Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Dc la medici nu apare asa cand scrie pe /r sau pe /d :

Rank 1-Fireman

Rank 2-Assistent Paramedic

Rank 3-Paramedic

Rank 4-Lead Paramedic

Rank 5-Assistent Director

Rank 6-Hospital Director

Si dc nu pot lua skinul de lider de la Fireman/Paramedic?Am rank 6.

"Problema" este din GM se poate modifica in 2 secunde, e facut in asa fel ca oricine de orice rank la Medici cand vb pe /d /r sa apara "Paramedic"! Se poate modifica bine ca ai spus :)

Scuze am gresit eu 0.2/100ori4.000.000 Am omis un zero

Pai si nu inteleg de ce 0.2/100 si nu 0.2/10 ?

Ori 0.2/10 X 4.000.000 | Ori 0.2/100 X 400.000

Nu inteleg de ce pui 100 si nu 10...

am o intrebare: am cont donater, sunt demis cu 60FP! FP-ul imi scade odata la 5 ore 6FP?(asa cum primesti 6RP odata la 5 ore)

P.S: Sper ca m-ati inteles, nu stiu cum sa explic...astept un raspuns!

-cont premium : /togwhisper, /togphone, cumperi masini speciale la casa ta, ti se salveaza respectul daca ai depasit limita pentru /buylevel, dobanda mai mare, 0.7 fara casa, 0.5 daca ai casa, /tognews + /togfam.

-cont donater : cont premium + uneori, la fiecare 5 ore jucate primesti 1 punct rob + 1 punct respect bonus.

Pe romaneste la 5 ore scade doar 5 FP

-cont premium : /togwhisper, /togphone, cumperi masini speciale la casa ta, ti se salveaza respectul daca ai depasit limita pentru /buylevel, dobanda mai mare, 0.7 fara casa, 0.5 daca ai casa, /tognews + /togfam.

-cont donater : cont premium + uneori, la fiecare 5 ore jucate primesti 1 punct rob + 1 punct respect bonus.

Pe romaneste la 5 ore scade doar 5 FP

Stiu ma ce e la cont premium/donater, dar am zis ca nu e mentionat tot! Tu de unde sti?

Uite un exemplu: nu e mentionat ca un contract pt. job secundar dureaza doar 2h...

M-am gandit ca nici asta nu e mentionat...

Astept un raspuns de la cineva mai experimentat!

P.S.: Mersi de raspuns :)

multumesc :) dar astept parere de la cei cu casa... si experimentati

S-a dezactivat acea comanda, momentan este inutila. Dar inainte iti punea, asa cum a spus si d3m0, numar la masina.

am o intrebare: am cont donater, sunt demis cu 60FP! FP-ul imi scade odata la 5 ore 6FP?(asa cum primesti 6RP odata la 5 ore)

P.S: Sper ca m-ati inteles, nu stiu cum sa explic...astept un raspuns!

asta ma intrebam si eu... daca scade si FP cu 6 odata la 5 ore

Asa apare pentru cei care au suspend, si nu au acces la server, doar daca incalci regulile forumului in grava masura poti avea acel 'rang' daca ii pot spune asa, oricum , aceasta intrebare nu tine de SA:MP.

Razr am si yo o problema cu un cont pe samp. Nickul este Danny10.......ieu nu am mai jucat ceva vreme samp si cand am vrut sa ma loghez nu mia mai dat voie cu nici o parola. Crezi ca imi poti pune o parola diferita ca sa pot intra pe el?

Am si eu 2 nelamuriri,daca puteti sa ma ajutati:

1)Daca am 105/64 respect points,cumpar "cont premium" si dau "buylevel" imi raman restul de puncte?[41].Sau trebuie intai sa cumpar "cont premium" si dupa sa strang "respect points" peste limita si atunci sa dau "buylevel" si sa imi ramana restul de puncte?

2)Si daca am "cont premium" ca sa imi creasca "interest gained" de la 0.2 la 05 trebuie sa am neaparat casa?

Am si eu 2 nelamuriri,daca puteti sa ma ajutati:

1)Daca am 105/64 respect points,cumpar "cont premium" si dau "buylevel" imi raman restul de puncte?[41].Sau trebuie intai sa cumpar "cont premium" si dupa sa strang "respect points" peste limita si atunci sa dau "buylevel" si sa imi ramana restul de puncte?

2)Si daca am "cont premium" ca sa imi creasca "interest gained" de la 0.2 la 05 trebuie sa am neaparat casa?

1. iti raman restul de puncte..se adauga punctele in plus la levelul urmator

2. daca iti iei cont premium interest gained va fi 0.4 si daca ai casa va fi 0.5 cu tot cu cont premium

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.