Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

I-am sunat pe toți la rând și nu au răspuns .îmi fine, am rezolvat :D .

Cu cat suni si dai mai multe reporturi, cu atat creste durata care trebuie sa o astepti pana primesti /accept event. In 10 minute se dau cca 20-30 de request-uri. Pe langa asta este interzis sa ceri /accept event prin orice metoda, trebuie sa te conformezi, ca si orice alt player.

Si te rog sa nu mai postezi aici orice prostie, ai mai multe posturi aici decat la o factiune (unde ar trebuie sa fi). O zi cat mai buna!

De ce ati adaugat aceasta REGULA "Atenție: Pentru a putea aplica într-un gang trebuie să aveți cel puțin un rank 3 obținut într-o facțiune inferioară (facțiune pașnică)!"?Nu-si are rostul.

Asa de ce nu pune-ti regula ca si pentru a intra intr-o factiune pasnica, conditia de a avea:Skill 5 la Detective sau Car Mechanic(dau un exemplu).

De ce trebuie sa asteptam sa facem level 5, intram intr-o factiune pasnica, dureaza circa 6 saptamani pentru a lua rank3, asta minimul si daca il meriti, cand in aceste 6 saptamani putem trece lejer de level 15, nu 10.

Aceasta regula nu-si are rostul, va rog sa va ganditi la ce am spus.

Unii poate sunt facuti pentru ganguri, alti pentru cops, alti pentru hitman....de ce ar trebui sa asteptam 6 saptamani pentru a intra intr-un Gang?

Multumesc pentru timpul acordat.

De ce ati adaugat aceasta REGULA "Atenție: Pentru a putea aplica într-un gang trebuie să aveți cel puțin un rank 3 obținut într-o facțiune inferioară (facțiune pașnică)!"?Nu-si are rostul.

Asa de ce nu pune-ti regula ca si pentru a intra intr-o factiune pasnica, conditia de a avea:Skill 5 la Detective sau Car Mechanic(dau un exemplu).

De ce trebuie sa asteptam sa facem level 5, intram intr-o factiune pasnica, dureaza circa 6 saptamani pentru a lua rank3, asta minimul si daca il meriti, cand in aceste 6 saptamani putem trece lejer de level 15, nu 10.

Unii poate sunt facuti pentru ganguri, alti pentru cops, alti pentru hitman....de ce ar trebui sa asteptam 6 saptamani pentru a intra intr-un Gang?

Trebuie să aşteptaţi să intraţi într-un gang minim 4 săptămâni deoarece nu sunteţi în stare să vă descurcaţi nici într-o facţiune paşnică, aici spun de School Instructors deoarece cred că pe altundeva nu este atâta bătaie de cap. Nu aveţi destulă experienţă pentru a intra direct într-un gang, trebuie să le luaţi pe rând.

E ca şi cum ai intra direct în clasa a V-a fără să ai clasele 1-4, ai nevoie de o bază.

Si daca iti spun ca joc samp de 4 ani?...

Testele pentru ce mai sunt? Nu iei testul, esti respins..

In intervalul de timp in care esti rank1 liderii te pot demite daca gresesti cu ceva, au dreptul acesta...Cine nu este capabil, demis fara discutii...

Ce rost are regula asta nu inteleg...

Nu suntem la scoala, deci.....Puteti pune o regula ca pentru a intra intr-un gang sa avem toate licentele...sau ceva de genu, dar nu asa ceva, eu unul sunt contra si nu cred ca sunt singurul "newbie" care este contra.

In intervalul de timp in care esti rank1 liderii te pot demite daca gresesti cu ceva, au dreptul acesta...Cine nu este capabil, demis fara discutii...

Nu suntem la scoala, deci.....Puteti pune o regula ca pentru a intra intr-un gang sa avem toate licentele...sau ceva de genu, dar nu asa ceva, eu unul sunt contra si nu cred ca sunt singurul "newbie" care este contra.

Crezi ca toti jucatorii care intra intr-o factiune pasnica ajung la rank 3?

Nu cred că-ţi convine să te iau în facţiune şi să-ţi dau FP 60/60 în primele două săptămâni. De asemenea nici eu n-am timp să mă joc aşa cum vreau şi să iau jucători lipsiţi de experienţă deoarece avem un număr foarte mare de cereri pentru licenţe şi n-am chef să iau persoane care vin aici doar să încerce ceva nou şi să părăsească facţiunea după primele 2 săptămâni, oricum recrutez în fiecare săptămână.

Nu schimbaţi facţiunile aşa des deoarece nu rezolvaţi nimic.

Pai mai ales,daca cineva nu ajunge rank3 intr-o factiune pasnica? Nu intra niciodata in Gang?Hai sa fim obiectivi...

