Jump to content

Întrebări și nelămuriri / Questions and doubts

Andrei

Recommended Posts

Salut all am si eu o intrebare la profilul meu acolo la "about me" cum imi fac si eu unul?

Te duci acolo sus in dreapta unde iti apare "Signed in as mihaitza281" si dai click pe "My Settings", apoi dai click pe "Profile" si pe "Change About Me Page" si acolo scrii ce doresti tu.

Cat timp te tin o pereche de ochelari?

Credeam ca sunt permanenti dar am vazut ca dupa o perioada de timp sau dupa un anumit numar de decese cand scriu /wearglasses imi spune ca nu am ochelari.

- Ochelarii se salveaza dupa relog insa atunci cand mori cu ochelarii pe tine o sa dispara (nu o sa ii mai ai);

- /wearglasses pentru a purta ochelarii pe care i-ai cumparat si /removeglasses pentru a-i da jos;

Adica indiferent daca porti ochelarii sau nu , dupa relog o sa ii ai in buzunar.Ii poti pune iar cu comanda /wearglasses.

Daca te omoara cineva si ii ai in buzunar , se salveaza. Dar daca te omara cineva in timp ce ii porti , ii pierzi si trebuie sa cumperi din nou .

Este cineva dragut/draguta sa ma ajute si pe mine sa joc si sa fiu b0$$ :)))?

glm :D

vreau sa vbim la mic (varsta +16) si sa ma invete si pe mine cate ceva..va rog :|

scuzati'ma daca am postat unde nu trebuie :|

suport consecinte 8-)

Trimite-mi PM cu IDul tau de skype si te voi ajuta.

Am si eu o nelamurire cum ma inscriu intr-un event Astept raspuns multumesc anticipat

Eventurile, in mare parte, sunt organizate spontan, adica, cand organizatorul considera ca are chef de asa ceva. El va da /ad ( anunt ), astfel, aflli si tu de el. Acolo este specificat si tipul eventului ( Deagle / Ak47 etc. ), ora si locul. Mai sunt si eventuri care necesita inscrieri, le gasesti aici

Se poate cumva sa vinzi un cont ? Pe o masina, o casa sau bani? Intreb doar.

NU ai voie. Nu ai voie nici sa vinzi / cumperi bunuri ( masini / case / biz / conturi ) pe euro. Asa ceva se pedepseste cu ban permanent.

Hmm... de ce nu se poate pune LS LV si SF?

A fost odata Ls-Sf, insa, am mai evoluat. S-a deschis orasul Lv. Au mai fost propuse asemenea teme, introducerea unui nou oras. Totul depinde de Razr daca vrea sa-l scripteze. ( Ar fi o idee avand in vedere numarul mare de playeri de pe server )

A fost odata Ls-Sf, insa, am mai evoluat. S-a deschis orasul Lv. Au mai fost propuse asemenea teme, introducerea unui nou oras. Totul depinde de Razr daca vrea sa-l scripteze. ( Ar fi o idee avand in vedere numarul mare de playeri de pe server )

da dar te gandesti ca o sa creeze mult lag destul ca este si acuma asta ne mai trebe ? prea multe obiecte pe server creeaza mult lag si asta ne mai trebuie acuma las ca este bine si asa cum este acuma

• Kelton locked and unpinned this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.