Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Doar la payday se intampla. Dupa ce trece payday. POt sa intru pe server.

Salut incearca leatrix, este un program facut pentru wow care ajuta persoanele cu o conexiune slaba sau instabila Ex: Iti pica netu, programul te mai mentine 10 sec conectat deci daca iti revine netu in intervalu de 10 sec nu te scoate din joc. Programul functioneaza si pe sa-mp sau orice joc multiplayer.

Link Download: http://www.wowinterface.com/downloads/info13581-LeatrixLatencyFix.html

Instalare: Dai install pe fisierul exe si faci un restart sau dai disable/Enable la placa de retea.

PS: Sper ca te-am ajutat.

Ma-ti facut si pe mine curios. Am si eu o suma destul de frumusica in banca dar iau doar 140 $ la payday. Nu ar trebui sa iau mau mult? Am si premium.

Nu contează câți bani ai în bancă. Banii din payday îi primești în funcție de cât timp stai pe server într-o oră.

Level 1-2 payday $36

Level 3-4 payday $72

Level 5-6 payday $108

Level 7-8 payday $144

Level 9-10 payday $180

Level 11-12 payday $216

Level 13-14 payday $252

Level 15-20 payday $288

Level 21-30 payday $324

Level 31-40 payday $360

Level 41-50 payday $396

Level 51-60 payday $432

Level 61-70 payday $468

Level 71-85 payday $504

Level 86-100 payday $540

Level 101-120 payday $576

Level 121-140 payday $612

Level 141-160 payday $648

Level 161-185 payday $684

Level 186-210 payday $720

Level 211+ payday $756

La cont premium se adaugă 25% din payday.

De ce cand dau [/park] la uranus se schimba rotile?

Comanda [/park] reseteaza cam orice tuning. Face maşina să revină la culorile din [/carcolor] şi şterge paintjob, roţi, NOS, hidraulice. Probabil de vină este sistemul de [/park] care, dacă nu mă înşel, distruge maşina de pe server şi respawnează una identică în poziţia unde te afli când scrii comanda cu caracteristicile din baza de date. Din moment ce tuningul nu se salvează acolo atunci nici în joc nu se va salva. Este doar o teorie dar cel mai probabil asta se întâmplă.

Cu cât ai mai mulți bani în bancă, cu atât primești interest mai mare (dobândă).

Să zicem ca ai 100.000 (100k) in bancă. Dacă înmulțești 100.000 cu 0.02 îți dă 2.000 (2k). Dacă ai doar 0.01 interest rate o să îți dea 1.000 (1k).

Ca să ai Interest Rate 0.02 trebuie să ai Premium Account.

@@AliNNN, "Interest Rate" inseamna dobanda, la fiecare payday primete dobanda pentru banii pe care ii ai in banca.

Fara cont premiu aceasta este 0.01, adica la fiecare payday primesti 0.01 x suma detinuta in banca, dobanda tot in banca intra.

Daca ai cont premiu aceasta dobanda se dubleaza, la fiecare payday vei primii 0.02 x suma detinuta in banca.

Multumesc de raspuns. Si masinile sport ce avantaje au?

Ma-ti facut si pe mine curios. Am si eu o suma destul de frumusica in banca dar iau doar 140 $ la payday. Nu ar trebui sa iau mau mult? Am si premium.

Salut. Probabil nelamurirea ta vine de la vorbele de pe server gen: "cat interes iei?". Ei bine, interesul reprezinta un procent din cat ai tu in banca, suma pe care o primesti la fiecare PayDay. Interesul pe server fara premium account este de 0.01% (adica 0.0001 din suma ta din banca) iar cu premium este de 0.02% (adica 0.0002 din suma ta bancara). Suma primita la PayCheck creste daca stai toata ora respectiva pe server si daca avansezi in level. Pentru fiecare interval de level 1-10, 11-20 etc suma difera (se mareste). Daca detii premium account, pe langa suma care o primesti la PayCheck se mai adauga un Bonus in valoare de cateva sute de dolari care si el la randul sau creste odata cu avansarea in level.

Care sunt diferentele dintre Directx 9 / 10 / 11.?

