Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Nu este adevarat, prietene te rog sa nu postezi daca nu stii nu de alta dar se face mult off.

Este adevarat ca exista si in v 0.3c dar este mult mai complicat, iti recomand modul de mai sus.

Daca vrei sa faci cu v 0.3c trebuie sa folosesti CreateObject cu idúrile 18863 respectiv 18864.

Intrebare : Cand va aparea versiunea finala 0.3c ? As dori sa imi raspunda DOAR un admin SAU cine stie 100%

P.S : Soundy/eddie.capone : Aveti PM / skype / messenger unde va puteti "intrece" inteligenta ;))

Poti folosi Cleo Mod's sau poti folosii speedometer de pe server :)

Mergi la 24/7 si cumperi de acolo speedometer , intri in masina si dai /speedo pana iesi de pe server

Ba nu ! De mult nu mai trebuie sa cumperi /speedo de la 24/7 ! Pur si simplu scrii in chat /speedo !

Nu ma intereseaza asta /speedo , vreau chiar ca speedoemeter in real , nu mai postati aiurea , astept un raspuns concret.

Pai specifica ;) + ca daca vrei sa ai un speedometer ca in realitate trebuie sa iti pui mod --> Search google sau gtainside !

Mi s-a luat permisul de conducere , Cand il pot recupera , si cum ?

permisul ti'l poti recupera la 4 ore dupa intamplarea incidentului, locul unde trebuie sa ajungi tu este langa primarie, acolo gasesti un "i" si cateva masini; te duci pe "i" si dai /exam.

Guest Arikumo

Sunt nou pe server , deci nu stiu prea multe :)

Am si eu o nelamurire:Exista skinuri pentru civil ?! Adica skinuri care se pot purta fara a fi membru al unei factiuni , deoarece vad peste tot playeri fara factiune purtand skinuri diferite de cel primit la crearea contului ! Daca exista , cum le pot lua ? Multumesc anticipat :)

Sunt nou pe server , deci nu stiu prea multe :)

Am si eu o nelamurire:Exista skinuri pentru civil ?! Adica skinuri care se pot purta fara a fi membru al unei factiuni , deoarece vad peste tot playeri fara factiune purtand skinuri diferite de cel primit la crearea contului ! Daca exista , cum le pot lua ? Multumesc anticipat :)

dai F4, apoi te sinucizi. o sa iti apara un fel de meniu cu skinuri. bafta

Guest Arikumo

dai F4, apoi te sinucizi. o sa iti apara un fel de meniu cu skinuri. bafta

Multumesc frumos pentru raspuns :D

Stiam faza cu f4 dar nu stiam ca functioneaza pe B-Zone :)

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.