spune ca server-ul nu raspunde . Pana acum 5 ore aproximativ imi mergea perfect .. iar dupa nu se mai conecteaza (nu doar pe server-ul acesta , pe toate pe care am incercat sa ma conectez.) Poza

Se poate face ceva ? . Multumesc .

Salut . De ce nu ma pot conecta la server? Imi spune ca server-ul nu raspunde . Pana acum 5 ore aproximativ imi mergea perfect .. iar dupa nu se mai conecteaza (nu doar pe server-ul acesta , pe toate pe care am incercat sa ma conectez.) Poza

Se poate face ceva ? . Multumesc .

Nu te poti conecta deoarece serverul ruleaza cu sa:mp 0.3e iar tu vad ca ai versiunea 0.3c.

Descarca versiunea 0.3e si incearca sa te conectezi.

Nu te poti conecta deoarece serverul ruleaza cu sa:mp 0.3e iar tu vad ca ai versiunea 0.3c.

Descarca versiunea 0.3e si incearca sa te conectezi.

Merci , merge dar nu stiu de ce aveam impresia ca aveam versiunea 0.3c .:)

Cum pot sa joc GTA SAMP,dar el sa nu apara in bara?Adica sa fie invizibil,dar eu pot sa-l joc.Era u tutorial aici pe b-zone,dar nu-l mai gasesc...

Este un program... stiu ca la postat cineva acu vreo cateva luni... daca-l gasesc intre timp, dau edit.

http://forum.b-zone.ro/topic/93967-cum-sa-stai-afk-pe-server-cu-resurse-putine/

Cum pot sa joc GTA SAMP,dar el sa nu apara in bara?Adica sa fie invizibil,dar eu pot sa-l joc.Era u tutorial aici pe b-zone,dar nu-l mai gasesc...

http://forum.b-zone.ro/topic/93967-cum-sa-stai-afk-pe-server-cu-resurse-putine/

minimizezi jocul cu shift + esc si apare in tray (langa ceas).

Ms mult de ajutor,am gasit si eu cu 5 minute inainte de a posta tu,dar apreciez ca mi-ai raspuns la intrebare :)

Poti incerca Hide window hotkey, ascunde aplicatia de pe desktop + din bara de aplicatii la tasta.

Nick: Don.Diego Va salut si imi cer scz pt intebare, cum pot afla cum pot schimba o adresa de email dar nu mai stiu Numele de utilizator adrese o stiu?.

E-mail-ul il poti schimba de pe www.b-zone.ro/rpg -> user panel si acolo gasesti ce-ti trebuie.

Salut baieti, Ma numesc in joc bLuTy si sunt nou in cariera mea de SA:MP joc de azi ma poate ajuta si pe mine cineva in joc pana capat si eu ceva experienta?daca este cineva dornic sa posteze aici Nick: va rog frumos ajutati-ma

Salut.

Bine ai venit pe B-Zone, in primul rand.

Iti voi da niste sfaturi pentru ca este aproape imposibil sa stea cineva cu tine in joc pentru a te invata diverse lucruri. Aceste lucruri se invata foarte usor daca te uiti pe forum in urmatoarele topicuri:

Bineinteles, poti contacta diversi jucatori in joc pentru intrebari si curiozitati. In caz ca nu ti-ai achizitionat o agenda telefonica de la un magazin 24/7 roaga un jucator de pe strada, preferabil cu level maricel, sa te ajute spre indeplinirea acestui obiectiv. O agenda iti permite sa afli la orice ora numarul de telefon al oricarui jucator online de pe server.

Succes si nu uita, daca ai o intrebare, oricat de mica, o poti pune aici. Sunt sigur ca sunt multi jucatori dornici sa iti ofere cate ceva din cunostintele lor proprii.

Am o intrebare daca am luat ban pe ip pentru ca fratele meu mia gresit parola de cateva ori cate zile am ban pe ip si cum pot scapa de el ??/

Banul pe IP este permanent, nu expira singur.

Daca ai primit ban pentru ca ai gresit parola, intra aici ( http://forum.b-zone....unban-requests/ ) si fa o cerere respectand modelul de postare:

Nick-ul tău:

Level-ul deținut:

Adminul care te-a banat:

Motivul pentru care ai luat ban:

Explicație:

Screenshot (obligatoriu):

IP-ul tău:

Alte precizări:

Daca nu respecti modelul de postare, cererea ta nu va fi luata in considerare.

IP-ul se poate afla de pe un site creat pentru asa ceva. Uite cateva exemple:

http://www.ipchicken.com/

http://www.whatsmyip.org/

http://www.whatismyip.com/

Cate warning point se pot da pe forum ? Exista un nr ,apoi se da banned ? Explicati-mi si mie va rog mai detaliat(cine stie )..... thx

Inca ceva ..in legatura cu contul premium.Daca iau ban de ex pt 3 warn,dupa ce se termina banul nu mai am cont premium ?

Cand incerc sa ma conectez pe sv imi zice ca "this server didn't respond" de ce? n-am jucat de ceva luni. O sa incep cu alt nick , dar stie cineva de ce arata asa?

Posibil sa fi bagat adresa gresita a serverului sau ceva probleme cu conexiunea.

RPG1:

rpg.b-zone.ro:7777

RPG2:

rpg2.b-zone.ro:7777

Daca nu merge nici asa, sterge adresa serverului si reinstaleaza SA:MP-ul ( programul, nu jocul ).

Cate warning point se pot da pe forum ? Exista un nr ,apoi se da banned ? Explicati-mi si mie va rog mai detaliat(cine stie )..... thx

Inca ceva ..in legatura cu contul premium.Daca iau ban de ex pt 3 warn,dupa ce se termina banul nu mai am cont premium ?

In legatura cu warning, mi se pare ca 10 si atunci vei avea suspend o perioada de timp ( nu stiu exact daca 10, dar stiu ca se da suspend o perioada de timp la un anumit numar ), dar iti recomanda sa nu faci warn pe forum.

Daca iei ban nu-ti dispare contul premium deoarece l-ai platit pentru o luna(sau cat vrei tu).

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.