Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Am o intrebare .. benzinaria e un bizz ? si daca da de cine este detinuta ?

este un bizz si e detinuta de zebylicious

La cate posturi pot schimba asta cu " Know More then admins ", am observat ca unii o au schimbata si de la 800 +, unde trebuie sa intru ? Scuze,dar nu prea le am cu forumul.. :D

De la 1000 de posturi in sus, din cate stiu eu:)

care este comanda sa scoti pe cineva din masina daca nu vrea sa iasa de buna voie??

/eject [id] ca de exemplu , /eject 83

Guest scandal1

salut....

cum imi pot modifica varsta in joc?

de ex am pus varsta 16 ani... cum o pot face 18... ca sa pot bea alcool etc.

salut....

cum imi pot modifica varsta in joc?

de ex am pus varsta 16 ani... cum o pot face 18... ca sa pot bea alcool etc.

Ia legatura cu Alin pe live zilla,nu stiu daca se mai fac schimbarile de varsta,asa patisem si eu.

Bafta.

Am o nELAMURIRE mare am avut pe forum numele de TheAssaulte si mi l-am schimbat in StracciAssaulter si acuma nu il mai pot pune la loc la TheAssaulter fiindca zice ca nu e buna parola dar am scrs-o bine???WTF? :-<

Am o nELAMURIRE mare am avut pe forum numele de TheAssaulte si mi l-am schimbat in StracciAssaulter si acuma nu il mai pot pune la loc la TheAssaulter fiindca zice ca nu e buna parola dar am scrs-o bine???WTF? :-<

Daca ti-ai schimbat Display Name-ul din TheAssaulter in StracciAssaulter, la Login pui nick-ul TheAssaulter, iar daca vrei sa iti schimbi si Log Name, vorbesti pe Live Zilla... (cred ca este nevoie de 3 euro pt schimbare nick/nu stiu daca este si pt forum)

Ce efect au perk-urile "Miser" si "PainKillers" ?

Am observat ca la Miser cu fiecare upgrade scade pretul de cumarare al oricarui produs de la 24/7 cu $5. Ca un exemplu, pentru o cheie, in loc de $5000 platesti la upgrade 3 "doar" $4985. De asemenea am auzit de la alti playeri cum ca ar scadea numarul de materiale folosite pentru crearea unei arme, insa nu am testat personal :)

In legatura cu PainKillers chiar nu stiu ce face. Unii playeri au spus ca esti mai greu de nimerit, insa eu nu prea cred. M-am uitat si in gamemodul "Godfather" (cel original, probabil ca cel de pe server este modificat masiv) dar tot nu mi-am dat seama ce face. Poate ne va "ilumina" Razr intr-o buna zi ^^

------------------------

Am si eu o nelamurire: Care este algoritmul dupa care se calculeaza pretul facturilor de la casa ?

Multumesc anticipat.

Am observat ca la Miser cu fiecare upgrade scade pretul de cumarare al oricarui produs de la 24/7 cu $5. Ca un exemplu, pentru o cheie, in loc de $5000 platesti la upgrade 3 "doar" $4985. De asemenea am auzit de la alti playeri cum ca ar scadea numarul de materiale folosite pentru crearea unei arme, insa nu am testat personal :)

In legatura cu PainKillers chiar nu stiu ce face. Unii playeri au spus ca esti mai greu de nimerit, insa eu nu prea cred. M-am uitat si in gamemodul "Godfather" (cel original, probabil ca cel de pe server este modificat masiv) dar tot nu mi-am dat seama ce face. Poate ne va "ilumina" Razr intr-o buna zi ^^

------------------------

Am si eu o nelamurire: Care este algoritmul dupa care se calculeaza pretul facturilor de la casa ?

Multumesc anticipat.

La miser scade numarul de materiale folosite pentru a crea o arma. Ca sa intelegi mai usor, un ak47 il vinzi cu 600 de materiale daca nu ai upgrade-uri la miser iar daca ai facut upgrade-uri la miser vei folosi doar 600-(600/100)*level_ miser de materiale. Ceea ce ai zis tu, ca scade pretul oricarui produs din 24/7, nu tine de miser ci de trader.

PainKillers e bun pt cei care sunt medici pt ca atunci cand dau /heal persoana care primeste viata va primi 100+20*level_painkillers la viata daca are upgrade-uri la painkillers sau va primi 100 la viata daca nu are upgrade-uri la painkillers.

Facturile se calculeaza astfel:

electricity bill = (Playing hours-(50-Levelul casei)*20;

water bill = (Playing hours-(50-Levelul casei)*10;

gas bill = (Playing hours-(50-Levelul casei)*15;

nu am luat crash nu am iesit din joc.. eu tre sa fac ft des ruta LS - SF si la bariera ma dadeam jos din masina la control. si cand sa intru.. ce sa vezi "you don't have a vehicle"

Probabil este un bug, mi s-a mai intamplat si mie de cateva ori! Ma dadeam jos din masina, intra in casa, luam heal, iar cand ma intorceam si incercam sa deschid masina aceeasi chestie mi se intampla, chiar si daca dateam switchkey tot imi zice ca nu am o masina, dar am patit si faza idem ca a ta exact ieri....

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.