La ce ajuta un directx? :D

9 e pentru gaming sau ? :D

Lamuriti-ma si pe mn :D

Din ce-am gasit pe google, o explicatie : DirectX ajută computerul să obțină mai multă performanță cu programele multimedia solicitante, cum ar fi jocurile și filmele. DirectX este o tehnologie ce ajuta la crearea de efecte speciale audio și video care însoțesc jocurile.

De aici deduci si tu. Cu cat varianta de directx e mai buna, cu atat o sa-ti mearga jocurile mai bine. Acum depinde si de PC-ul tau.

în primul rând fara directx, ai avea un mare lag, directx proceseaza jocul (graficile) si toate alea. nu prea situ cum sã explic.

pe scurt e foarte important la un joc.

Blade, ma refeream la masina cat costa. :))

în primul rând fara directx, ai avea un mare lag, directx proceseaza jocul (graficile) si toate alea. nu prea situ cum sã explic.

pe scurt e foarte important la un joc.

Blade, ma refeream la masina cat costa. :))

Infernus - $1.620.000 - $972.000

Bullet - $1.570.000 - $942.000

Banshee - $1.510.000 - $906.000

Turismo - $1.440.000 - $864.000

Cheetah - $1.390.000 - $834.000

am fost azi "tepuit", eu fiind noob si nu stiing preturile am dat 45k pe un landstalker daca vrea sa ma ajute cineva cu niste bani, vreo 500k sau asa ceva..vã rog sa o faca..avand in vedere ca ma tin de acest server(Fiind primul pe care joc).

am fost azi "tepuit", eu fiind noob si nu stiing preturile am dat 45k pe un landstalker daca vrea sa ma ajute cineva cu niste bani, vreo 500k sau asa ceva..vã rog sa o faca..avand in vedere ca ma tin de acest server(Fiind primul pe care joc).

Îţi zic eu că nu o să îţi dea cineva o sumă aşa de mare,dar îţi dau un sfat în legătură cu afacerile,când vrei să cumperi ceva,interesează-te de preţuri,poţi folosi oricând comanda /helpme şi când vrei să faci o afacere te sfătuiesc să chemi un admin,pentru a chema un admin foloseşte comanda /report.

ok . cum au facut unii milioane & miliarde $$ ?

Unii au donat bani pentru aşi achiziţiona un vehicul şi au vândut maşinile la shop pentru a face bani,dar asta înainte de denominare,ţin să te anunţi că acum faci banii uşor dacă lucrezi ca garbage,fermier sau trucker.

ok . cum au facut unii milioane & miliarde $$ ?

Sunt mai multe variante..una ar fi sa cumperi de pe clienti si sa vinzi la dealer si sa scoti bani, alta sa faci afaceri cumparand bunuri la preturi mici si sa le vinzi la preturi mai mari. Incet, incet te ridici daca aplici a doua metoda :)

@AliNNN - Iti iei un job, faci ceva bani si incepi sa faci afaceri.. mai nou.. iti cumperi premium account de pe clienti, costa 8 euro, iti aduce niste avantaje, payday mai mare, dobanda dupa bani din banca este de 0.02 nu de 0.01.. la 5 ore consecutiv primesti 1 gratis.. si iti cumperi masini mai ieftin, vinzi mai scump... si dupa aia iti cumperi masini sport si iei clear KM sau pui hidden si le vinzi mai scump cu 100-200k...

Nu pot juca GTA, nu-l pot dezinstala, asta imi apare: http://postimg.org/i...l4wb1/9efc1d45/

Ce pot face? am incercat sa-l dezinstalez din controlpanel si nu merge.. si nici de jucat nu merge.. tot asta apare.

Poza care ai pus'o nu merge, reuploadeaza.

Incearca cu revo unnistaler pro pentru a dezinstala jocul .

@ Ofera mai multe detalii.

Matrix Vicious,

Inceraca sa dai un restart la PC, pentru a fi inchise toate aplicatiile aferente GTA. Daca si in cazul acesta iti apare acel mesaj, Inceraca cu programul specificat de Troop ( Revo Unninstaler Pro)

P.S. Sorry Legic, wrong quote!

Inceraca sa dai unrestart la PC, pentru a fi inchise toate aplicatiile aferente GTA. Daca si in cazul acesta iti apare acel mesaj, Inceraca cu programul specificat de Troop ( Revo Unninstaler Pro)

Eu nu am nici o problema cu PC :))))

Ai gresit =))

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.