Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

tell me toate masinile sport, va rog.

deasemenea va rog sa imi spuneti, cati bani iau la car jacker in functie de skill?

Maşinile sport: Infernus, Bullet, Turismo, ZR-350, Hotring Race, Flash, Cheetah, Buffalo, Jester, Elegy, Sabre şi Super-GT. (Din câte ştiu eu)

dar eu nu am cont premium , vreau sa iau pluginul doar sa pot asculta si celelalte posturi de radio .

Tot nu merge !

Maşinile sport: Infernus, Bullet, Turismo, ZR-350, Hotring Race, Flash, Cheetah, Buffalo, Jester, Elegy, Sabre şi Super-GT. (Din câte ştiu eu)

Mai e și banshee.

Iar pentru următoarele mașini îți trebuie cont premium :

Infernus,Bullet,Turismo,Banshee,Cheetah.

Nu stiu daca e bine sa pun intrebarea asta aici... dar imi incerc norocul cu riscul de a primi un warn....

De ce exista black list la fiecare faction ?

Pai noi (civili) daca primim kill de la cineva... (dintr-un faction de exemplu) , nu avem ce black list sa facem ..sau etc. (Ca ne omoara unde nu e safe-zone.)

Dar noi (civili) daca atacam pe cineva dintr-un faction.. (chiar daca nu e safe-zone) primim black list.

Chiar si daca ne auto-aparam , tot primim black-list.

E umpic de discriminare fata de civili....

Nu stiu daca e bine sa pun intrebarea asta aici... dar imi incerc norocul cu riscul de a primi un warn....

Pai noi (civili) daca primim kill de la cineva... (dintr-un faction de exemplu) , nu avem ce black list sa facem ..sau etc. (Ca ne omoara unde nu e safe-zone.)

Dar noi (civili) daca atacam pe cineva dintr-un faction.. (chiar daca nu e safe-zone) primim black list.

factiunile care au black list sunt gangurile sau faciunile care au contract de pace cu un gang , in schimb factiunile ajuta pe cei din gang

Blacklist-ul a fost introdus pentru a tine o mica evidenta a jucatorilor, in felul asta liderii stiu pe cine sa accepte si pe cine nu. Daca tu faci DM aiurea pe un membru de factiune si primesti blackist, pentru a putea aplica intr-o alta factiune trebuie sa platesti o taxa ca sa fi scos de pe acel blacklist.

Daca un membru de factiune te omoara (nu neaparat in safe-zone) ii poti face plangere la factiune, o sa gasesti la fiecare factiune cate un topic special pentru plangeri.

De exemplu, daca un membru din Vietnamese Boys te omoara aiurea, ii poti face plangere aici: http://forum.b-zone....eaza-un-membru/

Ca sa nu risti sa fi bagat pe blacklist in timp ce te aperi cel mai simplu este sa nu te aperi si sa ii faci plangere celui care te ataca.

Blacklist-ul a fost introdus pentru a tine o mica evidenta a jucatorilor, in felul asta liderii stiu pe cine sa accepte si pe cine nu. Daca tu faci DM aiurea pe un membru de factiune si primesti blackist, pentru a putea aplica intr-o alta factiune trebuie sa platesti o taxa ca sa fi scos de pe acel blacklist.

Daca un membru de factiune te omoara (nu neaparat in safe-zone) ii poti face plangere la factiune, o sa gasesti la fiecare factiune cate un topic special pentru plangeri.

De exemplu, daca un membru din Vietnamese Boys te omoara aiurea, ii poti face plangere aici: http://forum.b-zone....eaza-un-membru/

Ca sa nu risti sa fi bagat pe blacklist in timp ce te aperi cel mai simplu este sa nu te aperi si sa ii faci plangere celui care te ataca.

Multumesc pentru raspuns....si eu imi puneam intrebarea asta.

Dar e stupida si chestia cu apararea... nu exista "legitima aparare" in jocul acesta.

Nici cand vine vorba de /call 112.

Nu vroiam sa stau ca disperata cu degetul pe butonul F8... dar daca doar asa ma pot juca in liniste , ok.

Dar e stupida si chestia cu apararea... nu exista "legitima aparare" in jocul acesta.

Nu vroiam sa stau ca disperata cu degetul pe butonul F8... dar daca doar asa ma pot juca in liniste , ok.

Regulamentul prevede ca nu ai voie sa jignesti sau sa faci DM. Trebuie sa ai grija cu cine te pui.

http://forum.b-zone....i-server-rules/

Aprofundeaza-l.

Exista si legitima aparare, dar trebuie sa stii cum sa procedezi ca sa fie valabila :)

Il lasi sa traga in tine, ii faci SS, apoi poti sa ii faci linistita post sau sa te aperi in caz ca iti face el post pe black list.

Ce porcarie si bataie de joc. Doar taraf merge, iar profm merge si el si se aude foarte incet. va rog frumos sa rezolvati problemele cu statiile de radio.

Aici e topic de intrebari si nelamuriri, nu de pareri si nemultumiri. Nu-ti ajung toate posturile aiurea care le-ai facut aici? + ca ti-ai mai luat si warn.

bun. atunci:

De ce nu merg toate statiile radio?

multumit?

Pentru că probabil nu ai instalat acel patch pentru toate posturile de radio. Încearcă să-l instalezi şi probabil nu vei mai întâlni acea problemă.

bun. atunci:

De ce nu merg toate statiile radio?

multumit?

Doar Taraf si ProFM au format OOG Vorbis

Pentru a functiona toate statiile de radio ai nevoie de un plug-in pe care il poti downloada de aici: CLICK

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.