Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Cine Are crackul de GTA plz? sa mi-l dea

asta e cel pe care il folosesc, e din joc cred ca il gaseai si tu, uite link de download <REMOVED>

l-am incarcat sub forma de arhiva, il dezarhivezi si apoi si ce faci cu el, banuiesc, il pui in directorul SA prin inlocuire :)

warn up

Cred ca de 2 ore incerc sa ma conectez la server si spune ... dar Cotyzor (numele pe care il am) are 6 caracter, nu pricep ceea ce nu ii convine 8->

cred ca e de la client

altceva nu imi explic

Cred ca de 2 ore incerc sa ma conectez la server si spune ... dar Cotyzor (numele pe care il am) are 6 caracter, nu pricep ceea ce nu ii convine 8->

1-Sa iti reformatezi windowsul..nu este o solutie..categoric...

Uite niste pasi

1:Dezinstaleaza San Andreasul actual+SAMP din Control Panel sau cu un program care sa stearga si registry (Recomandat Revo Uninstaler)

2:Cauta alt San Andreas (Fara Moduri Preinstalate in el) Sa fie in format ISO. (si instaleazal cu Daemon Tools)

3:Dupa baga samp 0.3 C si ..lets play...daca nici asa nu merge..dai un reply..aici

offf....Greu e si cu SAMP-ul asta . Daca zice "REJECTED: Nick etc etc " inseamna ca (,) contul este deja conectat...eu asa stiu,,incearca sa intri cu un alt cont cand vezi ca iti da eroarea asta,si sa tastezi "/id cotyzor" sau "/number cotyzor" sau ce nick ai tu ,si daca este on,folosesti comanda "report" pentru a anunta admini ca ai parola sparta,si dai un PM lui Thomas . :)

offf....Greu e si cu SAMP-ul asta . Daca zice "REJECTED: Nick etc etc " inseamna ca (,) contul este deja conectat...eu asa stiu,,incearca sa intri cu un alt cont cand vezi ca iti da eroarea asta,si sa tastezi "/id cotyzor" sau "/number cotyzor" sau ce nick ai tu ,si daca este on,folosesti comanda "report" pentru a anunta admini ca ai parola sparta,si dai un PM lui Thomas . :)

Asta era solutia ... sa va zic ce s-a intamplat:

Eram conectat de pe laptop la SAMP si cand am mers la masa am uitat ca laptop-ul era aprins, iar cand am revenit intru de pe unitate si imi aparea aceea eroare, pana nu am scos router-ul din priza nu m-am prins ce avea ;));)) ;))

Eu deja cautam CD-ul de reinstalat windows-ul 8-X 8-X 8-X

Asta era solutia ... sa va zic ce s-a intamplat:

Eram conectat de pe laptop la SAMP si cand am mers la masa am uitat ca laptop-ul era aprins, iar cand am revenit intru de pe unitate si imi aparea aceea eroare, pana nu am scos router-ul din priza nu m-am prins ce avea ;));)) ;))

Eu deja cautam CD-ul de reinstalat windows-ul 8-X 8-X 8-X

lol...e grav..ma :)) ....oricum..ma bucur..ca ai rezolvat problema

salut

Am si eu o intrebare :

Stie cineva la skill de rob ce se intampla daca este 5 ? Castigi mai multi bani poti sa dai la mai putine robpoints sau ce ?

Nu cont skillu la rob. RazR a pus asa de la "100 pina la 300k". Daca faci skill la rob , nu ai nimic din asta , dai rob iti faci bani si gata.

Da , comenzi : /buyalarm (100k)

Cand dai /alarm on si cineva ti-o fura tiuie de tresari de pe scaun

/alarm on ramane dupa /q .

Alarma e in aplicare daca nu dai /lock , odata ce ai dat /lock , nu mai este , tre sa o pui din nou.

/alarm off sa o scoti cu masina descuiata .

am o intrebare miam reinstalat samp si GTA acuma la samp am versiunea 0.3c RC6 si GTA versiunea 0.1 sau 1.0 si cand dau pe b-zone sa ma bage imi apare ecranu alb de mai multe ori dupa care intra pe single :( wtf? daca cnva stie plz sa ma ajute

Oxigen si eu am patit asa nu e de la windows,nus virusi, ma rog toate alea e despre san andreas trebuie sati downloandezi altu ;) ca asa imi aparea si mie Alb apoi negru si alea cu new game alea :)

Oxigen si eu am patit asa nu e de la windows,nus virusi, ma rog toate alea e despre san andreas trebuie sati downloandezi altu ;) ca asa imi aparea si mie Alb apoi negru si alea cu new game alea :)

Incearca sa pui alt crack . Sigur va merge .

Te cam bate romana...

Cel mai bun crack este cel de pe girlshare sau cel din hoodlum daca ai downloadat gtaul corect

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.