Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Payday-ul se da la nimeriala nu este unu precis ...

Doamne , cum poti sa spui asa ceva ? Payday-ul se calculeaza in functie de level si cate minute stai pe server . Ex. : stai de la ora 13:00 -> 14:00 o sa primesti maxim $ pentru level-ul detinut .

Doamne , cum poti sa spui asa ceva ? Payday-ul se calculeaza in functie de level si cate minute stai pe server . Ex. : stai de la ora 13:00 -> 14:00 o sa primesti maxim $ pentru level-ul detinut .

Ce ai zis tu in legatura cu timpul este adevarat , dar la faza cu LvL nu mai este lafel , ex eu primesc 39-40k paycheck si am vazut o poza la [F4L]Blade care are un LvL mai mare ca al meu si primeste tot 39k.

Ce ai zis tu in legatura cu timpul este adevarat , dar la faza cu LvL nu mai este lafel , ex eu primesc 39-40k paycheck si am vazut o poza la [F4L]Blade care are un LvL mai mare ca al meu si primeste tot 39k.

depinde de timpul stat pe srv... poate [F4L]Blade o stat 10 min pe srv si o facut poza... eu am lvl 19 odata am intrat o ora si am luat pay day 50k fix..

Dar , dar payday-ul nu creste pana la level 100 . Intreaba-l pe Kaiac sa vezi ca in jur de 43k primeste . Cam acolo e maxim daca joci 60 min. intr-o ora .

Dar , dar payday-ul nu creste pana la level 100 . Intreaba-l pe Kaiac sa vezi ca in jur de 43k primeste . Cam acolo e maxim daca joci 60 min. intr-o ora .

Pai exact asta am zis si eu, Simon a zis ca el poate a intrat cand mai erau 10 minute...pana la payday.

Payday-ul se da la nimeriala nu este unu precis ...

Nu e deloc la nimerala, conteaza ce level ai si cate secunde ai jucat de la ultimul payday pe care l-ai luat. La level 1 si 2 primesti 1$ pe secunda, la level 3 si 4 2$ si tot asa iar de la level 21 in sus o sa primesti 11$ pe secunda (de la level 21 nu mai creste, ramane 11$ pe secunda).

Se poate sa primesti si 1 milion la payday daca joci 59 de minute iar apoi iesi inainte de payday ... faci asta de mai multe ori consecutiv si apoi asteapta paydayul si o sa vezi ca o sa primesti o suma mai mare decat normal.

Am si eu o intrebare cand se deschide topicu cu propuneri?

Pana va aparea noua versiune.

Am si eu o intrebare,daca ai masina personala si vrei sa o lasi unde vrei tu este vreo comanda ?

Da : /park ! Pentru a afla si celelalte comenzi scrie /carhelp .

@razr : Pai nu este un fel de abuze ? Daca iesi inainte de payday si iti creste s.a.m.d ?

Da : /park ! Pentru a afla si celelalte comenzi scrie /carhelp .

@razr : Pai nu este un fel de abuze ? Daca iesi inainte de payday si iti creste s.a.m.d ?

Nu este niciun abuz , doar o sa ti se acumuleze banii de la payday-urile restante . Dar asa pierzi respect points .

Ai o nelamurire legata de server, de SA:MP sau nu iti este un lucru clar?

RazR, sau altcineva care se pricepe.. am si eu o intrebare, exista vre-un mod cu care sa nu se mai vada urma lasata de masina cand pui frana?

RazR, sau altcineva care se pricepe.. am si eu o intrebare, exista vre-un mod cu care sa nu se mai vada urma lasata de masina cand pui frana?

Nu exista asa ceva :) .Nu se poate sterge urma lasata de o masina....se sterge automat dupa cateva secunde .

Am o problema,am primit ban acum 2 zile de la gabb pentru un ad aiurea,ban-ul mi-a fost dat pe 2 zile,au trecut cele 2 zile si tot nu mi s-a scos banu ce pot sa fac :| ?

Am o problema,am primit ban acum 2 zile de la gabb pentru un ad aiurea,ban-ul mi-a fost dat pe 2 zile,au trecut cele 2 zile si tot nu mi s-a scos banu ce pot sa fac :| ?

Fa o cerere unban si explica-le situatia....este un fel de bug din ce se spune ,cum ,ca unbanul nu se da automat niciodata la timp ! Deobicei ti se adauga 2 ore in + la data in care trebuia sa iei unban automat .

Au trecut cele 2 ore,chiar 3 ore au trecut si tot imi spune ca sunt banat,am facut si cerere de unban si bineinteles ca nu-mi raspunde nimeni..

Au trecut cele 2 ore,chiar 3 ore au trecut si tot imi spune ca sunt banat,am facut si cerere de unban si bineinteles ca nu-mi raspunde nimeni..

Trebuie sa astepti pana iti raspunde , va trece 1 zi pana va raspunde Thomas. Daca ai noroc raspunde in seara asta.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.