Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Buna ziua tuturor, am vazut ca acest topic este foarte urmarit si multi oameni isteti raspund la diverse intrebari, probleme. Am si eu o problema si sper sa ma ajutati.

Atunci cand doresc sa fac o poza cu F8, trebuie sa astept in jur de 6-7 secunde pentru a se salva iar in tot acest timp jocul ramane "blocat". Doresc sa mentionez faptul ca in partitia C am peste 60 GB liberi, mi s-a mai spus ca poate am partitia respectiva plina insa nu e asa. Daca stie cineva si ma poate ajuta va rog sa-mi dati un mentioned/quote sau chiar un PM. Rasplatesc ajutorul cu un +, multumesc anticipat!

Buna ziua tuturor, am vazut ca acest topic este foarte urmarit si multi oameni isteti raspund la diverse intrebari, probleme. Am si eu o problema si sper sa ma ajutati.

Atunci cand doresc sa fac o poza cu F8, trebuie sa astept in jur de 6-7 secunde pentru a se salva iar in tot acest timp jocul ramane "blocat". Doresc sa mentionez faptul ca in partitia C am peste 60 GB liberi, mi s-a mai spus ca poate am partitia respectiva plina insa nu e asa. Daca stie cineva si ma poate ajuta va rog sa-mi dati un mentioned/quote sau chiar un PM. Rasplatesc ajutorul cu un +, multumesc anticipat!

Daca faci poze cu f8 e normal sa se blocheze.

Nu e din cauza ca nu ai lag, asa este la toti. Cand apesi pe f8, imaginea iti sta in loc pentru a face poza iar dupa o salveaza.

E prost facut de cei de la Sa-Mp.

Cea mai buna rezolvare este sa iti pui Bandicam.

Fraps face pozele fara chat, si le face imense.

Iti recomand Bandicam, bandicam folosesc si eu si sunt super multumit de el.

@@South zeEk, e normal sa se blocheze, dar e anormal sa se blocheze mai mult de 1 maxim 2 secunde.

Ce calculator ai? s-au incearca sa dai exceptie la antivirus pe folderul cu screenshot, fiind vorba de o scriere pe hdd s-ar putea sa intervina si antivirusul in proces.

@@Daghiu98, Pentru a putea juca cu 2 conturi simulan (ambele logate in acelasi timp) ai nevoie ca unul din acestea sa fie cont premium. Astfel te vei loga mai intai pe contul simplu si apoi pe contul premium. Daca faci logarea invers nu va merge.

Daca nu ai nici un cont premium nu vei putea juca simultan deoarece nu este permisa conectarea simultana a mai multor conturi simple.

bun ziua. a-si avea o intrebar despre servar. de ce ia-u kick dupa ce sta 30 minutie fara sa pun degetu pe tastele tastaturi. nu prea i-mi comvine s-a i-mi pierd timp pretios pentru a intra i-ar in joc. adica, eu prefere s-a m-a plimb pe afara cu prieteni meii. deci sa-r pute-a s-a s-e reduca timplu de asteptare?

bun ziua. a-si avea o intrebar despre servar. de ce ia-u kick dupa ce sta 30 minutie fara sa pun degetu pe tastele tastaturi. nu prea i-mi comvine s-a i-mi pierd timp pretios pentru a intra i-ar in joc. adica, eu prefere s-a m-a plimb pe afara cu prieteni meii. deci sa-r pute-a s-a s-e reduca timplu de asteptare?

Dacă vrei să nu pierzi timpul degeaba, du-te la şcoală.

Adică...eşti prost. Şi nu o spun eu, o spui tu scriind în halul ăsta.

Dacă vrei să nu pierzi timpul degeaba, dute la şcoală.

Adică...eşti prost. Şi nu o spun eu, o spui tu scriind în halul ăsta.

hahahahhahahah, vezi c-a a-i scris gresit dute, s-e scrie correct du-te, si tu vorbesti de limba roman cand de fap tu a-i probleme cu ea

hahahahhahahah, vezi c-a (ca) a-i(ai) scris gresit dute, s-e(se) scrie correct du-te, si tu vorbesti de limba roman cand de fap tu a-i(ai) probleme cu ea

Revenind la intrebarea ta: Ai niste avantaje pe care le primesti daca joci. Tu cand esti afk nu joci deci nu trebuie sa le primesti. Nu te vrea nimeni online degeaba.

Unde pot sa gasesc ai eu pagina de forum unde scrie "Top poster's today".

Il tot caut dar nu gasesc.

Va rog sa imi explicati unde in pot gasi ca daca imi dati link direct nu o sa il gasesc si data viitoarr.

Multumesc anticipat.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.