*Da, nu intră niciodată în gang deoarece nu merită.

Pai mai ales,daca cineva nu ajunge rank3 intr-o factiune pasnica? Nu intra niciodata in Gang?Hai sa fim obiectivi...

Pai la ce mai faci aplicatie pentru Gang daca vrei sa iesi? Pai regulile sunt reguli, cine iese este capsat.

Salut. Sa iti explic de ce este mai bine asa:

- In ultimul timp mafiile sunt pline de codati, care iau ban si in cel mai scurt timp fac din nou level 10 intra in acel gang cu alt cont si o iau de la capat cu codurile. Cat despre testele de intrare, am fost tester si am fost si testat de o groaza de ori. Nu poti arata prin cuvinte sau un duel deagle abilitatile tale de player. Astfel, nu va mai fi atata bataie de joc.

- In departamente este o treaba nu tocmai usoara si trebuie sa ai ceva experienta sa intri aici. Daca tu te plimbi prin factiuni, nu esti serios si nu esti in stare macar un rank 3 sa obtii va fi mai rau pentru tine ca te-ai dus in departament. Consider ca intra doar cine trebuie si unde trebuie cu noua regula.

- Cand o sa ai experienta ownerului si echipei de admini, atunci sa te indoiesti de deciziile acestora. Deocamda au adus serverul nostru si l-au mentinut in top sper deosebire de serverele pe care joci tu de 4 ani. Te rog sa nu mai spamezi aici. E de ajuns un singur post, nu trebuie sa faci chat cu cel care iti raspunde. Poti face asta in privat.

Faci bani ca lawyer / avocat??

Cu cat vand politisti free-ul? Eu cu cat ar trebui sa-l dau sa fac profit :D.?

Pretul setate din script pentru accept lawyer este intre 4000$ si 7000$ iar cel setat din script pentru free este intre 5000$ si 8000$. Ideea este ca nu sti sigur daca gasesti in fiecare zi macar accept, nu mai zic sa iei si cu 4000$. Majoritatea politistilor le pastreaza pentru prieteni sau le vand cu 7k. Profitul este norocul tau, poti lua acceptul cu 4000 si sa il dai cu 8000 sau poti lua cu 7000 si sa il dai tot cu 7000.

Faci bani ca lawyer / avocat??

Cu cat vand politisti free-ul? Eu cu cat ar trebui sa-l dau sa fac profit :D.?

Pretul standard si obligatoiu al unui accept lawyer este de 7.000$. Tu poti sa vinzi /free cu 8.000, profit 1.000.

Salut.Imi poate explica si mie cineva ce face mai exact comanda /rob.Pe langa faptul ca trebuie sa ai o masina de 4 locuri si inca 3 camarazi, ce implica mai exact aceasta comanda?am dat search pe forum si nu am gasit, daca este postat pe undeva va rog sa-mi dati un link.Multumesc si o seara faina.

@,

Comanda [/rob] este folosita pentru spargerea bancii. Cand sunteti 4 persoane intr-o masina cu 4 locuri ( Sultan, Premier, Huntley etc..) si aveti toti Rob Points : 20 puteti sa jefuiti banca. Trebuie sa mergeti cu masina intr-un CheckPoint si daca ajungeti cu masina primiti o suma de bani in functie de skill.

Multumesc pentru raspuns, dar ce skill este mai exact(skill pentru rob sau altul?).Cand dai /rob te urmaresc cei de la politie sau dupa ce treci pe la banca?Stii cumva in ce intervale este cuprinsa suma pe care o primesti? Primim o suma si se imparte automat la 4 sau unii vor primii mai mult, iar altii mai putin?

@, Toti primit aceeasi suma. Parca era cuprinsa intre 1000 si 5000, in functie de skill. Cum sa zic...daca vede cineva 4 persoane intr-o masina rapid, anunta celelalte echipaje si te urmaresc. Daca dai [/rob], primesti automat wanted 6, fara drept sa te predai, deci vei fi omorat si vei sta 6 000 de secunde la jail.

Revizuind regulamentul, am gasit o singura nelamurire :

- Nu poti face aplicatie la un departament daca nu ai avut minim rank 3 intr-o factiune pasnica sau mafie (gang)

- Nu poti face aplicatie intr-o mafie (gang) daca nu ai avut minim rank 3 intr-o factiune pasnica

Daca X a avut rank 3, sa zic in FBI si in restul factiunilor (ex : Paramedics, Tsar Brava) rank 2, poate face aplicatie din nou intr-un departament ? Sau trebuie sa intre din nou intr-o factiune pasnica / gang si sa obtina rank 3 acolo ?

As dori un raspuns logic din partea unui admin.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.