Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

1.ce e ala cont vip?

2.cum il obtin?

3.ce facilitati am cu acest cont?

ZaA te lamuresc eu.

Premium Account - Poti da /togphone (inchizi telefonu), /togwhisper (inchizi canalul /w) si ai niste facilitati la casa, poti cumpara diverse masini, sultan, infernus, bullet.

Donater - Poti da /togphone, /togwhisper, la fel, poti lua masini premium, si, odata la 5 ore, primesti inca 1 RP, daca ai casa iei 0.5 interest gained, daca nu ai casa iei 0.7. Cam asta ar fi. Faza cu salvatul armelor este o vrajeala ... nu le salveaza.

Gata cu OFF , deci uite paco_reparu : nici cei mai vechi oameni din aceasta comunitate nu au primit administrator , ok ?

Daca ai avea administrator , gandeste-te ca ai de citit toate topicurile sa vezi ce e bun si ce nu e bun , toate topicurile de pe forum nu doar cele de la samp... deci gandeste-te putin.

Ca sa fii administrator trebuie sa stii sa moderezi un forum , sa cunosti ceva despre forumuri si sa stii sa umbli in ACP :D

Deocamdata nu este nevoie de administrator , deoarece Alin_MaesT isi face treaba tot timpul , RazR la fel , iar de Bobo nu mai zic.

Guest creatura

am si eu o rugaminte la voi . puteti sami schoateti si mie banu ptr ca eu nu am facut nimic dintr-o data mia dat ban va rog sa imi schoateti si mie banu

cand se dau premiile de la concursul dp forum acela cu puncte? am luat locul 15 si ultima editie sa terminat acm vreo 2 saptamani:|

@creatura faci cerere la cereri unban si vei afla

Deci is mai nou!

Vreau si ue sa vad cum este faimosul server B-Zone

Am incercat multe RolaPlay dar B zone nikiodata!

Si vad ca e inchis?

Ma poate lamuri si pe mine cineva dece e inchis si pt cit timp e inchis varog frumos?

Ok.Welcome Han ! Serverul este down din niste probleme tehnice la host cred...normal serverul este 24/24 (non -stop) dar se mai ivesc si probleme...razr/bobo/alin.maest fac tot ce pot ca noi sa ne simtim bine pe server...se va remedia problema dar nu stim cand.Sper ca ti-am fost de folos !

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.