Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Poti sa postezi iar peste 5 zile!

HINT: Trebuie sa ai lvl 5.

ms.

mie mi-o zi unu ca cica peste 3 zile poti ca sa aplici din nou , dupaia altul mi-ai zis ca peste 5 zile si apoi am ramas in cheata , bn ca v-am intrebat pe voi

inca odata va multumesc

1.La ce ma ajuta /fpslimit?

2.Daca ma ajuta la ceva cat este bine sa pun /fpslimit 20-100

3.De ce News Reporter recruteaza de la level 8+ si nu ca celelalte factiuni Pasnice de la 5+ ?

Nu postez aici pentru +1, dar si in joc si pe google m-am uitat si nu am gasit niciun raspuns.

Acum 2-3 ore cand mergeam cu alt, caracterul mergea parca ar fi fost orb (mergea cu mana stanga inainte), m-am jucat ce m-am jucat cu el asa, apoi mi-a picat netul am revenit peste 30 de minute si nu mai mergea ca inainte. Imi puteti da un raspuns, irefutabil ?

P.S.: nu activasem niciun anim si daca e din cauza unui anim care ar fi acela :-?.

Multumesc pentru atentie, allkohol

Nu postez aici pentru +1, dar si in joc si pe google m-am uitat si nu am gasit niciun raspuns.

Acum 2-3 ore cand mergeam cu alt, caracterul mergea parca ar fi fost orb (mergea cu mana stanga inainte), m-am jucat ce m-am jucat cu el asa, apoi mi-a picat netul am revenit peste 30 de minute si nu mai mergea ca inainte. Imi puteti da un raspuns, irefutabil ?

P.S.: nu activasem niciun anim si daca e din cauza unui anim care ar fi acela :-?.

Multumesc pentru atentie, allkohol

Exista o comanda pt admini care iti schimba stilul de mers, cel mai probabil ti-a dat un admin din greseala.

Exista o comanda pt admini care iti schimba stilul de mers, cel mai probabil ti-a dat un admin din greseala.

RazR daca se poate as vrea sa mai primsc putin acel stil de mers, fac un film, iar in film e implicat un tip orb si acel stil e prea mortal. Multumesc

Salut baieti, am o intrebare, pe serveru' de RPG mai sunt acele probleme pentru cei cu RDS? Stiu ca in trecut anumite clase de IPuri nu se puteau conecta.

Va intreb deoarece eu cu clasa 188.26.x.x nu ma pot conecta? Sa fie de la server?

Salut baieti, am o intrebare, pe serveru' de RPG mai sunt acele probleme pentru cei cu RDS? Stiu ca in trecut anumite clase de IPuri nu se puteau conecta.

Va intreb deoarece eu cu clasa 188.26.x.x nu ma pot conecta? Sa fie de la server?

ce--ti spune cand te conectezi?

salut baieti am si eu 2 intrebari

1.cum scri cu culoare?

2.cum copiezi un post ca sa se vada timpul data de cine a fost facut?(cum se mai copiaza de obicei)

salut baieti am si eu 2 intrebari

1.cum scri cu culoare?

2.cum copiezi un post ca sa se vada timpul data de cine a fost facut?(cum se mai copiaza de obicei)

1.Scrii mesajul pe care vrei sa il postezi si il selectezi.Apoi undeva in stanga sus ai un "A" cu o pensula pe el , click si selectezi culoarea. ( Ex.: Click )

2.Sub postul fiecarui user se afla 2 butoane 'Reply' si 'MultiQuote' , 'Reply' pentru a selecta un singur post iar 'MultiQuote' pentru mai multe posturi. ( Ex.: Click )

Sper ca ti-am fost de ajutor.

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.