Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Si eu am gasit mai multe masini care nu au fost folosite o sa fac video / SS cu ID-ul masini prin comanda /dl e ok daca fac asa ca sa stie RazR, Thomas etc ID-ul masini etc.

Ma scuzati de double post dar este de 1 zi si ceva acest topic deci 24 de ore trecute.. si stiu ca nu se considera double post.

Daca un PD/NG/FBI se afla in LS si un civil, mafiot etc da rob in LV are voie sa abuzeze de /spawnchange si sa se omoare sau sa mearga frumos la primarie si sa se teleporteze prin usa direct in LV etc ?

Asta e abuz parerea mea astept un raspuns de la Admini.

Apropo e voie cu bind pe comanda /tazer ?

Ma scuzati de double post dar este de 1 zi si ceva acest topic deci 24 de ore trecute.. si stiu ca nu se considera double post.

Daca un PD/NG/FBI se afla in LS si un civil, mafiot etc da rob in LV are voie sa abuzeze de /spawnchange si sa se omoare sau sa mearga frumos la primarie si sa se teleporteze prin usa direct in LV etc ?

Asta e abuz parerea mea astept un raspuns de la Admini.

Apropo e voie cu bind pe comanda /tazer ?

Parerea mea, da, are voie.. Si daca iese pe usa de la primarie, nu il da cu masina ..

Din cate stiu eu, nu e voie cu bind pe /tazer , /usedrugs, /drugs..

Da domnule Pitic este abuz de teleport parca sa vad ce spun admini... ca sa stiu ca o sa le fac video .... adica video deja am...

Salutare, am o problema. Nu imi merge STATS de pe b.zone.ro/rpg Dau stats, imi scriu nickul si cand dau ok imi apare acea casuta dar informatiiile nu apar. Ce trebuie sa fac sa imi mearga? Astept un raspuns Multumesc

Probabil are site-ul o problema. Se mai intampla. Asteapta o zi si daca nu merge contacteaza un admin.

Pai mie nu mi-a mers niciodata, dar acum mi-am amintit sa postez ca dade ma poate ajuta cineva.

am si eu on nelamurire poate o sa vi se para amuzant dar va rog nu radeti prea tare.

Cum puneti pozele alea sub text ca am incercat cu attach file si nu mere imi ataseaza dar nu o arata asa ca la voi

va rog dak vrea cnv sa imi rasp il/o rog sa imi trim un PM

papa multumesc!

am si eu on nelamurire poate o sa vi se para amuzant dar va rog nu radeti prea tare.

Cum puneti pozele alea sub text ca am incercat cu attach file si nu mere imi ataseaza dar nu o arata asa ca la voi

va rog dak vrea cnv sa imi rasp il/o rog sa imi trim un PM

papa multumesc!

Probabil te referi la semnatura, desi intrebarea trebuia pusa la sectiunea legata de forum, pt da nu are nici o legatura cu SA.MPu' , te ajut eu:

Te duci sus unde scrie 'Signed in as valentinnn' click pe My profile , apoi click in dreapta pe 'Edit my profile' apoi 'Change Signature' in meniul din stanga.

Trebuie sa iti apara si tie ceva asemanator: http://img.b-zone.ro/images/59271347532507586899.bmp'>http://img.b-zone.ro/images/59271347532507586899.bmp

Acum in campul alb aparut va trebui sa pui un link cu poza dorita. In cazu' in care ai poza in calculator, te duci pe siteul http://img.b-zone.ro . Incarci poza dorita, astepti sa se incarce , apoi copiezi primul link ( cel incadrat de mine cu rosu ) http://img.b-zone.ro/images/72374299188929089869.bmp

Acum nu iti ramane decat sa te intorci http://img.b-zone.ro/images/59271347532507586899.bmp'>http://img.b-zone.ro/images/59271347532507586899.bmp aici, si sa scrii intre

[img= ] 

linkul copiat de tine.

Succes!

Salut, vreau sa-mi schimb si eu numele in SA:MP, si vreau numele "ChevChelios" sau "Dre" dar sunt luate, au lvl 1 si nu i-am vazut niciodata pe server, se poate rezolva?

cum fac LEVEL ?

Level poti face doar daca esti pe server (joci sau stai AFK). Cand scrii /stats, pe langa toate celelalte informatii despre caracterul tau in joc, ai "o rubrica" in care iti apar RespectPoints. Cand te inregistrezi pentru prima data pe server la RespectPoints ai 0/8. La fiecare ora jucata sau petrecuta in joc primesti un punct de respect. Asadar, ajungi la 1/8. Dupa ce ai jucat 8 ore pe server si la RespectPoints ai 8/8, ai posibilitatea de a da /buylevel. Te va costa o suma de bani; level mai mare - o suma mai mare de bani.

Pe scurt: Scrii /stats, verifici care puncte de respect ai si cand ajungi la x/x (ex.: 8/8), scrii /buylevel si ai crescut cu un level. Pentru fiecare level, numarul de puncte pe care trebuie sa-l faci, va fi mai mare. Ex.: Pentru a ajunge la level 2 ai nevoie de 8/8; pentru a ajunge la level 3 ai nevoie de 12/12; pentru a ajunge la level 3 ai nevoie de 16/16. De aici, poti intui de cate puncte ai nevoie pentru a ajunge la un anumit level.

Salut, vreau sa-mi schimb si eu numele in SA:MP, si vreau numele "ChevChelios" sau "Dre" dar sunt luate, au lvl 1 si nu i-am vazut niciodata pe server, se poate rezolva?

Trimite-i un PM lui thomas, probabil daca verifica in loguri ultima aparitie a conturilor la care te referi, si de dovedeste ca nu sunt active te ajuta.

Salut scz de deranj deci am o problema am lag 110 120 130 max cum fac sa-l maschez sa am doar 40 30 etc se poate asa ceva ?

Click dreapta pe bara, apoi 'Task manager' , te duci la 'Processes', dupa care click pe 'Mem usage' de doua ori. Apoi inchizi ( ca se le inchizi, click dreapta pe ele , 'End Process' ) dintre primele 10/15 procese, cele in dreptul carora apare numele calculatorului tau pe coloana ' User Name ' .

Atentie: Nu le inchide pe cele unde apare scris 'SYSTEM' / 'NETWORK SERICE' . Iti va opri anumite functii ale calulatorului, chiar si internetul temporar.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.