Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

@@TheGamerXD, Salut, Cleo este permis pe server, dar de modul First Person nu stiu ce sa zic, eu nu vad nici un motiv pentru care ar fi interzis. Pentru a putea folosi linistit acel mod intreaba un admin, mai exact pentru orice mod intreaba in caz ca ti se pare ca e "interzis".

@, Camhack reprezinta multe optiuni, nush daca sunt altele mai bune, totusi incearca sa interbi de la "Movie Staff", ei cunosc mai bine domeniul.

Stie cineva cum se numeste modul ala pe sandking ca sa se vada culorile normal? Stiu ca a fost postat si aici pe forum,dar nu il mai gasesc. Un link ceva daca se poate :D

Imi spuneti va rog cine este Daniel_F ? Are Admin 6 , este in LSPD cu Rank 4 , are o vila dar ultima oara a intrat pe data de 25.11.2014 . Este cumva cel ce se ocupa cu Host-ul ?

Da.

Salut, pai noi nu avem de unde sa stim ce ti-se pare tie frumos, pentru a alege pentru tine, asa ca uite un link catre serverul de movie, unde se affla toate modurile LEGALE http://forum.b-zone.ro/forum/1015-movieb-zonero7777-movie-server/ Dai pe MODS / PACKS, alegi ce categorie de moduri doresti. La majoritatea modurile ai si intructiuni. Daca nu te descurci, astept cu mare drag PM de la tine.

Vad ca multi au 11.000 de tinte si huds, chiar asa de mult te ajuta alta tinta decat cea default la wars?
Daca da, va rog sa-mi recomandati una. Nu ma intereseaza cele colorate, le detest. Ma intereseaza doar acele tinte care chiar te ajuta la ceva.

Multumesc!

Salutare, pai nu pot spune ca ai un avantaj in functie de ce tinta ai, daca stii sa tragi cu tinta default, e bine. Modurile pe tinte sunt doar niste ''fite'' daca le pot spune asa. Eu de exemplu pot trage si cu tinta din joc, dar sa fac jocul mai ''placut'' mi-am bagat o alta tinta, uite aici un link catre pagina unde gasesti moduri pentru arme si tinte, iti poti alege ce preferi tu, ai imagini la fiecare si la unele instructiuni: http://forum.b-zone.ro/forum/1992-weapons/

Sper ca ti-am fost de ajutor. Paste fericit!

Salutare,imi cer scuze pentru aceasta intrebare fara rost,dar pe cine ar trebui sa contactez pe forum pentru o intrebare?Intrebarea e,am voie cu multyaccount?Daca da anunt Staff-ul ca am mai mult de 1 cont,iar daca este vreo problema doresc sa fiu contactat.Macar sa stiu daca sunt sanctionat.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.